Ses yok görüntü yok sadece mesaj nereye kadar devam etirirsiniz?
Ya fakeyse takla geliyorsanız ovvv😃😃
Ses yok görüntü yok sadece mesaj nereye kadar devam etirirsiniz?
Ya fakeyse takla geliyorsanız ovvv😃😃
Aklıma foto istemeden atan birileri geldi ajdjs bir de şey; karının biri biriyle görüntülü konuşmuş sonra tipiyle dalga geçmişti karşı tarafın orada burada rezil ediyordu. Kendi sıfatının da yarısını göstermiş falan. Sen genel sormuşsun sanal diye ama benim hemen burası geliyor aklıma :D kimsenin üstüne hiçbir konuda gitmedim ne foto, ne başka bir uygulama, ne görüntülü vs. akışına bıraktım, bırakırım. Ses konusunda bile “yok olmaz, güvenemem” diyenler var. Belki kendilerince haklılar bilemiyorum.
O zamansa doğru anlamışım :D
Emom memom nemom venom :D ahsha
Ben ciddi düşünmediğim ya da arkadaş olarak hayatıma sokmayacağım hiç kimseye baskı yapmam. İstemeninde anormal olduğunu düşünmüyorum, iki tarafında düşüncesine saygı duyarım, orta yolunu bulmak gerekiyor. Fakat bazı insanların niyetlerinin iyi olmadığını da kestirebiliyorum, her zamanda yüzyüze görüşmenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Sanalda resim paylaşılmasına ve istenilmesine karşıyım”kendi açımdan”.
Mesele burada görüntülü konuşmak değil en azından fotoğrafını görüyorsam bunu o kadar dert etmem.. Benim dikkat ettiğim nokta şu; tanıştığım insan uzatmadan , direk şu gün şu saatte şurda buluşalım demeli.. Çünkü görüntülü konuşmanın sıklığının arttığı her an yüz yüze görüşme ihtimali azalıyor.. Sanaldan tanıştığım biri yüz yüze görüşelim demezse ve buna yanaşmazsa ben iletişimi koparırım..
Ben sanaldan kimseyle konuşmam aşk anlamında.. çünkü öyle flört ya da sevgililik konuları ile ilgilenmiyorum.. zaten kimseden foto da istemem.. sadece arkadaş olarak dost olarak konuşurum ki onda da görüntülü ya da sesli konuşalım diye asla ısrar etmem.. normal yazışmak da benim için oldukça yeterlidir.. ha karşımda ki kişi isterse o zaman arada ki samimiyete göre konuşurum.
Cevap
75Cevap
Görüntülü gorusmuyorsa tabiki fakedir bırak sesten korkan insanlar ama bence ilişki için değil normal arkadaş olarakta görüntülü konuşulur çünkü kimin ne olduğu belli değil..
Sahte olmadığını düşünmüyorsam, takılmam böyle şeylere devam ettiririm..
Ederdim yani bu bir zorunluluk değil görsel atarım arkadaşımla karşılıklı ama görüntülü konuşmak huyumuz değildir mesela..
Hayır, benim için güven kırıcı bir durum bu.
Resim veya görüntülü konuşmaya mükemmel bir önyargı var bu sitede.
Bakkala kasaba güler yüzünü eksik etmeyen Ayten kızımız iş sanala gelince bir ketum bir ketum ki sorma. Sen sanarsın Nasa'dan kaçmışta bu sitede gizleniyor.
Garip guraba işler.
Bu durum başıma gelmişti. Hemde buradan, 3 sene boyunca mesajlaşıyorduk. Erkek profildi kendisi hemcinsim çıkmıştı şok olmustum :S
Sen görüntülü görüşmeyi bırak, görüntüsüz konuşmayı ve resim atmayı sorun haline getirenler var 😂
Zaten sanaldan bu şekilde samimiyet kuracağım insan sayısı yok denecek kadar az olduğu için mesele yok ama eğer samimiyetimi ilerletme niyetindeysem görmek de isterim kesinlikle. Ve kendini saklıyorsa bu kişi yol veririm.
Burada karşı tarafla konuşma amacı önemli karşı taraf sadece yazmak yazarak kendini ifade etmek istiyorsa umut vermeden sadece arkadaşça buna saygı göstermek lazım.
Hemen kabul etmek zaten doğru değil. Ama aradan bi süre geçtiyse görüşülür. Ona rağmen istemiyorsa bi süre devam ederim sonra görüşmeyi keserim
Vallahi ben de konuşmazdım ya çünkü güven yok yani belki onun seni beğenmeyeceğinden korkuyordur ama korkunun ecele faydası yok
Hayır ya kesin anlarım ben fake olup olmadığını, sen niye şimdi ortalığı karıştırıyorsun ki 😂
Etmem her şey karakter kalp güzelliğinden ibaret değil
birden fazla foto istersen fake olmaz. mesela spora gidiyorum dediyse foto at de
Aradan baya zaman geçmişse , buluşmakta istemiyorsa tabii devam etmem.
