Merhaba. Bekarım ama birisiyle sevgili olma dönemindeyim. Yakın flört diyelim. Ben hiç evlenmedim. Ancak 3 yıllık evliliğini 1.5 yıl önce bitirmiş bir kadın var.
Bir çok yönünü beğeniyorum. Bence harika bir çift olabiliriz. Onun da bana çok net ilgisi var.
Sorun şu, hala boşandıkları evde yaşıyor. Ve ben bunu düşününce ilişkiyi 3 kişi yaşıyormuş gibi hissediyorum. O eve girince, o balkon, o kanepe, o yatak, o yatak odasındaki geniş gardolap. Yani o kadına göre kendisi orada tek yaşıyor. Bana göre ise evin her yerinde ayrıldığı eski kocasıyla anıları var.
Yani o gardolapta beraber kıyafetlerini kullandılar tam 3 yıl. O salondaki kanepede kimbilir kaç yüz kez seviştiler. O kitaplıktaki kitapların kaçını beraber aldılar, beraber dizdiler belki de. Kaç kez o kanepeden benim onunla oturduğum gibi oturup, ya da uzanıp film seyrettiler. Ben bunu hazmedemiyorum. Ama onu da beğeniyorum. Duygusal anlamda da beğeniyorum. Ama işin içinden çıkamıyorum.
Hayatına girecek yeni insana kendini hazırlamak bu kadar mı zor. Tertemiz bembeyaz bir sayfa açmak. Eskiye dair her şeyden kurtulmak bu kadar mı zor. Benim de ilişkilerim oldu. Ancak hayatımda hiçbir şey yok eskiye dair. Tek bir peçede dahi. Ben yeni kişiye olan saygımdan eskiye dair hiçbir şey bırakmam hayatımda. Adeta inzivaya çekerim kendimi. İşin içinden çıkamıyorum. Sizce ben yanlış mı düşünüyorum. Yoksa hassasiyetimde haklı mıyım. Kızın maddi durumu iyi. İstese ev değiştirebilir, mobilya da. Ama bu ev, evlilik evi olduğu için çok güzel. Eşyasıyla düzeniyle. Bunun kadar iyisini baştan kendisine yapmak zor olur diye hiç girişmiyor o işe sanırım. Ama böyle de hatıralarla dolu yerde yaşıyor. Ben erkek arkadaşıysam bunu hazmedemeyeceğimi zorlanacağımı bilmesi gerekmez mi.
Tüm yanıtlar için teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer