Arkadaşlar merhaba lütfen cevaplarmisiniz bosgecmeyin nolur?

Şimdi benim aşırı derecede kalın ve gür saçlarım vardı 5 a öncesine kadar ben saçlarımı kendi ellerimle teker teker kökünden yolmaya başladım daha sonra araştırma yaptım ki bu bı hastalıkmış psikolojik bı hastalık yani bunu öğrendiğim günden beri yapmıyorum bıraktım 5 ay falan oldu ama eski kalın ve gür saçlarım artık yok bayağı incelmiş tepe noktam ve yanlarda seyrelme ve bayağı incelme vardı gören herkes noldu senin saçlara diyodu bende döküldü dedim hep şimdi de çoğunun yerine yenisi cikiyo ama eskisi gibi kalın ve gür olur mu bilmiyorum saçlarım belimin ortasına kadar geliyo yeni çıkan saclar da 4 5 santim civarında ve saçımı ne topluyoabiliyorym nede açık bırakabiliyorum her türlü çok kötü duruyo ortadan çıkan dik dik saçlar çok kötü sırf bu yüzden saçlarımı sıfıra vurmak istiyorum ama Cesaret edemiyorum ya çok geç uzarsa falan diye mezuniyetim de var bu sene düğünler vs var sonuçta bı kız olarak bunun ne kadar zor bişey olduğunu sadece kızlar anlar doktora gidicem saçlarım için bişey yapabilirmiyiz diye eğer verdiği ilaçlar ise yararsa ve yeni saç çıkarsa mezuniyetten hemen sonra kısa kestiririm ama çıkmazsa mecburen sıfıra vurucam napim artık böyle bu durumda olan varmiydi bana fikirlerinizi SUNARMİSİNİZ lütfen gerçekten çok ihtiyacım var
Güncellemeler
+1 yıl
Bu saç nasıl düzelir ya da düzelir mi