Bir kerede olsa görmek isterim en azından resimdekinin o kişi olduğundan emin olmak isterim
Bu çok zor bir yerden sonra insan dayanamıyor
Neyini saklıyor acaba hayriye oluşunu mu hayri oluşunu mu 😅
Eğer kabul etmiyorsa kib bye
selam.. ya da bir seçenek daha evli ve kimliğini sana söylemek istemiyor ola bilir. mi
Takılmalık ise umurumda olmaz, yok eğer sıklık ile yazışma oluyorsa bi süre sonra devam ettirmem
Bir yere kadar gider sonra sohbet kendisi ölür zaten
Ben mesajla bile konuşmam. Geldiğim taklalar gerçekten kâfi.
Beraber oyun oynamıyorsak devam etmez ya. Ne kadar ilgi çekici bir kişilik olabilir ki? Flörtöz bir tanışmaysa bile bence oyun oynanmalı 😂
Oynamasak bile oyun konuşmalıyız 🙄
Ya da mühendis olabilir..
Fake ne yahu? Türkçeyi bu kadar kirletmeyin lütfen. Soruya gelecek olursak ne bilem kimse konuşmuyor Casper gibi takılıyorum. Hem gerçek hayatta hem buralarda
Bi zamandan sonra etmem
Aramızda samimiyet oluştuktan sonra görüntülü konuşmayıp ses atmıyorsa konuşmaya devam etmem.
@_suveyda abla özel mesaj bakabilirmisin
Neyse ki ben bunları en başından konuşuyorum ve tamam deyip de sözünü yerine getirmeyip hep oyalayanları vakit kaybetmeden engelliyorum
Benden talep edilen şeyleri karşıdan aynı şekilde talep ediyorum.
Yanıt gelmiyorsa uzatmiyorum, öylece bırakıyorum.
Hayatımda bir yere koyduğum bir insanla görüntülü konuşamayacaksam o zaman hayatımdan çıkabilir.
Bilemedim görüntülü istemezse yüzyüze görüşelim derim belkide gerçek biridir ifşa olmaktan vs den korluyordur ondan dolayıda istemeyebilir
Ses yoksa illa ki yolumu ayırırım devam etmem görüntü için zorlamam çünkü ben hoşlanmıyorum ama bir ses de atamıyorsa helva yapsana demeye başlarım 🤣
Sadece mesajla konuşacak olsam, chatgpt ile konuşurdum. En azından net ve akıllı. 😂
Ben ikna olmam.
Yüzünü görmediğim biriyle uğraşmam.
Süleyman abim benim der selamlaşırız 😜😜😜
Walla belirli sanimiyetten sonra yüzünü gostermesse onunlami ugrasacam diyom
İletişimi bırakırım, Çünkü çok kişi erkek görünümlü kadın ya da kadın görünümlü erkek takliti yapıyor.
Görüntülü konuşmadığında kabul etmiyorum tabi.
Zaten etmiyorlar gerci teklif de etmiyoruz ya neyse :D
Kimseyi istemediği bir şeye zorlayamam sonuçta devam ettiği yere kadar
Var böyle biri hayatım da biz seni görmeden sevdik be 🥳❤️
Kalbimizdesin
Bu tarz çoluk çocuklarla uğraşacak hiç vaktim yok direk herkes baksın. kendi isine
Ne yapılacagına baglı :D fal falan baktırırsa olmaz :D
daha ilk konuşmadan keserim bütün iletişimi..
Bence etmelisiniz cünkü ben bulusmadan görüntülü konusmam. Fotolarda güzel cıkarım gercekte de güzelim ama görüntülü konusmada bi cirkinkik geliyor kötü cıkıyorum simdi cocuk da beni öyle kötü sanar reelse görmeden görüntülü konusmam
Bana net olmayan adamla işim olmaz..
sanaldan tanıştığım biriyle uzun süreli veya kalıcı şekilde iletişim sürdürmem
Kesin evlidir o yüzden istemiyordur 😅😅
Ben devam ettiririm sonuca varır her şey
Hakkındaki düşüncelerim değişir
Olmaz. Hep bir şüphe, hep bir şüphe..
Allah göz vermiş görelim diye , tabi görmeden olmaz sonra güğün günü cinsiyeti değişik çıkanlar var
Evet ederim. Demek ki erken olduğunu düşünürüm.
Bende sevmiyorum görüntülü konuşmayı devam ederim sorun olmaz benim için
Naz yapıyor düşüncesi ile İlgilenmeye devam ederdim. Baktım sıkılıyor ve sıkıyor o zaman bırakırdım
Yani ben şahsen devam etmem cidden ya fake ise hani. Hem bu kadar gizliyicek ne olabilir ki
fake oldugunu falan düsünürüm ısrar6 eserim yine kabule tmeze bitiririm
Evet ya ben hep görüntülü konuşmak istiyorum ama kabul etmiyorlar
Tanisir ve hizlica wp Instagram geceriz
Görüşüne saygı duyarım
Zamanla olur bence
Nedenini sorardım sonra iletişimi bitirirdim
Devam ederim tercih meselesi saygı duyarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?