Tanıştıracak arkadaşlarım yok, işerinde yaşıtım yok, topluma göre objektif bakılınca gayet iyi de bir insanım, tipim kötü değil, fizik falan da var, ama olmuyor niye böyle, muhabbetim falan da iyidir denk mi gelmedi yoksa ben mi değerlendiremedim bilemiyorum. Ne yapıcam ben?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
arayarak
Ortam yoksa yeni kişiler tanımıyorsanız boş bende öyle uğraşmıyorum
Evet ortam yokken yapabilecek hiçbir şey yok :/ maalesef
Yani bi kaç seçenek var sosyal medyadan ne kadar mantıklı tartisilir ama tercih meselesi ya da birilerine diyceksij arkadaşların yani onlar tanıştırmak tabi hadi tanışın gibibdegil ayninortam da buluncan vs
:/ evet şansı çok düşük, diyelim ki tanıştın anlaşamama şansın da var
Öyle düşünürsek ohoo çıkılmaz kader deyip geçmek lazım bazen de olabilir tabi hemen anlasamayabilirsin de bu kendi buldugun kişi de de olabilir ki ya da yıllar geçirip sonra bi olayda hiç tanimamisim seni de dedirtebilir
Neden bu kadar zor bu işler ya, mutlu olmak gerçekten zor düşününce dimi ama
Bilemiycem zor değil aslında bu devirde gayet basit herkes herkese ulaşılıyor ama sorun şu ki iletişim çağında iletişimsiziz. Mutlu olmak isteye ne basit biz zorlaştırıyor belki bazı şeyleri
Toplumun yapısı bozuyor bütün işleri, şu dönemin normal olarak görünen şeyleri o kadar kötü ve saçma ki, mutluluğa ulaşma yolunda her türlü engeli koyuyor önüne
Bu topluma vız olustugoruz ama dediğin doğru çoğu şeyi o kadar normalestirildi ya da onun cabasindalar
Biz olusturyoruz*
Mesela şu an kime sorsa yalan söylemeyen insan arıyorum der kriterlerinde, aslında normali zaten söylememek yalanı, ama o kadar normal oldu ki artık söylememek marifet oldu
Yani yalan söyler herkes bence soylememj fazla ütopik geliyor bana önemli olan ise büyük yalanlar söylememek ve bunu sık sık yapmamak
Ne kadar sözüme inanır itimat edersin bilemem ama, en minik yalan diye düşünülen bir şeyi bile söylemem ve söylenmesine de karşıyım açıkçası, anı kurtarmak adına söylenen yalan genel olay adına daha kötü sonuç çıkarıyor, hem gereksiz hem de güven kırıcı bir şey
Hiç yalan konuşmuyor musun
Yani anı kurtarmak veya uğramamak için yalan söylenir ya dediğim gibi ne yalanlar duydum onlardan böyle küçük şeyler çok şey yapmıyor benim için bi de herkes söylüyor diye düşündüğüm için öyle zaten de
Gerçekten hiç, ben yakınımdakilere şunu diyorum, eğer cevabın tersinden korkuyorsanız soruyu sormayın çünkü doğruyu söylerim üzülmeyin boşuna.
Bence üzülmek alakalı bi durum değil ki ben yalandan niye üzüleyim beni hepsi o kadar derin etkilemez. Her doğru her yerde söylenmeli mi
Hayır üzülmekten kastım şu ya, mesela bana sordun ve evet cevabını bekliyorsun benden, eğer hayırı düşünüyorsam evet demem, o yüzden sadece 1 cevap bekliyorsanız benden soru sormayın hayır düşünüyorsam onu derim, bunun artısı şu oluyor ne diyorsam güveniliyor çünkü çevremdeki herkes biliyor yalan söylemeceğimi şaka bile yapacak olsam
Yok ya bu da iyi değil bence çok hassas kişiler tanıdım hayır demeyi geç evette bile neden tek evet diledin kirilcak kişiler ondan her zaman böyle olmak gerekmez ki bu bazen normal birini bile çok kırabilir.
