Sevgilimin en yakın arkadaşı bana yürüyor olabilir mi?

Sevgilimle altı aydır birlikteyiz ve birbirimizi çok seviyoruz. o benim arkadaşlarımla aynı ortama giriyor ben de onun arkadaşlarıyla aynı ortama giriyorum tabiki. dört kişilik bir erkek arkadaş grubu var hepsiyle liseden beri çok yakın. her aynı ortama girdiğimizde yakın arkadaşı kemalin bana bakışlarını yakalıyorum ve biraz rahatsız oluyorum, normal bir bakış değil gözünü dikip süzüyor gibi. bir kez buluşacağımız yere gitmek için evlerimiz yakın olduğu için beni motorla almaya göndermişti sevgilim kendisini. tutunmam gerektiği için omzunu tutmanın daha doğru olacağını düşünüp omzunu tutmuştum zorla kolumu tutup beline doladı beline sarılmamı istedi, yapmadım. birkaç kere gittiğimiz mekanlarda masada yalnız kaldığımızda gereksiz iltifatlar ediyor, ne kadar güzel olduğumu sevgilime fazla olduğumu söylüyor dalga geçer şekilde. rahatsız oluyorum ama sevgilime söylemekten çekiniyorum arkadaşıyla arasını bozan sinsi kızlar gibi gözükmek istemiyorum. kemalin bana yürüdüğünü düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz ben mi kuruntu yapıyorum ki?

Sevgilimin en yakın arkadaşı bana yürüyor olabilir mi?