sorun sadece kendisi değil aile apartmanında yaşıyoruz ve kendimi evli olarak görmüyorum sabahtan akşama kadar ailesiyle beraberiz yeme içme bir bitek yatmaya eve iniyoruz ondads uyuyor direk severek evlenmiştik sadık ve çapkın değil diyordum ama beni fena yanılttı
Ailesiylede sıkıntılarımız var kaynanayls anlaşamıyoruz e kocamda böyle sizce geç olmadan boşanmalımıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Anaci ki esiniz? Ben biriyle evlilik dusunuurumda. Annesine cok bağımlı. Evlenince annem bizde kalabilir diyor mesala? Böylesini esiniz
ben gördüğüm an onun gözlerini oyardım sonra köle gibi evde çalıştırırdım gıkını bile çıkaramazdı sıkıyorsa çıkarsın zaten
Yani sağlıklı bir karar vermek zor olacak ancak bu gibi durumların ardı arkası kesilmeyeceği için son kararı sizin vermeniz gerekiyor
Yani düzelmeyecek gibiyse mantıklı olan ayrılmak olabilir
Sende yapabilirsin. Düşünme bunları. İyi birini bulursanda bırakır ona gidersin
Bence bu kadar sorun varken yol yakınken ayrılmalısın ilerde çocuk olunca boşanma daha zor olabilir şartlar bakımından , bu yüzden şiddetle boşanmanı tavsiye ederim
Peki nasıl yol izlemeliyim benim kimse. Yok babam 1 ay önce vefat etti işim yokk gücüm yok mahkemr aççak param bile yok napmam lazm
İstersen detaylı dmm den konuşalım bi kaç soru sormak istiyorum sana
Hiç aşk hayatınız yok mu. Gece hayatınız yok mu bu nasıl bir ilişki evlilik
Sadece ilişkiye kendi zevki için giriyor ondads p*rno izliyor ve bazen icime bile girmeden bosalıyor
p*rno izliyor derken dalga falan mı geçiyorsun. Senin önüne p*rno izliyor sende bunu normal mi karşılıyorsun
Normal karsılamaktan baska caren yok dövüyor karışma diye
Bu nasıl bir evlilik. Bosan gitsin. Yaşın kaçtı
27 yasındayım esim 32
Ya hanım efendi bu nasıl bir evlilik seks hayatı yok başka kadınlara bakıyor sürekli onun ailesiyle zaman geçirmek zorundasın. Bosan gitsin ne ugrasacaksin
Konuştun mu bu konuları hiç?
Çokkkk söz verdi bin kere gene aynı telefonunda bekar adamın bile izleyemeceği okadar +18 şeyler varki silince beni dövüyor sen nasıl telefonumu karıştır ırsın diye
Ayrıl bundan olmaz evli ve p"orn izliyor birde şiddet varmış hak etmiş artık zor bir yol ama koca bir çocukla evlenmişsin
İşin tuhafı aileside oğlunu tutuyor sen el kızının diyor erkek yapar diyor
Ama benim kimsem yok babamı yeni kaybettim aşırı psikolojim bozuk kadın sığınma yanı gitmeliyim alırlarmı
aldatmaya meyilli
İlgiyi dışarıda buldugunda kocan degerini anlar
Karar senin ilgi yoksa yol verebilirsin
Ayrıl hak etmiyor seni
Yol yakinken kurtul derim
Çocuk yokken yapıyorsa olunca ooo
boyle gidecegini dusunuyosan yol ver
Boşanma sebebi sana bişey sormak istiyorum
Kötü bi evlilikmiş
Boşan kurtul
Çocuk yapma da boşanma senin kararın
Yalnız şöyle bir şey var siz kadınlar dürüst net dobra adamları terk edip nerede bir fırıldak yapmacık tip var ona gidiyorsunuz gerçekten. Dürüst oluyoruz tercih edilmiyoriz
Sıkıntılı bir tip
Boşan
Ayrıl
sende erkeklere bak
Sen de yap 😀
Sıkıntı ozaman
Boşan
Hangi sehirdesin
Neden sordun
Merak ettim sadece sehirde önemli
İstanbul
Bende İstanbul konuşmak ister misin