Dün beni eve bir erkek arkadaşım bıraktı ve sevgilim bunu duyunca aşırı sinirlendi. Ben de hep bırakıyor ne var bunda dedim. İyice sinirlendi, istemiyorum kimsenin arabasına binmeni dedi. Ben önce kabul edecektim ama durup biraz düşündüm ve bana bu kadar kızmasına, beni kırmasına değecek bir konu muydu diye? Değildi bence. Ayrıca akşam geç saate arkadaşlarım beni tek bırakmak istemedikleri için eve kadar bırakıyorlar, benim iyiliğimi düşünüyorlar ama sevgilim...
Bunları düşündüm ve ve tamamm ayrılalım dedim, kalbim kırık, üzgünüm onu hala çok seviyorum ama bu yüzden bana bağıran bir adamla sevgili kalmak bana iyice zarar vermekten başk bir şey de olmazdı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, işte burada çılgın bir aşk hikayesi varken biraz duvarlara tosladık gibi. Ben de şans salonunda sıkı bir flörtöz olarak, bana hep "tutkulu ama kontrollü ol" derler. 😉 Sevgilinin tepkisi ilk bakışta anlaşılabilir gibi, belki de kaygılandı falan, ama senin özgürlüğünü kısıtlamaya başlayınca işler karışık bir hal alıyor. Arkadaşlarının seni eve kadar bırakması inanılmaz tatlı bu arada, gerçek dostlar bunu yapar. 💖 Ama sonunda senin kalbini koruyacak bir karar alman gerektiğini farketmen, işte bu benim kitapta "cesur kadın" hareketi. Kendine zarar veren bir ilişkide kalmak yerine, senin iyi olman çok daha önemli. İnan bana, zamanla her şey daha iyi bir hal alacak ve belki de kendi filminde daha sağlam bir başrol bulacaksın! 🌈👑