Tatile girmeden önce arkadaşımla okula gidiyorduk otobüsle yakın yerlerde oturuyoruz zaten. Bayadır da tanışıyoruz ve çok samimiyiz ama son zamanlarda tuhaf davranıyordu işte. Tatile gireceğimiz gün olmuşa gittik bizim dersler full boş oluyo son seneyiz diye ve sınıftan da ilk 3 ders sınav olacak o gün diye durdu herkes sonra gitti. Biz de otobüsü bekleyelim hem soru çözelim dedik işte o da boş bir sınıfa gidelim dedi. Gittik ilk işte bir şey çözmedik goygoy yaptık tahtadan bir şeyler açtık falan. Sonra ben öğretmen sandalyesine otururken bu kız işte geldi benim kucağıma oturdu. Ben ona ne yapıyorsun şakayla karşık sordum işte sonra o da sarıldı bana bunu yapmak istiyordum uzun zamandan beri de ortalıkta yapamıyordum dedi. Ben de güldüm o tarz bir şey düşünmedim sarıldım ona sonra o da boynumdan öpünce rahatsız oldum kalktım lavaboya gittim. Baya tuhaf geldi bana işte ve yakın arkadaşım o yüzden bilmiyorum. Sonra sınıfa geri gittim o da ders çalışmaya başlamış normal gibi devam ettik ama çok konuşmadı benimle sonra sürekli geçiştirdi halbuki çok konuşuruz. Bilmiyorum ne desem bir şey mi ima etti gibi desem ve etmediyse de bilmiyorum anlayamadım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Fikri olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seninde hoşuna gittiyse devam edin en iyi sevgili arkadaştan olur
Bilmiyorum anlam veremiyorum henüz ve arkadaşım olduğu için o şekilde düşünmedim hiç artı o da kız yani öyle bir şey olsa- olamaz yani ailem falan . Bilmiyorum.
Ben hoşlanmam direk döverim ama senin eğilimin var sanki denemekten zarar gelmez ailenin bilmesine gerek yok
Denemek derken? Sevip sevmediğimi mi? Ona biraz haksızlık olmaz mı duyguları varsa gerçekten
Başta konuşacaksınız işte eğrisi dorusu ile yazsam buraya roman çıkar
Lez mi yoksa arkadaşın
Olabilir bilmiyorum daha önce sevdiği bir çocuk vardı ama sonra yürütemediler ve ayrıldılar
Olabili o zaman uzun zamandır senden hoşlanıyor demekki baksana boş kalınca sarılmış öpmüş
Biraz tuhaf değil mi ama yani ben çok dindar biri değilim ama ailecek orucumu falan tutuyorum okula giderken o da biliyor…
Tamam öyle de işte sende mi öylesin falan diye denemek istemiş olabilir belki tepki verir devam edesin diye
Yürüsün bunun ne zararı var
Var çünkü arkadaşız 💀
Arkadaştan daha iyi manit ya da partner olur
Artı arkadaşım kız bir de
Daha da iyi tebrikler 😅
Abi oruç tutuyordum okula giderken ne diyon 💀
Bende orucluyum. ne var bunda
Yani tamam çok dindar değilim ama ne bileyim hoşlansa bile gerçekten o anlamda yapmış olsa tuhaf olmaz mı?
Sonuçta bunlar insanın doğasında var olan şeyler insanlar gençlik yıllarında böyle çılgın şeylere heves edebilir deneyimlemek isteyebilir önemli olan senin bunu deneyip isteyip istememem ortada Orlama durumu soz konusu ise sıkıntılı fakat iki tarafta memnunsa bir sorun olacağını düşünmüyorum
Gönül eğlendirmek için bir şeyler yaşamak çok kalp kırıcı değil mi? Ve gençlik yılları diyorsun biteceğini biliyorsak niye böyle bir şey yapalım ki o zaman. Artı o rastgele biri de değil yakın arkadaşım yani. Sırf memnuniyetler üstüne çıkar için böyle şeyler düşünmek çok hayvani bir hareket değil mi yani bizim duygularımız var gönül niye eğlendirelim? Veya biri biye istesin o da dahil onu anlamıyorum işte ona da ihtimal vermiyorum ama bilemiyorum da.
Mevzu çıkar ilişkisi değil ki bunu çıkar için görmek bana garip geliyor sonuçta seninle sadece onun için konuşmuyor samimiyeti izin ve yakınlığı izin var olduğunu söylüyorsun demekki hem duygusal bir istek var hemde cinsel
Sana asılmış resmen