Annem artık bizden bıkmış sanırım, "evlen git" diyor. Peşimizi toplamaktan bıkmış. Kara kaşlı kara gözlü yiğidim beni bulur mu sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYok ya ben buna evlilik baskısı olarak görmüyorum sen de öyle görme bir insan çocuğunun mutlu olmasını bir yuva kurmasını ister çünkü şöyle bir gerçek var anne baba aile her zaman yanımızda olmayacak bir gün hakkın rahmetine kavuşup gidecekler, dolayısıyla böyle olduktan sonra onları da hak veriyorum ama sana da uyuyorum bunu baskı olarak görmüyorum ben çünkü gerçekten belli bir yaştan sonra da aile ile birlikte yaşamak zor
21 Yorumla- +1 yıl
Aileyle yaşamak zor evet ben de istemiyorum artık ama biriyle hayatımı ve evimi paylaşma düşüncesi de korkutucu geliyor.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılValla kara kaşlı kara gözlü bulurmu bilemem ama kendim istemediğim sürede kimse benim kararlarıma karışmaz ailemde olsa evlilik sıkıntılı bir durum.
20 Yorumla
Yetişkin evlatlarım olsa bende bıkardım anne olarak ne yalan söyleyeyim. Yetişkinlikte herkes kendi ayaklarımın üzerinde dursun. Başının çaresine baksın. Evlenmeleri şart değil. Ama gitsinler evden 😅
14 Yorumla- +1 yıl
Evet bunu istiyor. 😄
- +1 yıl
Onu yapamam işte maalesef. ☹️
+1 yılevlilik baskısı kursa da ben sevmediğim bir kişiyle evlenmem aşık oldum kalbimin çarptığı biriyle evlenmek isterim doğru olan şey budur bunun için ben kendi bildiğimi okuyacağım
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
64Cevap
Hayır, benim üzerimde evlilik baskısı kuracak kimse yok. Zaten olsa da dinlemem..
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır. Ayrı bir eve taşındığın zaman böyle bir sorun kalmıyor tavsiye ederim. Ayrıca kız mı var huyu huyuma suyu suyuma.
21 Yorumla- +1 yıl
İstiyorum ben de ama hayat şartları...
+1 yılAnnem iki kere kız buldu, birisi doktordu ama istemedim. Daha da evlen demediler, kafam rahat şu an, evlenesim yok.
215 Yorumla- +1 yıl
@Sedefffe Hee benden iki yaş büyüktü olmaz.
- +1 yıl
Doktor iyiymiş aslında ne güzel fırsat ayağına gelmiş ya.
- +1 yıl
Beni ne doktorlar istedi diye prim kasarım artık.
- +1 yıl
Ne alâkası var? 🙄
- +1 yıl
@competitive Bu Sedef peşimde ya, ne doktorlar ne mimar kadınlar beni istedi diyorum uzaklaşıyor.
- +1 yıl
@Sedefffe Sedef tamam uzatmayalım, doktor dedim artık zirvelere oynuyorum.
- +1 yıl
@Sedefffe Almanyadan bir prenses istiyorum Sedef.
- +1 yıl
@Sedefffe Vazgeçtim İspanyol olsun.
- +1 yıl
Senin de gözün yükseklerde evde kaldın o yüzden shshhshd
+1 yılKara kaş göz ülkede bulamama şansın yok bu kadınlar daha nadir bulunan rengi niye sevmez onu anlamıyorum 😅
22 Yorumla- +1 yıl
Ben sarışın sevmem. Her kara kaşlı kara gözlü erkeği de beğenmem yani bana hitap etmesi lâzım. ://
- +1 yıl
Yni evet
Ailemden ayrı yaşamanın bana tek olumlu artısı bu konu oldu gibi öyle bir baskı yok üzerimde.
20 Yorumla
+1 yılBazen annem "ee kim var kim yok" diye ima da bulunuyor 😂 ama kimse yok diyorum. Daha çok gencim, dünyayı gezicem 🥳🥳
12 Yorumla- +1 yıl
Bence de gez dolaş. 😀
- +1 yıl
Evet 😃 beni bekle Japonya 🥳🥳
Bizimkiler evlenmemi istemiyorlar. Evlenirsem hemen boşanırmışım. Birçok şeye tahammülüm olmadığını biliyorlar bu yüzden onlara hak veriyorum. 🥲
11 Yorumla- +1 yıl
Bana da diyorlar seni kimse almaz. Dhdhjd
Valla baskı değil de arada gülerek laf dokundurmaya başladılar 😄
24 Yorumla- +1 yıl
Her şakanın altında bir gerçek yatar sözünün ispatı. 😬
- +1 yıl
Şu an tam ideâl yaşın bence. 🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSonra ararlar baştan öyle diyorlar ama sonra ağlıyorlar kızı gelin olunca jssj
210 Yorumla- +1 yıl
Hele beni çok ararlar. Her şeye ben koşuyorum çünkü.
