Arkadaşlar lütfen derdime derman olun en ufak cevaba minnettar olurum?

Arkadaşlar ben liseye giden biriyim malum öyle olunca ister istemez birileri ile her gün karşılaşabilirsiniz anlatmak istediklerime burdan başlamak istedim sıkmadan hikayeye geçeyim ben bir kıza aşık oldum abi hemde çok sürekli ona playlist hazırlıyorum o karşımda imiş gibi sohbet ediyorum günün her dakikası hayal kuruyorum ve platonik bir şey yani tek taraflı kızın bundan haberi yok ve dahada önemlisi sevgilisi var sevgilisi benden daha yakışıklı kalıplı biri çocuğun hakkını yemek istemem ama kız o kadar güzel olmasına rağmen kızı resmen si.. takmıyor abi ben ise onun için ölüyorum artık kafayı yemek üzereyim kız benle normalde bizim okul günde 14 15 saat şakasız yani o olmasa okula gelmek istemiyorum sırf o yüzü biraz görmek için artık içmeye başlayacağım yoksa bu kafa susmaz benle bazen sohbet ederken şimdi bir anda sustu konuşmuyor anlamıyorum neden bir anda yüzüme bile bakmıyor bu bana çok koyuyor zaten normalde çok sohbetimiz yok ne Instagram ne wp ne arama vs yaklaşık 4 senedir tanıyorum onu geçen aradım sırf sesini duymak için boş okulla alakalı bir soru sordum niye beni rahatsız ediyorsun gibisinden konuştu onu sevdiğimi kimse bilmiyor insanlara güvenemem ama biraz daha içimde tutmak istemedim ben babamdan şefkat görmedim hep şiddet ile büyüdüm arkadaşlarim çocukluk zamanında olmadı şu an çevrem çok dostum az arkadaşlarima bakıyorum hepsinin sevgilisi var çok kıskanıyorum annem bile beni sevmiyor artık okulda sınıfta bazen çocuk gibi olabilirim özür dilerim sizi güldürmek istiyorum çünkü ev biraz karışık tatil zamanı evde oturuyorum o karmaşa içinde ruh halim bozuk kötüyüm sınava çalışmam gerekiyor aklımdan çıkmıyorsun ki sal beni lütfen bak senin için camilerde aşk için dualar okuyorum rüyama girmen için dua ediyorum görmediğim o şefkati sen bana göster istiyorum hiç +18 düşüncem yok lütfen bir kere kokunu çekeyim bari ah bir bilsen o çocuk seni sevmiyor sen ona ölüyorsun arkadaşlar sanırım saçmalıyorum şu an onunla konuşuyorum bira bozdu herhalde lütfen yazın.
Arkadaşlar lütfen derdime derman olun en ufak cevaba minnettar olurum?