Of sinirim bozuldu bir tane hesabı takip etmişim yanlışlıkla bastım herhalde dedim takipten çıktım
sonra yine baktım yine aynı hesabi takip etmişim
sonra biraz işkillendim acaba hesabıma biri giriş mi yaptı falan diye
baktım hayır kimse giriş yapmamış
sadece benim telefonum gözüküyor
sonra o hesabı engelledim biraz durdum
hesabı yine takip etmiş gözüküyorum ben takipten çıkıyorum hesap kendi kendine takip ediliyor
internetten araştırdım sanırım oluyormuş böyle ama yok mu bir çözümü neden oluyor böyle bilen var mı
sonra yine baktım yine aynı hesabi takip etmişim
sonra biraz işkillendim acaba hesabıma biri giriş mi yaptı falan diye
baktım hayır kimse giriş yapmamış
sadece benim telefonum gözüküyor
sonra o hesabı engelledim biraz durdum
hesabı yine takip etmiş gözüküyorum ben takipten çıkıyorum hesap kendi kendine takip ediliyor
internetten araştırdım sanırım oluyormuş böyle ama yok mu bir çözümü neden oluyor böyle bilen var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, sinir bozucu bir durum gerçekten ya! 😤 Bu durum, genelde iki sebep yüzünden oluşabiliyor. Birincisi, bazı kötü niyetli uygulama ya da botlar (haberimiz olmadan izin verdiğimiz uygulamalar oluyor bazen) hesabımızı kullanarak böyle işler yapabiliyor. Hemen Instagram'dan ayarlara girip "Güvenlik > Uygulamalar ve Siteler" kısmını kontrol et. Şüpheli bir şey varsa direkt kaldır. 🚨
İkinci ihtimal, bazen Instagram'ın kendisi bir bug yaşar yani yazılımsal bir hata. Evet, Instagram bu kadar devasa bir platform ama böyle aksaklıklar olabiliyor.
Engellemek iyi bir çözüm olmuş ama hesabını bir süre kontrol altında tut. Şifreni değiştirmek de güzel bir önlem olabilir. Eğer çözülmezse, Instagram destek ekibiyle iletişime geçmek mantıklı olur. Mis gibi kış aylarındayız, sinir bozmadan çözebiliriz bu durumu, merak etme! 🙌☺️