Eşimle yeni evliyiz, uzak mesafeli ilişki yaşadık, henüz yanıma gelebilmiş değil ve 3 ay önce yazışarak bir tartışma yaşadık, söylememem gereken şeyleri söyledim çünkü üst üste bir ay içine tartışmalar yaşıyorduk ama küçük şeylerdi. En son tartışmadan sonra beni engelledi ve iletişim kurmamı engelledi. Ulaşamadım sonrasında soğuduğunu ve bana karşı hiç bir şey hissetmediğini söyledi o söylediğim cümlelerin sonrasında. Boşanma aşamasındayız. 3 ay boyunca ona ulaşmak için çok çabaladım olmadı, daha yeni yeni hislerini bana anlattı. Ve tamamen bana karşı olan sevgisini kaybettiğini söyledi. İlişkimiz çok güzeldi ve gerçektende seviyorduk birbirimizi. Ama bu ufak şeyler içinde birikmiş ve tamamen soğuduğunu söyledi. Tartışmanın bir ay öncesinde böyleydik ve artık boşanıyoruz, bu beni çok yaralıyor, napacağımı bilmiyorum sizce böyle bir şey mümkün mü?
Sevgi küçük tartışmalar sonrası azalan, eksilen, biten bir şey değildir. Eğer klasik küçük tartışmalar sogutuyorsa bir insanı, sevgim bitti diyebiliyorsa karşı taraf, aslında hiç sevmemiştir. Bu konuda anlaşalım, 2+2 = 4 eder. Bazı olaylar tartışmaya kapalıdır.
İlişki bitme noktasına geldiğinde, bir kadın ilişkiyi bitirmek istiyorum dediğinde, soğudum vb sözler ettiğinde bizim erkeklerin klasik bazı saçmalıkları oluyor.
Seni seviyorum, benden gitme
Özür dilerim, çok pişmanım
Gidersen ölürüm, yaşayamam
gibi gibi vs..
Kadınlar bu tarz geri dönüşler aldığı zaman tam tersi daha çok soğuyor, daha çok uzaklaşıyor. Ek olarak egosu da bir guzel okşanıyor, kendini bir cacık sanmaya başlıyor.
Bu aşamadan sonra kesinlikle kendisiyle iletişime geçmeyin. Sizden gitmek isteyen birini asla geri kazanmaya çalışmayın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama isterseniz tersini deneyin, değişen bir şey olmadığını gözlerinizle görün. 😊
Kararına saygı duyuyorum diyip gitmesine izin verin. Sizi bir defa yarı yolda bırakan insan kalsa bile birgün mutlaka yeniden gidecektir zaten. maalesef ki insan evleneceği insanı herzaman iyi seçemiyor.
Bu saatten sonra yapacak bir şey yok, kendi hayatınıza bakın bu olaydan ders alın ve birdaha bir kadına inanmayın mümkünse. Kalan hayatınızda mutluluklar diliyorum..
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın, daha birlikte yaşayamadan boşanmak istedi. Ne yazık ki barışmak için çok çabaladım. Keşke yapmasaydım diyorum. Ama artık çok geç
Kavgayı kesip duygu durumunu revize edene kadar suni bir duygusal ortam yaratmaya çalış. Romantik bi akşam yemeği ya da ikiniz için ortak zevklerinizden birini gerçekleştirme çalış öncesinde mutlu olduğunuz anıları' yaa bak hatırlıyor musun o gün ne kadar güzeldin' vs diye atıfta bulunup iyi hissettirmeye çalış. Normalde bir erkeğe tavsiye vermek bana saçma gelir ama bir evliliğin bitmesini de istemem.
Uzak mesafede seninle alakalı hayaller kurdu gerçeği yaşayınca hayal kırıklığı yaşadı. Sana değil kafasında yarattığı insana aşık oldu ama o insan yoktu.