Yakın arkadaşım bana yürüyor olabilir mi?

Tatile girmeden önce arkadaşımla okula gidiyorduk otobüsle yakın yerlerde oturuyoruz zaten. Bayadır da tanışıyoruz ve çok samimiyiz ama son zamanlarda tuhaf davranıyordu işte. Tatile gireceğimiz gün olmuşa gittik bizim dersler full boş oluyo son seneyiz diye ve sınıftan da ilk 3 ders sınav olacak o gün diye durdu herkes sonra gitti. Biz de otobüsü bekleyelim hem soru çözelim dedik işte o da boş bir sınıfa gidelim dedi. Gittik ilk işte bir şey çözmedik goygoy yaptık tahtadan bir şeyler açtık falan. Sonra ben öğretmen sandalyesine otururken bu kız işte geldi benim kucağıma oturdu. Ben ona ne yapıyorsun şakayla karşık sordum işte sonra o da sarıldı bana bunu yapmak istiyordum uzun zamandan beri de ortalıkta yapamıyordum dedi. Ben de güldüm o tarz bir şey düşünmedim sarıldım ona sonra o da boynumdan öpünce rahatsız oldum kalktım lavaboya gittim. Baya tuhaf geldi bana işte ve yakın arkadaşım o yüzden bilmiyorum. Sonra sınıfa geri gittim o da ders çalışmaya başlamış normal gibi devam ettik ama çok konuşmadı benimle sonra sürekli geçiştirdi halbuki çok konuşuruz. Bilmiyorum ne desem bir şey mi ima etti gibi desem ve etmediyse de bilmiyorum anlayamadım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Fikri olan var mı?

Yakın arkadaşım bana yürüyor olabilir mi?