Aşk İlişkileri Arkadaşlar. ciddi çıktığım var canım cicim demiyorum diye? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sevdiğimi dile getirmedim diye bana eskisi gibi yazmıyor 1aylık ilişkimiz var üstelik napıcam iki de buluşma oldu? Güncellemeler+1 yıl Üstlük dul Güncellemeler+1 yıl İlimizde ciddiyiz Arkadaşlar. ciddi çıktığım var canım cicim demiyorum diye? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bir aylık ilişkide canım cicim diyenden kaçacaksın. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Bence uzaklaş 0 0 Yorumla
pəmbədønluśakír Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl KS erkekleri bile memeni gördü şimdi buna canım cicim yok öyle mi 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 6 ay zaman geçirmediğin biri ile sevgili olmaz 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Sevgili gibi davranıyor. Canım cicim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen davranma, her sana yaklaşana sen tamam mi diyecrksin? Yorumla Soran +1 yıl Bide evlenmek istiyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman yüzük alsın boş yapmasın Yorumla Soran +1 yıl Annem çocuğu var diye onaylamıyor Yorumla Soran +1 yıl Yanında degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anneni dinle, başka bul, sne evlenmesiysen sen de öyle bul Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kendin bulabilir misin Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaamn annne. bulsun Yorumla Soran +1 yıl O da zor annem de istemiyor Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Seni de bir evlendiremedik 1 6 Yorumla aksamgunesi1w +1 yıl Ahahahhaahha Yorumla MK18811938 +1 yıl Öyle yaa ne yapalımBu platformda bu tarz hanımefendiler çokAma bu hanımefendi tam bahtsız bedevi Şeytanın bacağını kıramıyorVe ilgi çekmek için herseyi yapıyor Yorumla aksamgunesi1w +1 yıl Garibim ne yapacağını şaşırmış😂🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Kim gariban Yorumla MK18811938 +1 yıl Cok komiksin Yorumla aksamgunesi1w +1 yıl @plnarisi saka kizz😂😂 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sende bir daha yazma aklı başına gelir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama seviyorum diyor bir dediğimi iki etmiyor alicam diyor Yorumla ft06yl +1 yıl Komikmiş 1 ay içinde sevmek ne güzel o halde devam Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Eskisi gibi ne kadar eski 1 ay 😂😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dedim sana ondan olmaz diye anlamadin 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ama bir dediğimi iki etmiyor Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl Cok sürmez merak etme Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl Hem de dul muui Yorumla Soran +1 yıl Bir buçuk ay oldu Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl Adam dul mu Yorumla Soran +1 yıl Karısı aldatmiş Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl Ya ne olur aklını başına al, ne işin var onunla Yorumla Soran +1 yıl Yanlızlıktan sıkıldım Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl Yanlış biriyle olmaktan yalnız olmak iyidir , adam bulduğuna razı sonucta , ne işin var senin onunla Yorumla Soran +1 yıl Ama seviyorum diyor Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl Yalann, iyi oynarlar aptal olma Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı. Sektir et sende onu 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Olmuyorsa zorlama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir aylık ilişkide canım cicim diyenden kaçacaksın.
Bence uzaklaş
KS erkekleri bile memeni gördü şimdi buna canım cicim yok öyle mi 😅
6 ay zaman geçirmediğin biri ile sevgili olmaz
Sevgili gibi davranıyor. Canım cicim.
sen davranma, her sana yaklaşana sen tamam mi diyecrksin?
Bide evlenmek istiyor.
o zaman yüzük alsın boş yapmasın
Annem çocuğu var diye onaylamıyor
Yanında degil
anneni dinle, başka bul, sne evlenmesiysen sen de öyle bul
Nasıl
kendin bulabilir misin
Maalesef
o zaamn annne. bulsun
O da zor annem de istemiyor
Seni de bir evlendiremedik
Ahahahhaahha
Öyle yaa ne yapalım
Bu platformda bu tarz hanımefendiler çok
Ama bu hanımefendi tam bahtsız bedevi
Şeytanın bacağını kıramıyor
Ve ilgi çekmek için herseyi yapıyor
Garibim ne yapacağını şaşırmış😂🤣🤣
Kim gariban
Cok komiksin
@plnarisi saka kizz😂😂
Sende bir daha yazma aklı başına gelir
Ama seviyorum diyor bir dediğimi iki etmiyor alicam diyor
Komikmiş 1 ay içinde sevmek ne güzel o halde devam
Eskisi gibi ne kadar eski 1 ay 😂😂😂
Evet
Dedim sana ondan olmaz diye anlamadin
Ama bir dediğimi iki etmiyor
Cok sürmez merak etme
Hem de dul muui
Bir buçuk ay oldu
Adam dul mu
Karısı aldatmiş
Ya ne olur aklını başına al, ne işin var onunla
Yanlızlıktan sıkıldım
Yanlış biriyle olmaktan yalnız olmak iyidir , adam bulduğuna razı sonucta , ne işin var senin onunla
Ama seviyorum diyor
Yalann, iyi oynarlar aptal olma
Sektir et sende onu
Olmuyorsa zorlama
Bu hayata kimseye guvenme
Çıktığım nedir ağam