Ama şöyle bir şey var, ben şuna inanıyorum, diyelim ki biz bir ilişki içerisindeyiz ve bana sordun bu yakışmış mı, bende evet yakışmış dedim, sen bundan sonra onun yakıştığına inandığın için onu ben seviyorum diye giyeceksin belki, ama baştan ya yok yakışmamış ama diğer kıyafet çok güzelmiş gibi bir şey hem senin gelecekte üzülmekten hem de şu an benim sevdiğimi düşündüğün için giydiğin kıyafetten kurtarıyor, yalan söylememek belki o anlık üzebilir insanları ama, gelecekteki etkisi doğru söylemenin herzaman daha büyük
Ya buna uzulmezsin zaten her şey herkese yakışmıyor sonuçta bur olayda üslup çok önemli yalan söylemek yerin ya şua kıyafet sanki sen daha iyi duruyor ya da sen bu renk ile daha güzel gözüküyorsun vs diye caydirabilir dhskdjskjdkd
fksafksfas tabi ki öyle ben de zaten bu iğrenç olmamış demem, bu yalan söylememek değil karşındakini kırmaktan başka işe yaramaz, ben sadece doğruları belki hafifleterek söylüyorum ama yalanın zerresi olmuyor içinde
Evet zaten burada öyle ama genel de hala dediklerim gibi düşünüyorum
Tercih meselesi her halde, belki de senin dediğin doğrudur, benim fikrim doğrudur demiyorum ama, şu ana kadar problem yaşamadım :D bilemiyorum belki fikirlerim değişir zamanla
Yani ben de yalan söylesin kesin demiyorum küçük şeylerde soylebilir çünkü hayatını değiştiren yalanlar duydum onlar yerine bunu tervihbederim ben de söylüyorum başkasına söylüyor zaten önemli olan önemi
Ego gibi algılama diyeceğimi ama ben daha benim gibi harbi 0 yalan söyleyen birini daha görmedim :D belki yanlış yapıyorum ama doğru geliyor bilemiyorum, tanısan beni aslında nasıl bir tavırda olduğumu anlarsın yalan konusunda, çocukken çok yalan söylerdim başıma öyle olaylar geldi ki sonrasında da hiç söylememeye başladım şu anki gibi, çocukluğum biraz kötü geçti böyle sebeplerden çok çektim açıkçası yalandan belki travma oluştu bilemiyorum
Herkes söyler ya sana ne diyorum yalan hayat bile yaşayan var. Hayır daha iyi ama işte her zaman değil bana göre. Evet bu da olabilir
Sen o zaman genelde yalansız olmasını seviyorsun ama her zaman da değil arada olabilir diyorsun, peki seçme şansın olsa 0 yalanı mı seçersin az yalanı mı?
Robot olmadığımıza göre hala az yalan derim djwlqjd
knfsanafs gittik robot olduk iyimi :d
Bana göre dedim ama
Yoksa tercih meselesi
Tabii ya şaka yapıyorum :D dediğni gibi tercih meselesi
He soryy dbwkjdjd evet
Bu arada sen nerede yaşıyorsun sen de aynı sorundan müzdarip olarak :D
Uni okuyorum ortam yapmıyorum sadece hdksjdjd küçük yerde ben de kalsin
üniversitede nasıl ortam olmuyor ya :D peki madem söyleme
Var zaten ben yokum bi kaç kemik kadro yetiyor
Bana bu kadarı kafi diyorsun yani 😂
Yani sayılır
Nasip değildir bilmem ama sosyal medyadan bulman çokta zor değil diye düşünüyorum
Sosyal mediadan insanlar nasıl tanışıyor ki onu anlamıyorum ne yapıpda tanışıyorlar
Bu site gibi ya da İnsta gibi kendilerini tanıtıyorlar diyelim sonra devamlıyla sohbet ede ede ciddileşiyorlar öyle yani
Benimde ama yasin küçük
Evet yaş farkımız varmış
Ağzın iyi laf yapsın
Ağızım iyi laf yapıyor da ortam yok ki tanışacak sorun o, yoksa utangaç biri değilimdir
Kaç yaşındasın ne okuyorsun mesela
22 okumuyorum çalışıyorum şu an bir şirkette
Ne üzerine çalışıyorsun
Gaz dedektörleri üreten bir firmada yurtdışına teknik destek ve teknisyen olarak çalışıyorum, sen çalışıyor musun
Bak bu tanışmalar kalıcı olması için isteklerini başta belirtmelisin. Mesela ben çok kıskanç biriyimdir en küçük bir şey de bile kıskanırım bunu sorun etmeyecek birini isterim
