İki yıldır birlikteler ayrıl öyle gel diyorum bunları diyor. Seviyorum o yüzden elim kolum bağlı. Sizce kandırıyor mu beni?

İki yıldır birlikteler ayrıl öyle gel diyorum bunları diyor. Seviyorum o yüzden elim kolum bağlı. Sizce kandırıyor mu beni?
Siz kaç zamandır sevgilisiniz? Aşkımlar, kuşumlar havada uçuşuyor. Karşındaki belli ki sırtlan, sende inanıyor musun bu yalanlara. Yok ayrılcak, yok sevgilisinin annesi hasta, yok durumlar senin bildiğin gibi değil. Hayatında biri varken bir başkasına bakan yaratığa nasıl güveniyorsun, kimse sevmediği birine 2 yıl katlanmaz, hiç mi idrak yeteneğin yok
Ya ayrılicam dediği kız benim eski iş arkadaşım 4 yıllık arkadaşım. Ben ondan ayrılıp bana gelsin istiyorum ama hep oyalıyor beni. Benimle 6 aydır bu şekilde samimi konuşuyor
Keşke önyargılı davranmasaniz
Midem bulandı benim 🙄 Türkçe anlamıyon mu yazmış djkj dağ ayısı sevdiğinin farkında mısın ☹️
neyse seni oyalıyor çünkü sen de oyalanmaya müsaitsin. Ayrılana kadar irtibatı kes bence.
Muhtemelen anlamak istemeyeceksin ama 2 yıllık ilişkisine maymun suratlı deyip iki arada bir derede oynayan bir adamdan bir cacık olmaz, onu bırakıp sana gelse de bir süre sonra başka birisine seni bırakıp gider üstüne üstlük bu sefer maymun suratlı sen olursun.
Dini inancından dolayı mı kapalısın, tadilat nedeniyle mi kapalısın sen? Başınsa ki örtüdende mi utanmıyorsun.
Karşıda ki kıza yazık günah değil mi. Hiç mi sende vicdan merhamet yok. Nasıl insanlarsınız ya..
Tadilat?
Cevap
9Cevap
Bugün senin için ondan, yarın başkası için senden ayrılır..
Kandırıyor büyük ihtimalle. Ama kandırmasa bile şu an ki sevgilisine maymun suratlı falan gibi şeyler diyen bir adamdan hayır gelmez. Eski sevgililerinin arkasından konuşan insanlar kötü insanlardır hele birde mevcut sevgilisi hakkında böyle diyen bir adam yarın senin hakkında da aynılarını bir başka kıza diyecektir. Ama kime ne anlatıyorum sen aynen bu kafayla devam edersin.
Kimden hayır gelecek peki size göre zaten kimseden hayır yok
Kimseden hayır yok demedim. şu an mevcut sevgilisi hakkında "maymun suratlı" diyen bir adamdan ve o adamın sevgilisi olduğunu bile bile ona sümük gibi yapışıp kalan sen gibilerden hayır gelmez mesela.
"O maymun suratla evlenecek halim yok?" İki yıldır birlikte olduğu kadının arkasından bunu diyebiliyorsa kim bilir senin arkandan ne işler çevirecek.
Yani şu konuşmaya 3. bir göz olarak baksan gerçekten ne kadar çirkin ve yapmacık olduğunu görebilirsin ama ben artık insanlara akıl vermek yerine sadece şifa diliyorum.
O kız benim eski işyerinden arkadaşim ve dediği doğru kız bu çocuğu haketmiyor benim kadar güzel değil
Bende benzer durumu yaşıyorum. 4 aydır sevgiliyiz ama biryandan eski sevgilim (o 1 yillikti) yazıyor sevgilim var diyorum ayrıl diyip duruyor ama ben ikisiylede konuşuyorum burada kinayanlar anlamaz bunun ne kadar zor olduğunu boş ver sen biraz bekle olmadı konuşma çünkü ikinizle birden olmaz boyle
seni kandırıyor olabilir ikinizi aynı anda idare ediyor olabilir onu denemek için ona süre ver eğer istediğini yapmazsa ondan ayrıl
Umarım öyle olur yoksa engellicem
oha ya. adamın sevgilisi var ve sen onları ayırmayı çalışıyorsun. bu arada adam ikinizlede eğleniyor
Kandırıyor sen de ciddiye alınacak kişi değilsin halen daha aşkım diyorsun. İlişki olan insana şans vermen zaten hata.
2 yıllık ilişkisi ne maymun süratli diyip sana gelecek kişiden sana hayır cikarmi sana da kuşum demiş yarın başkasına da senin için karga süratli der akilsiz
Dunyanin en cirkin kızı bile olsa arkasından böyle bir şey diyorsa senin hakkında da mutlaka bir gün boyl3 şeyler söyleyeceği anlamına geliyor canim
Gülünç ve cepte durumdasın.
Cepte olduğumu düşünmüyorum size göre öyle bana göre değil asıl cepte olan suanki sevgilisi
İkinizi ayni anda idare eden ciğeri beş para etmez biriyle mutluluklar tabi olabilirsen unutma o kıza yapan sanada yapar.
Karekter gruptan ayrılmış
Senin ben aklına tüküreyim
senle oynuyor
Kandırıyor seni adamın yedeklerindesin yazık sana
Gercekten bu kadar safmisin sen
umarım biter boşa düşersin
Oyalıyor oldu da geldi aynısını sana da yapacak
Neye göre bu düşüncen peki
Buna inanıyorsan yolda yürürken dikkat et kandırılma ihtimalin çok yüksek. Ona yapan sana niye yapmasın ve siz aşkımlı konuşuyorsunuz ikinci kadın olmayı kabul etmişsin garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?