Evi arabası olmayan erkek görünmeyen hayalet erkek durumuna geçti sanki günümüzde aslında hak veriyorum ama her şey hazır mı olmalı? Belki sevgi ile 2 kişi tek yürek olup, çok şey başaracak nereden bilebilirsiniz? Bu biraz da korkaklık ve hazırcılık değil mi? Parası olan sonra kaybedemez mi?
Eskiden Param yok pulum yok sevgin varsa yeter denilirdi. Şimdi tersine mi döndü?
Hasbinallah. Sadakat nereye gitti. Evlilik sadece aşk üzerine kurulmaz. Aşk biter yerini sevgiye bırakır. Saygıya bırakır. Vefaya bırakır. Hoş eğer sen şu dönemin kaypak ve menfaat üzerine kurulan sahte ilişkilerinden bahsediyorsan haklısın lakin karakter sahibi insanlar, ihanet nedir bilmezler
aşk yerini saygıya sevgiye bırakıyorsa niye boşanmalar bu kadar fazla bir sürü öyle kafasına göre evlenen yakınımız vardı hepside pişman doğru düzgün parası olmayan işi olmayan biriyle evlenirsen böyle olur işte
Boşanma oranları neden mi fazla. Sosyal çürümeyi biliyor musun? Bilmiyorsun bunu ben burada anlatamam saatler yetmez. Aşk yerini saygı sevgiye bırakır, eğer karakterin oturmuşsa. Dediğim gibi bu zamanın kaypak gençleri aşkı heves, sadakati saplantı, sevgiyi de hoşlantı sanıyor
Arkadaş yazdıklarımı okuyor musun? Sevgin de mi bitti? Vefa nerede, saygı nerede? Geçici ilişkilerinizi, tamamen heves ve hoşlantılarınızı, menfaat üzerine kurduklarınızı aşk olarak, sevgi olarak adlandıramazsın. Dış görünüşü ya da ortamı beğenip birlikte olduğun birinden sıkılırsın. Eskilerden örnek verdin ve hata yaptın. Eskilerin temeli sağlamdı bu zamanda temel bile yok. Kendi birlikte olduğun kişiden daha iyi birini gördüğün an soğuyorsun. Aşık oldum zannedip hevesin bitince aşk bitti diyorsun
Ufak bir tartışmada herkes haklı çıkma derdine, laf sokma derdine düşüyor. Alttan alma yok, herkes kral olmuş. Eğer birinin huyunu karakterini seversen zaten, sende öyle isen. Ömürlük olur o ilişki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet tersine döndü gibi
Şu anda parası olmayan adama annesi bile evladım demiyor. Devir dediğimiz insanlık dediğimiz şey çoktan bitti
😅😅
Araba neyse de ev kiraları fırladı. Kızın da mantık evliliği istemesi mantıksız gelmiyor o sebeple.
aşk karın doyurmuyor aldatılınca elinde kayda değer bişi olmalı
Adam veya kadın ortaya sevdasını koyuyor. Menfaat gütmek ne kadar doğru
aşkın ömrü 4 yıl zaten 4 yıl sonra ya terk edilceksin ya aldatılcaksın ömrünün sonuna kadar sürmeyecek
Hasbinallah. Sadakat nereye gitti. Evlilik sadece aşk üzerine kurulmaz. Aşk biter yerini sevgiye bırakır. Saygıya bırakır. Vefaya bırakır. Hoş eğer sen şu dönemin kaypak ve menfaat üzerine kurulan sahte ilişkilerinden bahsediyorsan haklısın lakin karakter sahibi insanlar, ihanet nedir bilmezler
aşk yerini saygıya sevgiye bırakıyorsa niye boşanmalar bu kadar fazla bir sürü öyle kafasına göre evlenen yakınımız vardı hepside pişman doğru düzgün parası olmayan işi olmayan biriyle evlenirsen böyle olur işte
masal dünyası değil burası sürekli iyi tarafından bakamazsın
Boşanma oranları neden mi fazla. Sosyal çürümeyi biliyor musun? Bilmiyorsun bunu ben burada anlatamam saatler yetmez. Aşk yerini saygı sevgiye bırakır, eğer karakterin oturmuşsa. Dediğim gibi bu zamanın kaypak gençleri aşkı heves, sadakati saplantı, sevgiyi de hoşlantı sanıyor
nedense en çok vukuatlarda yaşlılarda oluyor genelde sadece kadınların gözü açıldı karşı çıkıyor bazı durumlara
herkeste aşk sevgiye dönüşecek diye bişi yok sevgisi bitedebilir bende öyle oldu mesela şimdi o kişiyle zamanında evli olsam nolcaktı sıkıntı
Arkadaş yazdıklarımı okuyor musun? Sevgin de mi bitti? Vefa nerede, saygı nerede? Geçici ilişkilerinizi, tamamen heves ve hoşlantılarınızı, menfaat üzerine kurduklarınızı aşk olarak, sevgi olarak adlandıramazsın. Dış görünüşü ya da ortamı beğenip birlikte olduğun birinden sıkılırsın. Eskilerden örnek verdin ve hata yaptın. Eskilerin temeli sağlamdı bu zamanda temel bile yok. Kendi birlikte olduğun kişiden daha iyi birini gördüğün an soğuyorsun. Aşık oldum zannedip hevesin bitince aşk bitti diyorsun
Ufak bir tartışmada herkes haklı çıkma derdine, laf sokma derdine düşüyor. Alttan alma yok, herkes kral olmuş. Eğer birinin huyunu karakterini seversen zaten, sende öyle isen. Ömürlük olur o ilişki
yav 6 yıl sürdü noldu ama bitti aşk bitti sevgi bu kadar işte bu işler geçici ve geçici şeyler uğruna bütün hayatını maffetmeyi kimse seçmez
ömürlük ilişki yoktur
kaç defa aşık oldun bu zamana kadar bir mi
Tamam arkadaş. Haklısın
Hangi kadın ki benden çok ne kazandığı mı ve malı mı merak ediyorsa, benim için değersizdir. Önceliği para olan kimse mutlu olamaz
Parasız erkeği kimse sevmez kral