- +1 yıl
Banada derlerdi sındırırdım bazen gidersen git amaan derdi sonra ayrı eve çıkınca ben her gün arıyorlar ksjs
- +1 yıl
Yokluğumuzu göstermek lâzım demek ki. 😬
- +1 yıl
İzinli günlerde gidince bi karşılıyorlar varya görürssün sanki belediye başkanı geliyor dkkdd
Ara sıra yokluğunu göster bak işe yarıyor😃 - +1 yıl
Şehir dışına gitmem lâzım bir süreliğine. 😬
- +1 yıl
mecburi olursa ama keyfi asla yapma
Okul iş vs durumlarda anca ben iş için çıktım ayrı eve zaten - +1 yıl
Ben ayrı ev istiyorum valla ama maddiyat el vermiyor.
- +1 yıl
Evet ne yazık ki bütçemiz her zaman yetmeyebiliyor sağlık olsun bi gün gerçekten evlenirsen o zaman ayrı eve çıkarsın
- +1 yıl
Hayırlısı diyelim. 🤲🏼
- +1 yıl
😌
+1 yılSanmam... Ailen bile evgeln git diyorsa başka birinin seni sevmesi çok güç...
211 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Ne demek neden 😄 Seni üreten firma bile memnuniyetsizken... Başkasını nasıl memnun ediceksin?
- +1 yıl
Kadın peşimizi toplamaktan bıkmış artık huyumdan suyumdan değil. 🙄
- +1 yıl
Evlen kızım madem... Zor mu 30 yaş bandı birini bulsunlar evlen... En güzeli olur.
- +1 yıl
O yaşta biriyle görüştüm geçen sene, ergenin tekiydi.
- +1 yıl
eee yuh artık 80 yaşında dedem varr kızz 😅 Ayarlıyım sana 😉 Nasıl birini bekliyorsun merak ettim 🤔 30 yaş ergen olmak için zorlu bir yaş çünkü.
- +1 yıl
Aslında yaşla alâkası yok kendini yetişmiş sanıyordu.
- +1 yıl
tamam da yetişmiş olan adam sana bakar mı o var... O adam %95 kadının zaten istediği adam oluyor zaten... Yetişmemiş birini alıp yetişmesini beklemen daha mantıklı çünkü yetişmiş adam da bu sefer evlenmiyor sağı solu kadın doluyor. Zor o şekil hazır piş ağzıma düş pek zor şu zamanda.
- +1 yıl
Hayır ya ne alâkası var? Anasının yetiştiremediğini ben mi yetiştireceğim? Hem benim neyim var da bana bakmayacaklarmış? Asıl ben bakmam.
- +1 yıl
Dediğim seğment %5 var toplum da... O bakımdan... arz-talepe bağlı. Hazır yetişmiş adam da bu sefer evlenmiyor zaten tüm kadınlara ulaşabildiği için... bir tanesiyle neden idare ediyim diyorlar. O bakımdan hazır yetişmiş adam bulman çok güç.
- +1 yıl
En iyisi hiç evlenmemek niyetim yok zaten.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 3 abimde evlendi annem banada aynısını diyor sendende kurtulurmuyum acaba
Kurban kesecek miş22 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptın o kadar annene? 😄
Hayatını nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa diyorlar.. Buna evlenip evlenmemek de dahil..
21 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel destek. ✔️
+1 yılHadi kızlar birini bulur evlenirde, erkekler için zor bir durum he deyince evlenemezler
16 Yorumla- +1 yıl
Kızların bulduğu da erkek?
- +1 yıl
Kızlar isteyince hemen bulur, erkekler hemen bulamaz onu demek istiyorum
- +1 yıl
Bulunmuyor bence. 🤔
- +1 yıl
Çok Seçici olduğumuz için oluyor beğenmiyoruz o da olsun şuda olsun derken erkek kalmıyor
- +1 yıl
Seçici olmak iyidir bence amaaaan.
- +1 yıl
Tabi canım bencede yani
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok evlenmeye karşılar da 30 a gelirsem aniden fikirleri değişebilir. O zamanda ben istemicem
13 Yorumla- +1 yıl
Evet istemezsin çünkü kafa almıyor bir zaman sonra.
- +1 yıl
Şuanda da almıyor valla sevgiliyken insan bu kadar tartışma yaşar mı yaa evlensem birbirimizi kesecez sevgililerimle 😂 Ben insanlığın yararına hiç evlenmiyim boş ver dkdk
- +1 yıl
Neden tartıştığına bağlı. 🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım bi benimkiler evlenme diye baskı yapıyor sjdjd
11 Yorumla- +1 yıl
Bana da ondan lâzım. Shshhd
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli baskı direk bana demiyorlar kızkardeşim ve yengem vasıtasıyla laf sokustiruyorlar sadece evdekiler olsa beni seven tanıdık büyüklerde hep söylüyor soruyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTeyzem arada bir arayıp sana şu kızı beğendik diye resim atıyor , zorluyorlar ama olmuyor pes edecekler yakında.
