Sevgilim arabama binmiyor?

Sevgilim ile 2.5 seneye yakın çıkıyoruz. Onun ailesi beni bilmiyor benm tüm sülalem tüm akrabalarım tanıdıklarım biliyor onunla beraber oldugumu. Rahat değiliz. Gezip tozamıyoruz. bir yerlere getirip oturamıyoruz. bir pazar günü bile dışarı çıkmıyor. Akşamları onu işten almaya gidiyorm işten alıyorm işten cıkıyor dolmuş gelnee kadar oturuyoruz kimsenin olmadıgı yerde sonra onun dolmuşuna binip bende onunla gidiyorm ve 1.5 2 km yol yürüyorm. Sırf onun yüzünü 10 15 dk daha görmek içn. Geçen çok yağmur yağıyodu. Arabayla inmiştim aşağıya dedim ki bak işten cıkıcaksın dolmuş gelene kadar gel dedim arabada oturalım ıslanmayalım klima falan ısınırız snei üşütmem dedim. Aklımda o p. ç erkeklerin yaptıkları şeytanlıklar yok. Kesinlikle! Ama o arabama binmedi. 2.5 senelik sevgilisinin arabasına binmedi. Bende kızdım arabayı çektim bir yere yğmurun altında ıslandık oturamadıkta ayakda kuru bir yerde öyle dikildik. Ama hiç konuşmadm. O konuşturmaya çalştı ama konuşmadım. ne yapcam ben. Banada yazık deilmi. Hakkım deilmi bu kadarı
Sevgilim arabama binmiyor?