Böyle böyle isteklerini başta dersen ilerler ve bulursun
Kıskanmak en iyisi çünkü en azından sevgini belli etmiyorsun denmez, ben de sadık ve yalan söylemeyen birini isterim yalan söyleyen biriyle hayatta beraber olmak istemem. 1. öncelik direkt
Ben geçen sene mezun oldum liseden. Üniversite sınavına hazırlanmaya başladım. Biraz erken mi başladım ne (!) Bir yanım üniversite sınavına hazırlan diyor bir yanım da lise kpss hazırlan zaten Eylül'de daha zaman var yks ye göre. Direkt kazan atan o kadar üniversite yılı bekleme diyor kararsizim
Ben yazılımla uğraştım bir süre o yüzden üniversiteye gitmeme kararı aldım çünkü çoğu arkadaşım çok vakit kaybetti ve iş bulamıyorlar, benim şu an işim ve tecrübem var 3-4 meslek hakkında çalışacak bilgiye sahibim ve onlar şu an yeni mezun oluyor, tecrübesiz insan alımı neredeyse yok. İngilizce biliyorum almancaya da çalışıyorum o yüzden üni okumak türkiye şartlarında şu anki eğitimde çok mantıksız ama tercih senin
Öyle bir işe nasıl girdiniz ki büyük bir şey değil mi okumak gerekmiyor mu
Kendimi çok güzel konuşarak ikna ettim ve böyle konularda biraz takık olduğum için plansız bir şey yapamam her şeyi hesaplayıp yaparım ki sorun çıkmasın, ki çıkmadı da şu an mutluyum :D
İngilizce bilmek için illa da hazırlık okumak mantıklı mı üniversite. Yoksa kendimiz de öğrenebilir miyiz ingilizce
Ben kendim öğrendim sertifiklaraım da var 9 10 tane genel her şeyle ilgili, üni çok uzun sürede ve yavaş öğretiyor ben ingilizceyi hiçbir kitap açmadan öğrendim ve aksanlı akıcı bir şekilde konuşabiliyorum, azim ve istek önemli, yardımcı olurum istersen çok zor değil gerçekten öğrenmek.
Ben de direkt iş hayatına atılmak istiyorum niyeyse ama lise kpss den alınan mesleklere hiç bakmış mıydın şunu yapsan değer dediğin bir meslek var mı
Şimdi seni hiç tanımadığım için şunu yap bence demek pek sağlıklı olmaz, ama grafik işlerinden falan uzak dur çünkü yapay zeka o sekötrü bitiriyor şu an, kpss işleri ne bilmiyorum, bir uzmanlık alanın var mı ya da yapmaktan hoşlandığın bir şey
Ama bir sene uzun değil ki bir sene de bazı üniversiteler Amerikaya bile gönderiyor uzman hocalara. Yüksek üniversitelerin de böyle güzel yanı var denklik diploma
Ben çocukları çok severim o yüzden okul öncesi veya sınıf öğretmenliği istiyordum
Yurtdışında okuma planın varsa net üni oku zaten ben türkiye ünileri için diyorum, herhangi bir yurt dışı ünisi istiyorsan net okunur.
Çok iyi para var bu arada çocukla ilgili her şeyde, bitmeyecek sektör, çocukları sevip iyi anlaşıyorsan iyi para kazanırsın o meslekten, nerde oturuyorsun ki İstanbul'da iş imkanı çok o konuda
Öğretmenlik tek mi okumam gerekiyor onun için? Ben batı da yaşamıyorum da okul için belki gelirse o da
İnan bilmiyorum hangi bölüm ama çocukların olduğu her sektörde çok para olduğunu biliyorum ve bitmeyecek sektör haliyle kafan da rahat eder
Hazırlık okuyunca ODTÜ vb. Okullarda yurtdışın da çalışmak istesen bile 5 yıl burada görev yapıp öyle gidiyorsun. Gerçi yorum okumuştum ODTÜ de okul öncesi kazanınca tek öğretmenlik fırsatı sunmuyor farklı fırsatlar işlerde sunuyor diye de. Ben yurt istemiyorum özel yurt istiyorum. Hele bir kazanayım gerçi deee
Sözel alandan gireceğim
Vallaha çok güzel meslek bir de seviyorum çocuk falan diyorsun eğlenerek yaparsın mesleğini, para da kazanırsın güzel
Yks sistemini bilmiyorsun işte
Yok bilmiyorum, ama mesleki olarak iyi para kazandığını biliyorum okul öncesi öğretmenlerinin :D
Zaten İstanbul'da yaşıyorsan iş imkanın daha fazla bu sekötrde.