24 Yorumla- +1 yıl
İstemiyor musun evlenmek?
- +1 yıl
İstiyorum da henüz kendime layık birini bulamadım.
- +1 yıl
Gözün yükseklerde.
- +1 yıl
O kadar 😀
Ne yazık ki, 30 olduktan sonra başladılsr baskı yapmaya. Uğraşamam evlilikle, erkek tribiyle falan. Kafa dengi biri çıkarsa karşıma olur, başka türlü çokta umursamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılAşırı şekilde değil. Bu bayramda işte var mı oğlum düşündüğün, görüştüğün biri diye sorarlar cevap veririm yok derim hayırlısı derler. Arkadaşlarım biraz ısrarcı onlar da başka muhabbetten dolayı
10 YorumlaBizimkiler okul eğitim der başka şey demez. Daha çok erken evlilik düşünebilmeleri için. Ki yaşım büyük olsaydı da böyle bi baskı yapmazlardı orası da ayrı.
10 Yorumla
+1 yılEvet baskı var onlara da hak veriyorum ama devir değişti artık evlilik hızı git gide düşünüyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bizimki yeni evimizin inşaatının bitmesini beklediğinden dolayı baskı kurmuyor. Birkaç arkadaşım ile akrabalarım baskı uyguluyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Bana öyle diyen olunca musallat oluyorum bulda evlenek diye değil sormak beni görünce kaçar hale geliyorlar 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fazlasıyla baskıyı hissediyorum. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Özgürlükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOhooooooooo
Ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Ben anlatmaktan bıktım, onlar ısrar etmekten bıkmadı arkadaş :)10 Yorumla Babam turşumu kuracağını söylüyor, birini bulup tanıştırınca da burun kıvırıyor sjs sanırım ben uzuun bir süre bu lafı işitmeyeceğim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Hemen hazır zaten baksana millet açlıktan ölüyor resmen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s +1 yılBaskı kurmadı ama evlensen iyi olur diyordu. Azmetti başardı 😂
10 Yorumla Hayır, ailem bu tür konularda ne baskı ne de psikolojik olarak ağırlık vermezler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır kurmuyorlar. Hatta evlenme filan diyorlar bana😂
10 Yorumla
+1 yılP lek onların umrunda değilim onda. n öyle sorun yok
10 Yorumlahayır aksine ben çok karşıyım ve onlar da böyle kabul ettiler ben sırayı kardeşime savdım
10 YorumlaBulursa bulmaya sen ona eş olmazsın 😁 anası bıkmış elin adamı dayanmaz
21 Yorumla- +1 yıl
Ne alâkası var ya kıyafet yıkamaktan toplamaktan bıkmış artık.
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Öyle derler. Talip cikincada kolay kolay vermezler seni. Yok evi olsun yok aeabasi olsun yok şu altinı taksim. Estalarin en iyisi plsun
10 Yorumla
+1 yılAksine evlenme diye baskı kuruyorlar😀
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evet bu sene sık sık oluyor
10 YorumlaKurmuyor bu konuda özgürüm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. keşke kursalar kurtulsam aw PWNWGSOCLSOSLS
12 Yorumla- +1 yıl
Bul da git. Shshhdhd
Dua et beyaz atlı prensin gelsin seni bulsun
12 Yorumla- +1 yıl
Ediyorum bekliyorum bakalım.
Bazen evet evlenin gidin der
17 Yorumla- +1 yıl
Sen evlenmek istiyor musun?
- +1 yıl
İstiyorum da istemiyorum da. Ama sanırım kendi yuvam olursa daha iyi olur gibi geliyor.
- +1 yıl
Amiiiin
+1 yılBulur belki yuvasız kuş 🐦 olmazmış ben daha çalı topluyorum sona dalan dona kalıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Bazen ama düşünmüyorum
10 YorumlaKüçüğüm daha böyle baskı falan kuramazlar
20 YorumlaHayır ama dile getiriyor
20 Yorumlayok kimse karışmıyor 😁
20 YorumlaHayır şükür ki öyle bir aileye sahip değilim 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sağ olsunlar
10 Yorumla
+1 yılEvlilik dışında her türlü baskı kuruyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Annelee öyle hep😅
10 Yorumla
+1 yılEvet. Ama aslında bende evlenmek istiyorum zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAramaya başlamalısın şimdiden
10 Yorumla
+1 yılHayır evlilik baskısı yemiyorum hiçç
10 YorumlaHayır çok şükür kurmuyor
10 Yorumla
+1 yılKurmuyorlar şükür. 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır öyle bir durum yok
10 Yorumla
+1 yılKurmuyor sadece çok dillendiriyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Yıllardır yapıyorlardı
10 YorumlaKurmuyor öyle bir tarz ilişkim yok onlarla.
10 Yorumla
+1 yılKurmuyorlar
Hiçbir konuda da kuramazlar10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılarada zarflasalarda öyle baskı kurmuyorlar
10 Yorumla - Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih