Sanırım en zor şeylerden birisi bir kadının çok sevdiğine inanmaktır. Erkek deli gibi her yerde sevgisini anlamlı veya anlamsızca gösterebilir. Ama kadınlar bunu nasıl ve ne şekilde yapıyor?
Onsuz bir hiçmiş gibi gösterip o olmadan da kocaman bir dünya olduğunu iliklerine kadar en saf, en sade, en hoş tabirlerle ve eylemlerle gösteriyorlar. Kavanoz kapağı açabilen bir kadın eşinden bunu talep ettiğinde ve o gücü görüp, sırtına dokunduğunda seni seviyorum'u yaşatmış oluyor.
Onu önemserim, severim, iltifat ederim, her zaman gerek beden dilimle gerek sözel gerek sanatsal olarak sevgimi aşkımı hissettiririm. Cinsel anlamda ve yemek anlamında onu tatmin ederim. Onunla ilişkimin olması onunla evlenmem karısı olmam zaten en büyük delil olur çünkü aşık olmadan sevmeden bir erkekle evlenmem.
Her şeyden önce bir insana “hissettirmek” önemli çünkü kelimeler bazen içi boş olabiliyor hissettirmedikçe bir anlamı olmuyor.
Bence kadına göre değişir.. kimisi de romantiktir direk iltifat eder cilve yapar kimisi de daha içine kapanıktır erkekten adım bekler.. kimisi de hediye alır.. benim sevdiğim kadın yanımda olsun yeterli olur
Şu süreçte ne ilişki yaşayan insanların yaşadığı şey gerçek ne de saçma sapan ergensi hallerle yansıttıkları yapay şey sevginin yansıması. Sahte olan duyguların yansımaları da aynı şekilde sahte oluyor işte :D İki gün seni seviyorum ölüyorum bitiyorum, 3. gün etmedikleri hakaret yok mesela :D Kusma refleksimi harekete geçiriyor samimiyetsizlikleri.
Sevgiyi göstermek için somut bir çabaya gerek yok bence... Hissettirilmesi önemli. Bunu yaparken de içtenlik önemli. Seven kadının sözleri de bakışı da onunla kurduğu hayalleri de tutkulu olur.