Merhaba arkadaşlar lütfen cevaplarinizi esirgemeyin?

Ciddi bir ilişkim vardı aileler biliyordu martta Nisan yapacaktık. Ama alevi sorunları yüzünden sevgilim 1 buçuk saatlik mesafeli bir yere taşındı ablasının yanına evden ise işten eve giden biriydi her şey iyi hoştu ama eskisi kadar bana yazmıyordu kafaya çok takıyordu. Mahvolmuştu daha dün birbirimize ne kadar çok aşık olduğumuzu söylüyorduk. Ama mesajıma sonradan bakmadı hesabı bende var arkadaşlarıyla konuşuyordu bana gelince bakmıyordu benimde hesabim onda vardı bende beni engelle bir daha yazma rahatsiz etme bende seni etmeyeyim dedim gitmiş beni engellemiş bende sinirle engelledim tarihi kaldırdım. Ablasına yazdım ablasıyla tartıştık modelleri çok bozuk bu aralar belirtemediğim sorunları var neyse benim hesabim hala ondaydı mesajlara bakıyordu bana aşık olan çocuk yazıyordu onu engelliyordu o çocuklar tartışıyordu bana dün 2. Hesabından yazdı engellememişti sonra bana sen beni unutmak için başkasıyla olacak kadar acizsin ve hep öyle kalacaksın dedi benden soğumaya bak dedi bende soğudum zaten dedim bana kardeşim dedi ben ona abi falan dedim. Sonra bana video attı ve video paylaştı videoda kalbimde yerin dolu ama yanimda yerin yok seni senin gibiler sevsin diye... engelledik birbirimizi sevsemde olmadı çok üzülüyorum ne yapmam lazım..🥺😭
Merhaba arkadaşlar lütfen cevaplarinizi esirgemeyin?