Aşk İlişkileri Arkadaşlar ciddi düşüşündügüm adamın elini tutmadım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Diye yazmıyor soguk. Davranıyor Napıcam kim kim önce yazmalı? Güncellemeler+1 yıl Bir aydık konuşuyoruz Arkadaşlar ciddi düşüşündügüm adamın elini tutmadım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. tutmayabilirsin zorunda değilsin 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Senden de şu ilişki durumundan da gına geldi Tepeden tırnağa ego kibir kendini beğenme olgusu olan bir insansin Bir evlenseydin 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yazma istiyosa o yazar istemiyosa da yapcak bişey yok yaani 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hep ben yazıyorum dün de paket yükledi bana Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Ne paketi Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Neden hep sen yazıyon istese o da yazabilir yaani Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Tutmak zorunda değilsin ki bırak yazmasın. 1 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seninki el tutmak değil başka hisler 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi adam sevdiğinden dedi Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Kesin sevdiğinden dir Yorumla Soran +1 yıl Senın için fesat Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Eminmisin? Yorumla Soran +1 yıl Evet adamla iki çıktım ve dürüst Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Ohooo sende tut artık biseyleri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkek adam naz yapmaz bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla benden nazlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😅😅😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Opmedi mu haha seni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beceriksiz Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı. Once ben yazarım 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Bırak o yazsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
tutmayabilirsin zorunda değilsin
Senden de şu ilişki durumundan da gına geldi
Tepeden tırnağa ego kibir kendini beğenme olgusu olan bir insansin
Bir evlenseydin
Yazma istiyosa o yazar istemiyosa da yapcak bişey yok yaani
Hep ben yazıyorum dün de paket yükledi bana
Ne paketi
Neden hep sen yazıyon istese o da yazabilir yaani
Tutmak zorunda değilsin ki bırak yazmasın.
Seninki el tutmak değil başka hisler
Ne gibi adam sevdiğinden dedi
Kesin sevdiğinden dir
Senın için fesat
Eminmisin?
Evet adamla iki çıktım ve dürüst
El tutma fobim var deseydin 😂
Ohooo sende tut artık biseyleri
Erkek adam naz yapmaz bence
Valla benden nazlı
😂😅😅😅
Opmedi mu haha seni