Yani sevgili olacaksınız ama acaba ona da bunu dedi mi, acaba onun de elini tuttu mu vsvsvs kafanız da kurar mısınız.
Yoksa amaağn mı dersiniz
Yani sevgili olacaksınız ama acaba ona da bunu dedi mi, acaba onun de elini tuttu mu vsvsvs kafanız da kurar mısınız.
Yoksa amaağn mı dersiniz
Kişi kendini az çok belli ediyor zaten. Konuşması, oturması, kalkması ve genel tavrı yeterince ben buradayım diyor. Elek olmuş biriyle asla birlikte olmam zaten. Her insanın geçmiş ilişkileri oluyor. Bu işler artık ortaokuldan başlıyor. Şimdi o kadar kurcalarsak zaten işin içinden çıkamayız.
Başta bir kerelik yüzeysel konuşulması yeterli benim için, detayları ne duymak ne de anlatmak isterim, ki sonrasında bu dediğin vesveseler oluşmasın.
Öylesine değilde ciddi başlamıştır ama olmamıştır ilişkileri mesela, sayısı önemli değil ama niyet farklıysa ve gönül eğlemek amacıyla bir ton sevgili geçmişi olmuş birisini de istemem ben.
Cevap
9Cevap
Her önüne gelenle sevgili olmuş olmasın yeter, pek kurcalamam gelecek odaklıyım.
Sayı ne olmalı 3/5/10
Asdfgh
Yoo, herkesin bir geçmişi var neden takılayım ki.
Eman emaaan.. derim. 🙄
Uzun hava girişi 🤔
Ben bu başımı nerelere vuramm, kimlere gidem
Dur durduğun yerde bu devirde kimselere gidilmez 🧌
Mağaraya geliyorum, senin yanına :D
Gel dinozor avlarız 😄
Yehuuu fiçu fiçuu :D 🏹🦖 bekle bizi dinozooor
Asfgh manyak 🧌
Kimseyle bir alakam yok böyle derdim de yok.. Kendi halimde takılıyorum..
İster istemez kurcalıyor;
- Benden önceki kişiyi unutabildi mi?
- Eski sevgilisini aldattı mı?
- Önüne gelen erkekle sevgili oldu mu?
- Cinsellik kıstasında ise tek bir şeye bakarım: Gerçekten uzun süreli bir ilişkisinde mi bunu yaşadı yoksa her hoşlandığı erkekte mi bunu yaşadı? Eğer ikinci şık ise, ele gitsin.
" Mağaranızdan çıkın yahu, kafayı yemişsiniz siz yahu... " vs. diyenler çıkacaksa da onlara şu güzel temennimizi iletelim:
Bu yani.
Mağara diyenler mağara olmuş bro
Aynen öyle. Mağara keşfi için Karabük de alanında uzmanlaşmış siyahi mağara keşif timlerini göndersek haktır.
Hele gardaşıma asdgg
djfdjfj
Öyle değilde eski sevgilisini götürdüğü yere beni götürüyor mu numarasını sildimi , eski sevgilisinin ortak arkadaşıyla konuşuyor mu , eski sevgilisini dövdü mü ya da başka kız için bıraktımı , önüne gelenle cinsellik yaşadı mı ya da bu amaçla mı sevgili oldu vs gibi şeyler
Kimseyle flört etmemde evet çok aşırıysa kurcalar. Hatta daha önce sevgilisi olmasın mümkünse. Benim de yok. Hoşlanmış veya sevmiştir onda sorun yok tabii. Hepimiz illaki hoşlanmışızdır birisinden.
Dengime göre diyorsun yani mantıklı
Eski sevgilisinden ne zaman ayrıldığı önemli ışık hızıyla ayrılıp hemen bir arayışlara girdiyse kafam da soru işareti oluşurdu güvenemezdim onun haricinde geçmişinde ilişkileri olmuş ama belli bir süre kimseyi hayatına almadıysa önemsemezdim.
Etken faktör zaman mı diyelim
Kesinlikle zaman
Önüme çıkarmadığı sürece geçmişi ile ilgilenmem ama bir kere önüme çıkarsa eski ilişkisini bende ipler kopar
Nasıl yani çıkarırsa
Ya gelip ikide bir ben çok acı çektim eski sevgilim şöyle kötüydü böyle kötüydü derse ya da ne bileyim arkadaşları bahsederse falan s*krm eski sevgilisini çeker giderim.
Bu sürekli dile getirilmez tanışırsınız derki ben bu yüzden ayrıldım konu orada kapanır bir daha önüme çıkarsa bunu yaparım ben çünkü demek ki daha eski sevgilisi ile olan ilişkisini atamamış
Helalin var
Aynen bende buna çok sinir oluyorum insan kendini kötü hissediyor
Eywallah kardeşim
Bazen iyi ki genç yaşımda evlenip çekilmişim diyorum yoksa ben kafayı yerdim. Güvenim alt üst olurdu.
Seni tanıyorum annem yerdik kafayı gız
Asdhdhsh bütün her şeyi kullanmışsın şevket hortumları bağlamışsın. s. s. s
Hayır önemli olan geleceği ve bana karşı nasıl olduğu
gecmisi düşünürsen paranoya olursun
Ben de var bu paranoya dhfhs
Düşünme sana nasıl geleceğini , geldiğini düşün bence daha iyi ya
Olursa bir gün düşüncem inş
Olacaksa hayırlısı olsun sana aliş
Yiaa 🥹 aamiiğnn aamiğnn sana daa
Sagoool
Evet çok kafamı kurcalıyor, böyle şeyleri düşünmemeye çalışırım🥲
Aa bu şey değil mi ben
Yok kurcalamaz. Merak edersem sorarım sadece o kadar. Trip atıp olay çıkarmam
Elbiseyi aldın mı Aşko
Bedeni kalmamış alamadım seneye artık jzkzksksksk
Üç kağıtçı dj dh
İlişki yapmıyorum. Böyle gereksiz dertlerim de yok Rabbime hamdu senalar olsun.
Aamiiğnn aamiğnn
😂😂
Evet kurarım düşünürüm insanın sicili önemli
Modernlik adına mezhepler güzel genişledi zaten el tutuşmayı mı takacaklar
Kurcalar evet
İyiymiş
Evet
Evet ne
Evet işte
Çokta kurcalamamak lazım
Ne kadar lazım
Benim durumumu etkileyecek bir şey değilse sorun değil
Kim artik temiz ki? Herkesin gecmisinde bir sevgilisi olmus olacak illa ki. Bunlari düsünürsen yalniz kalirsin ömür boyu. Temiz birini bulmak cidden cok zor. Korkuyorum
Ben çok rahat bi insanım gereksiz bu rahatlık o yüzden umurumda olmaz
benden öncesi beni ilgilendirmez
haddim değil
Evet insanın geçmişi insanı özetler
Kurcalar mı kafanı
Hayır
Güzel
Hayır hiç umurumda olmuyor
İyiymiş
İlişki yapmıyorum kafa rahat
Benden öncesini hiç önemsemem
Evet kurcalar
Zaten iki kelime edince anlıyoruz kâfidir.
Kurcalar
Takıntılı degilse hayır