Instagram kendi kendine birilerini takip ediyor mu yoksa enayi yerine mi konuldum?

3 yıllık bir ilişkim var. Geçen gün erkek arkadaşıma bir bildirim geldi. Direkt bana gösterdi, bak bir kızdan istek geldi diye. Ben de kızın profiline merak ettiğim için girdim. Erkek arkadaşımın o kızı takip ettiğini gördüm. Bana çok eskiden takipçi satın aldığını ve bundan dolayıda ara sıra instagramın kendi kendine birlerini takip ettiğini bu hesabında muhtemelen fake olduğunu herkese geri takip atabileceğini söyledi. Hesapta 2000 takipçili, 200 kişiyi takip ediyor. Hiçbir gönderisi yok. Sadece öne çıkan hikayeler olan bir kız profili. Sosyal medya işlerinden anlamıyorum. 3 yıldır da ilk defa böyle bir şey gördüm. Sevgilim yanlış bir şey yapsam direkt açıp sana göstermem dedi. Ama yinede içime o şüphe düştü. Böyle bir durum yaşayan var mı? Sizce açıklaması doğru mu yoksa enayi yerine mi konuldum?

Güncellemeler
+1 yıl
Ay böyle şeyler oluyor diyende var etmiyor kandırılıyorsun diyen de Allah aşkına bu durumda ne yapmalıyım
Instagram kendi kendine birilerini takip ediyor mu yoksa enayi yerine mi konuldum?