Aşk İlişkileri Flört ettiğin birinin geçmiş ilişkileri senin için önemli mi? Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevgili aşamasında olduğun birinin geçmişte kaç kişiyle sevgili olduğu senin için önemli mi? Flört ettiğin birinin geçmiş ilişkileri senin için önemli mi? Cevapla İlişki Soruları Flört Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hem önemli hem değil, yani önemli olduğunu düşündüğüm şeyleri sorarım ve yanıtını isterim 0 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Önemli, tamam bir veya iki tane sevgilisini olmuş olabilir ama onlarla yakınlaşmış olmasını kabul edemem. 2 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Önemli değil ama şimdi geçmişinde 40 kişiyle ilişki yaşamış olsa neden bu kadar insanla görüşmüş sıkıntı mı var diye düşünürüm. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Geçmişinde olmayan bi heykel kalmışlar için önemlidir. Geleceğine etki etmiyorsa sorun yok benim için. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mutfaktaki fritöz sıfır aldım. Daha bu sene garantisi bitti. 😃 Geçmişi benden önce yoktu. 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. İlişki anında bir şeyler olabiliyorsa olur tabi 0 0 Yorumla
hsnmrkt Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Eskiden çok önemliydi ama artık 2-3 tane olmuşsa ilgilendirmez. Bundan sonrası önemli. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hem önemli hem değil, yani önemli olduğunu düşündüğüm şeyleri sorarım ve yanıtını isterim
Önemli, tamam bir veya iki tane sevgilisini olmuş olabilir ama onlarla yakınlaşmış olmasını kabul edemem.
Önemli değil ama şimdi geçmişinde 40 kişiyle ilişki yaşamış olsa neden bu kadar insanla görüşmüş sıkıntı mı var diye düşünürüm.
Geçmişinde olmayan bi heykel kalmışlar için önemlidir. Geleceğine etki etmiyorsa sorun yok benim için.
Mutfaktaki fritöz sıfır aldım. Daha bu sene garantisi bitti. 😃 Geçmişi benden önce yoktu. 🤣🤣🤣
İlişki anında bir şeyler olabiliyorsa olur tabi
Harem kurmamışsa sorun yok..
Eskiden çok önemliydi ama artık 2-3 tane olmuşsa ilgilendirmez. Bundan sonrası önemli.
önemsiz