İstanbul da okumak çok zor değil mi doğuda yaşıyorum ben. Ankara 'da okumak isterdim
Puan olarak mı soruyorsun zorluktan kastın ney, Ankara da olur genel anlamda büyük şehirler olur iş imkanı için en iyi şehirler ama İstanbul Ankara İzmir bu tarz büyük şehirler
Zorluktan kastım yaşamak oralarda. Yaşadığım yer küçük bir ilçe
Evet diğer şehirlere göre daha hızlı ve ekonomik anlamda daha zor, ama imkanlar olarak daha fazla diğer şehirlere göre çünkü her gelen ürün iş imkanının başlangıcı buradan atılıyor ya da büyüyen şirketler İstanbul'a taşınıyor çünkü imaknlar fazla :D
Sosyal medyadan bulmaya çalış
Nasıl mesela? nereden yani
Twitter Instagram
Nasip kısmet işler
Evet gerçekten öyle galiba denk gelmedikçe gelmiyor anladığım kadarıyla iyilikle kötülükle alakası yok
Banada denk gelmiyor çünkü ahshs oyüzden nasip diyorum sürekli
afskmafskjmafs şey diyo dimi tecrübeliyim :d
Aynen anlıyorum senin halinden hash
Nerede yaşıyorsun
İstanbul
Hangi yaka
Asya
Yaş kaç
22 :d tc yi sorucan diye korkuyorum 2 soru sonra
Yok şey sorucam evin araban var mı arsada olur dfvgbhnymuökmjythgrvef
afsklmafsknafskn ben sana kimlik fotokopisini atiyim önlü arkalı bi arat seceremi
Kriterleriniz nedir peki tgyhujhygtthnjuhygtr
Evlilik programlarında böyle sorular oluyor ya htgrefdcvfgbthjykujyuthgrfer
Ben cv paylaşiyim konafsjnafsjnafs oradan incelemeleriniz sağlayın, sonunda şey diyor dimi biz size ararız
Yok çay içmemiz gerekiyor diğer bölüme konu çıkmalı
Aaaa doğru çay bölümü vardı, şey dimi 10 bölüm sonra olabilir belki diyor :d
Bilmiyorum ben esra erol izlemiyorum ki mkujynhtbgrvfe
Ben hiçbirini izlemedim :d eee hep sen sordun sen nerde yaşıyorsun?
Söylediklerinin aynısını kopyala yaşım 19
Komşum çıksan ne eğlenirim he
Neredesin semt olarak
Kartal sen?
asxdcfvbgnhmngbf adın ne senin
Şaka yapıyorsun sen cidden kartalda mısın?
Yess
Şaka yapmıyorsun dimi bak :d vallaha çok düşük bir şans çünkü
Bende şaşırdım hayat işte foton yok mu
Var sen de atıcaksın ama :D harbi akraba çıkıcaz diye korkuyorum jknoafsjnafsjnadf bu kadar tesadüf
Bahacaaaazzzzz
Çek çek plakamı da çek diyorsun he kmfakn harbi adın ne bi de gizliden çıkar foto atalım çok merak ettim tanışıyor muyuz? olmazsa tanışırız :D
İnsta var mı
Var ama max 1 2 tane foto vardır , foto atmıyorum dil öğrenmek için falan kullanıyorum
Profil yok mu pp yani
Yok var ya tabii ama buradan atamam mesajlardan atabilirim ancak, sorunun gizli olmasının mantığı kalmıyor :d
O zaman benim de gizli olmamın bir anlamı kalmıyor juhygtrferfghy
Yaz en kötü soruyu silersin
Sen kendini aç mesaj atiyim baktın sevmedin engellersin jnafsjbnafsjbn nasıl plan
olmaz
O zaman sen Instagram ver ben sana mesaj atiyim oradan bak :D buna ne dersin
Önce ben istedim
kmadfgsknafsjnafsbjn ilk ben sordum baya iyidi :d ama buradaki insanlar görücek bi de adım soyadım zaten nasıl yapıcaz
Soruyu sildiğinde kimse görmek
ekrem. baydar34 tamam ya al harbi bi tc mi vermedim galiba sana
114 takipçi olan hesap mı
Evet
Hayırlı olsun arkadaşlar 😂
Yazmadı ya sarmadı tipimiz her halde 😂 sağlık olsun