büyük saçmaladım. 1 aydır aynı iş yerinde çalıştığımız bir kız var. birbirimizden hoşlanıyorduk. dün akşam açıldım. oda biraz zaman dedi. sabah işe geldiğinde parmağına ciddi ilişki yüzügü diye bir şey takmış. sonra gün içinde birlikte yemek falan yaptık sohbet muhabbet falan. sonra ben buna öpeyim mi seni dedim. öp dedi ama yanagını uzattı. bende bi anlık şeyle dudağından öptüm. geri çekildi sustu hiç bir şey demedi. sonra tek kelime konuşmadı benimle tüm gün. özür mesajı falan yazdım whatsapptan. cevap vermedi. diğer iş arkadaşlarımıza bitti demiş. sonra bi duydum işten çıkmış. benim tüm umutlarım kesildi tabi. bı rakı aldım büyük. gizlice arkaya sakladım. erkan dıye bı çocuk var stajyer. o gördu gıdıp buna demiş. oda içmesin sadece 1 günlük izin aldım söyleyin demiş. onun haricinde bide askerdeki bi arkadaşı ile telefonda konuştu. sonra ona foto falan çekildi özellikle benim göreceğim yerde. sonra gönderdi herhalde. kıskandırmak mı istedi sürüneyim kahrolayım mı istedi bilmiyorum. bizim stajyer erkanında ona temas etmesını yasakladım. ama özellikle gidip erkanla şakalaşıyor. ben erkana işaret ediyorum uzaklaşıyor hemen. ama ısrarla bunu yapıyor kız. maymun etti beni anlıcağınız. ama çok seviyorum. şimdi ölümüne rakı içiyorum. sabah hastaneden toplarlar beni büyük ihtimal. sizden duymak istediğim bu kız geri döner mi bana? dönerse nasıl? bu kıskandırma vb davranışları ne anlama geliyor? amacı beni kendine aşık edip iliskide baskın kişi olmak mı? yoksa gerçekten kafasında bitirmiş mi?
not ekleyeyim : bu golden köpekleri çok seviyor. yavru bi golden alsam yumuşar mı sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer