Bu rahatsızlığımdan dolayı ayrılmalı miyim?

Arkadaşlar merhaba, 9 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum. Fakat 5 ay önce yaygın anksiyete bozukluğu ve depresyon tanısı konuldu bana. Psikolog ve psikiyatriye gittim. Şuanda 4 aydır düşük dozda ilaç kullanıyorum. Fakat ilaç kullanmaya başlayınca dışarı çıkabilmeme yardımcı olunca psikologu bıraktım sadece ilaç ile devam ediyorum. Bugün erkek arkadaşımın ailesinin evine gittim o kadar gerildim ki anksiyetem tuttu baş dönmesi mide bulantısı endişe korku vs tuvalete gidip kendimi sakinlestirmeye çalıştım. Fakat nedense olmadı ve kalkıp eve gideyim artık dedim gittim. Uzun zaman sonra yine böyle bir şeyin olması beni yıktı açıkçası. İnsan ilaçta kullanınca geçer artık diye düşünüyor. En azından ben öyle düşünüyordum. Haftaya erkek arkadaşım bize gelecek, sonraki aylarda aile tanışması olacaktı. Ama ben yine kötü olabilirim düşüncesinden hiç birisini istemiyorum. Evleneceğim gün ya da nişanlanacagim günü bile şimdiden düşünüyorum kötü olursam diye. Bunu erkek arkadaşım yaşamayı haketmiyor. Ayrılmayı düşünüyorum. Sizce haklı miyim

Bu rahatsızlığımdan dolayı ayrılmalı miyim?