Çok zorlaniyorum anlamakta lütfen yorum yapin?

benim 1 yıllık bi ilişkim vardı 1 hafta önce bitti biz henüz 4. aydayken o uzağa tasindi çok zorlandik şimdiye kadar çok zorluk çektik en sonunda ayrildi benden yüz yüze ayrilalim diye bulustuk gelmeden önce bana konusup kalkarız anlam yükleme dedi bende tamam dedim bulustuk konustuk işte arkadaslik hakkında ilişki hakkında falan sakalastik oyun oynadik beraber falan kötü gecmedi sonra kalktik benle küpe bakar mısın dedi bende tamam dedim gittik baktık birbirimizle sakalastik sanki hiç ayrolmamis gibi gezdik ama sinirimizi biliyoduk sonra bi kafeye oturduk yanıma oturdu sarildi bana birkaç kez küçük küçük yüzümden ve saçımdan optu sonra fb olmayı teklif etti çok uzuldum sonra sacmaladinigini anlayip çok özür diledi neyse en sonunda biz hafif flört gibi olduk dudagimdan optu sonra fb teklifini reddettigim için opusmeyi yanlis anlama dedi napicagini bilememis yanımda neyse ben de bugün kızlı erkekli bi grupla denize gittim doğum günüm bugün gitmemi kiskandi falan işte sonra ailesinin yanına gittik o gün annesi beni çok sever oturduk sohbet ettik falan sanki ayrilmamisiz gibi ailesiyle durduk bi yerim saat sonra beni bıraktı arkadaslarimin yanına. akşam da 00.56 gece doğum günün kutlu olsun yazdı (ve fb olayı ile yaptiklari hakkinda ozur diledi) ve dün bulustugumuzda yemek ismarlicakti normalde doğum günüm için ama ben yememistim o yüzden yemek yiyelim bi ara dedik ben ayarlarim her şeyi saati de soylerim dedi bilmiyorum sonsuz guveniyorum beni bedenim için sevmiyo emin olun ama sizce yeniden olur mu biz uzak mesafe oldugumuz için yasadigimiz sorunlardan dolayı ilişkinin bizi yuttugunu dusundugu için ayrildik sizce ne yapmaliyim yemek yemeye gidicez sizce nasıl davranicak barisicak miyiz
Çok zorlaniyorum anlamakta lütfen yorum yapin?