Aklımda ondan başka hiçbir şey olmaz. Her yere onu yazar çizerim 🥰

Aklımda ondan başka hiçbir şey olmaz. Her yere onu yazar çizerim 🥰

Merhaba,
Geciktiğim için kusura bakma lütfen. Detayların muhteşem ve bende katılıyorum her türlü! 😅
Aşkımı, yaptığım ya da yapmadığım söylediğim ya da söylemediğim her şey ile hal ve hareketlerim davranışlarım, her şey dile gelir ve söyler seni seviyorum diye..
Örneğin, zorda olur ya da olmaz, gel der ve yanına giderim iki elim kanda da olsa giderim. Benden istediği bir şey olur ama elimde olmayan fakat ben elimde olmasa da elimden gelmese de benden istediği şeyi yapmak için canla başla çalışırım. Mesela hata yapar, kusur işler ama üstüne gitmem, güzel bir dil ile izah ederim, şöyle olsa daha güzel olur aşkım derim..
Mesela evine bırakıyorumdur ama ailesi sıkıntı ediyordur fakat ben eve girdiğini görmeden oradan ayrılmam. Canı sıkkındır morali bozuk, muziplik yapar güldürmeye çalışırım, şempanze bile olurum sevdiğime. Mesela ondan bir şey istiyorumdur ama yapmıyor erteliyor üstelemem, beklerim sabrederim bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela hiçbir işi beceremiyordur her şeyi eline yüzüne bulaştırıyordur ama ben yine de yanında olur destek olurum, güzel yapabildiği ufacık şeyler bile olsa takdir eder mutlu olması kendini iyi hissetmesi için çabalarım..
Mesela aynı evin içindeyiz yaptığı her şeyde yardımcı olur, yükünü hafifletirim, hiçbir şeyi tek başına yüklenmesine izin vermem, temizlik bulaşık, yemek her ne olursa olsun küçükten büyüğe ne varsa bende varım. Bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela çok yapmak istediği ya da gitmek istediği bir yer vardır ama maddi imkanımız el vermiyordur. Tutumlu olur, kendimden kısar tasarruf yapar ve sürpriz yaparım ve istediği olur..
Mesela beni çok aşırı sinir etmiştir, deli olmuşumdur öfkeden patlıyorumdur ama geri çekilirim geri adım atarım, bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela işten gelmiş yorulmuş bende evdeyim ya da birlikte geliyoruz, el yüz, sıcak su alır leğene koyar ayaklarını yıkarım, bu da bir seni seviyorum demektir..
İnsan yaptıgı söylediği her şey ile belli eder sevgisini...
Bu kişi sevgilimiz mi yoksa platonik mı? 😅
Ona göre yazalım..
Yeterince yazmışsın kim olsa sevdiğini anlardı çok iyi cevap teşekkür ediyorum 😊 tabiki platonik değil hayatında olan birinden bahsediyorum sorumda
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅 Anlaşılır insanım her şeyi belli ederim de tek taraflı olmuyor işte 🤣Bazen sevildiğimi hatta çoğu zaman sevildiğimi anlamak için zorluyorum kendimi bir şey arıyorum 😅Keşke herkes gösterse de mutlu olsak 😅
Umarım gösterir bir an önce ve mutlu olursun. Tam bir aşk adamısın kaçırmasınlar seni 😂
Teşekkürler senin güzelliğin 😅Sende aşk insanısın 😅 kadınısın derdim ama ters anlayanlar oluyor bağyanısın da olabilir 😅Amin inşaAllah cümlemiz mutlu olalım çokça 😅 İhtiyacım var
Teşekkür ederim bende 😄😄
Ricalarımı iletiyom😅 Görüşmek üzere hoşçakal 🫡
Görüşürüz 😄😄
Olurrrr 🤣
Şu anda aşık olduğum hiç kimse yok Yani hoşlandığım değer verdiğim insanlar elbette var ama ben aşkla hoşlandığı yerde sevmeyi ayırıyorum şimdi her insanın ağzında bir aşk kelimesi gidiyor Bence aşk bu kadar basit bir şey değildir, aynı zamanda genelde duygularımı ifade ederim ona karşı ilgi gösteririm sevdiği şeylerle ve ince düşünceli davranarak hareket etmeyi tercih ederim.
Ben aşkımı sevdiğime kadına her türlü göstermeyi isterdim yani sadece davranışlarım ile değil sözlerimle yanında olarak onun mutluluğunu düşünerek. mesela canı bir şeye sıkkın olduğu zaman sorunları birlikte çözerdik. bunun dışında sırf o istiyor diye sevmediğim bir şeyi bile yapardım yeter ki mutlu olsun :)
Çok romantik 😊
🤗
Teşekkürler :)
Ricalar 🙂
Ansızın gelişir bende her şey 😎
Doğaçlama olanları en güzelidir zaten 🫠
Kesinlikle ❣️🤭
🤗🌸
Sabah sabah iyi geldi EİC için teşekkürler 😍☕
Cevap
9Cevap
Bir davranış bir tavır bile yeterli çoğu zaman. İllaki büyük büyük hediyeler almaya gerek yok. Değerli olduğunu hissettirmek yeterli gelecektir.
Bu dediğini yaparsan kayıp edersin işte ona eminim. Nasıl belli ederim bilmem ama o olmuyor denendi 😁
Aşk böyle bir şey ama. Ne yapmalıyım umursamaz mı davranmalı mesela 😄
Dengeli olmak mesela? 😁 Sev zaten bellide et ilgi göster de hani aklım fikrim sürekli o vs olmaz yani.
Ben duyguları yoğun yaşarım. İlk başlarda böyle olur belki ama sonra dengeyi buluruz.
Hayırlısı olsun 🚬 😁
Hayırlısı bakalım 🫤
Üzülürsen haber ver. Pavyona gideriz neşen gelsin diye 😁
Jsjdd bu mudur yani pavyon mudur çözüm
Tatil pavyon festival çaldır kurmak sen seç ozaman 😁 pavyon basit o yüzden diyorum 😂
Jsjs yok da bu profili bir ara ne çok kullandım beb görünce mazi aklıma geldi
Mazide neler yaşandı kimbilir dkdkf
Jsjdjdj sana uğursuz geldiyse söyle değiştireyim bari 🤣
🤣🤣🤣 böyle daha iyi olmuş kesinlikle
Foto çok güzelmiş. Vayy sende ağır romantiksin demek 😏
Aslında çokta değil 🤣
Her yere onu yazarçizerim demişisn ya
İlk başlarda öyle oluyor ama sonra normale dönüyorum
Dağları deler … düşmanları devirir… ama kuluçka değil..
tatlı dil nezaket ile …
avcuna dağları eritmiş… düşmanın duasını almış… ailelerin rızasını avcuna koyardım…
herhalde
Nazik prens 😊
Zarif Prenses😊
Ya şu yabancı hatunların fiziklerine hastayım
Ellerimle besleyerek aşkla bakarak saçlarında parlayan yıldız olarak
Gözler kalbin aynasıdır
Göstermemeyi tercih ederdim
Göstermek için hiç fırsat olmadı 👎
Osurumdan bas harfi ile yangın cıkarırım
O olsunda bakalim
Ben önemserim.
O yokkkk nerde o yok ondan