Aşk İlişkileri Eski sevgiliye bayram mesajı atar mısın? 👀? Kimikio Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Seni terk etmiş, çekip gitmiş. Eski sevgiline bayram mesajı atar mısın? 👀 Eski sevgiliye bayram mesajı atar mısın? 👀? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 226,7b cevap paylaştı. Eski sevgilim yok ama olsa da atmam. zaten atanların da bayram için değil bunu bahane ederek attıklarını düşünüyorum. 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben terk edip gittim bir kere 😅 ayrıca hayır atmam 1 0 Yorumla
Hanımefendio Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yok ne gerek var ki, sen atar mısın? 1 1 Yorumla Kimikio 1 yıl Ben de atmazdım galiba Yorumla
hepoylederlerzaten Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Bir şahıs yüzünden yıllardır kimseye bayram mesajı atmadım atmam da 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevgilim hiç olmadı atmazdım asla 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Atmam atılmamalı 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır atmam, gerek yok. 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 101 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Eski sevgili de eskide kalsın 0 0 Yorumla
Bulamadım42 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 35% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl ayrıldığıma göre değişir 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. İşim olmaz 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Hayır kalsın. 1 0 Yorumla
wesaygoodby Takip Et Guru Yaş: 25 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. ne münasebet 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Atmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eski sevgilim yok ama olsa da atmam. zaten atanların da bayram için değil bunu bahane ederek attıklarını düşünüyorum.
Ben terk edip gittim bir kere 😅 ayrıca hayır atmam
Yok ne gerek var ki, sen atar mısın?
Ben de atmazdım galiba
Bir şahıs yüzünden yıllardır kimseye bayram mesajı atmadım atmam da
Sevgilim hiç olmadı atmazdım asla
Atmam atılmamalı
Hayır atmam, gerek yok.
Eski sevgili de eskide kalsın
Nasıl ayrıldığıma göre değişir
Hayır atmam
İşim olmaz
Hayır kalsın.