son 3 gündür falan böyleyiz desem yeridir, "sen ona sor, belki derdi vardır" diyecek olursanız 2 gündür nasıl olduğunu sormama karşılık "iyiyim diyorum ya neden sorup duruyorsun" cevabını aldım
bir "napıyosun" mesajı bu kadar zor değildir herhalde? niye böyle yapıyor?
birden oldu, öncesinde konuşurduk gayet
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendinden soğutmaya çalışıyor gibi pek anlamam ama senin bitirmen için uğraşıyor sanki (sen şimdiden onu yok say derim üzülerek. .
işte keşke yok sayabilsem ama tüm gün aklımda, hep içime dert oluyor "niye yazmıyor" diye
Ben şimdiye engellediydim izin verme seni uzmesine
elimde olmadan üzülüyorum ya, belki de bu ilişkinin çok seven tarafı ben olduğumdan mıdır bilemem, bak gayet iyiydik aslında ama birden buna başladı
Durum seninle alakalı değil ki tamamen onunla alakalı senden kaynaklı değil sana bu şekilde davranan insani neden seviyorsun nasıl davranıyorsa sende öyle davran
çok haklisin, zaten surekli gelgit yasayan biri, tamam duygusal olarak zaman zaman ben de yaşıyorum ama onunla paylaşıyorum, bu böyle ketum davranıyor günler sonra anlatınca ben 1 hafta sıkıntı cekmis oluyorum, yoruldum ya
Bunun farkına varmana sevindim kendini bu şekilde insalr ivin yıpratma o senden değerli değil o neyse sende osun böyle bir insan zaten mutlu etmez mutlu etmeyenede gerek yok, Umarım her şey istediğinden çok daha güzel olur
çok teşekkür ederim güzellikk, her şey gönlünce olsunn 💜
Seninde öyle 🌸
Aynısını yasiyom 6 gündür sevgilim değil ama aşırı karaktersizlik bunlar
bir şey de olmadı hani, son 2 gündür boş sebepleri yanlış anlayarak ya da büyüterek tartışma çıkarıyordu e ben de regl dönemindeydim sinirliydim zaten, şimdiki bahanesi de bu mu yani? Cok yorucu ya cok yoruldum keşke ben de umursamaz olsam
Böyle insanlara lanet olsun cidden mutluluğu bulamasınlar inşallah
bulamıyor da zaten, huzursuz, ama bunu yapmaya hakkı yok, benim gibisini de bulamaz zaten,
O da öyle benim gibi değer vereni anlayışlı kendi halinde olanı seveni bulamaz onun baya dengesiz oluşuna herkes katlanmaz başından atar hemen yani
valla biz aynı karakterde farklı cinsiyetlerdeyiz resmen
https://voca.ro/1jLj6fIqTglU
Dinlersin
22 Aralık'ta partnerim Le ilişkiye girdik içine boşalmadım 2nisanda 5aylık 20 haftalık hamile olduğunu öğrendi bu süre içinde bu 5 ay normal mi
? cevabı bende değil
Hamilelik 2 3 hafta içinde oluşur. Min 2 hafta var sayarsak 5 6 ocakta hamilelik süreci başlar. Bugün Nisan 8 ve yaklaşık 3 ay. Babası sen değilsin.
Maçın son dakikaları...
zaten berbat hissediyorum kaç gündür... bayram geçsin diye bekliyor herhalde hayret bir şey ya
Maalesef...
Verdiysen eğer yol veriyor sana
vermedim
O zaman vermiyorsun diye yapıyor ama verirsen de aynısını yapacak
yok aslında gayet iyiydik ne zaman ki şu bayram tatili başladı bu mesafe başladı niye anlam veremiyorum
Ya bayram yoğunluğu ya da başkası da var
ya tamam bayram ne kadar yoğun olursa olsun bence insan vakit ayırmak isterse yazabilir. biz de 2 gündür baklava börek yapıyoruz ama her firsatta yazabilirim ona
Şu böceklerden bana da getir
Ayrılık görünüyor kendini hazırla
ortada sebep de yok hani, çok yoruldum yani yine neden bu ayrılık? aman ya vallahi bıktım
Sebep var aslında da senlik bişey değil onun daha aktif konuşup halini hattını sorduğu biri vardır. Bence sen ayrıl hiç uğraşma
ya son zamanlarda 2 gün tartıştık ama uzatan kendisiydi boş bahaneleri, şimdiki ayrılık sebebi de bu mu oldu? ayrıca bir dişi olarak hep mi ben sorayım? daha çok onun benim üzerime düşmesi gerekmez mi?
Kimsenin kimsenin üstüne düşmesine gerek yok gerçekten sevenler ilgilenir. Kaçınılmaz son
haklısın. gercekten umursuyor olsa ben gibi sorardı dimi? iste insan buna üzülüyor
Baskasiyla konuşuyor kesinlikle
sanmıyorum ama niye bu haller madem derdi neyse söylesin
Kullandı mi seni yakın zamanda
hayır
Allah Allah elde edmis duygusu deigl bu
Kanka bitirmiş çocuk
niye knk
Kanka önceden öyle değildi ki o sıpa sonra degisti
he knk sen nerden biliyon. d
Tamam işte dediğim gibi kızım sen rafların arka kısmına koyulmussn çocuk akıllı bitirmez senden bekliyor o hamleyi sen bitirdin olacsk
hmm her seferinde kendi bitirip gidiyordu sonra geri geliyordu Simdi benden mi bekliyor :D işin komiği bana geri geleli 1 ay dolmadı daha :D
Ya sen bumerangmisin az kendinizi bilin ya siz kadınsiniz altına yakın olan tek varlık
simdi böyle bir durumda sence ne yapmalıyım? geri cekilmek mi? sessiz kalmak mı? tavsiyen neler?
Vur yüzüne kapıyı
Yoksa kendini değersizlestiriceksn