Sevgilisi olan insanlar sosyal medya da daha aktif oluyormuş. Amaç sevgili kişisini stalklamak, ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilinmez ama sosyal medya ilişkilere aşırı zarar veriyor.

#inci🌸
Sevgilisi olan insanlar sosyal medya da daha aktif oluyormuş. Amaç sevgili kişisini stalklamak, ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilinmez ama sosyal medya ilişkilere aşırı zarar veriyor.

#inci🌸
KS'yi kullanıyorum sosyal medyam yok. Sevgilim zaten burada. Onu yine de stalklamam. Bana boş geliyor. Sanki arada bir güvensizlik varmış gibi. Takip ettiklerine bakarım. Hoşuma gitmeyen olursa söylerim. Aynısını oda benim için yapar.
Sevgilisi olanlarin daha çok sosyal medya kullandığı istatistiği hakkında fikrim yok. Fakat sosyal medya ciddi bir zararlı faktör hayatimizda. Ciddi de bir boşa geçen zaman haline donusebiliyor. Evet bence de sevgililerin aralarının bozulmasına neden olma ihtimali çok yüksek. Eklenenler, beğeniler, paylaşımlar ve sürekli birileriyle iletişim halinde olma ihtimali tarafların canlarını sıkabilir. Bu da doğal olarak ilişkiyi zedeler. Denge tutturmak çok zor. İki tarafın da bağımlılığı olmasa sosyal medyaya veya hesaplar tümden kapatilsa iki tarafin da yararına aslında. Tabi burada sosyal cevreyle en önemli iletişim kanallarından birinden de feragat etmeyi göze almak gerekiyor. Ben tümden kapattim. Sadece haber okuma amaçlı Twitter ve burayi zaman zaman kullaniyorum. Sordugun soru yoruma açık. Kolay gelsin:)
İyi yaptın tabi bu uzun görüş icin teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
24Cevap
Bence öyle değil ya ben tam tersi sevgilim olunca daha az kullanıyorum. Bu biraz karakterle ilgili
Ne bileyim. İşsiz güçsüz insanların araştırması herhalde.
Doğru olabilir, ben de tam aksine uzaklasiyorum. Ben niye böyleyim? 😄
Bende uzaklaşıyorum zaten tüm gunum onunla geçiyor napim sosyal medyayi
Yanlış, hayatında biri olan evde karanlık bir odada yaşamalı.
Hayatında biri olan neden karanlıkta olsun aydınlıgini bulmuş o
Anlamadim biliyor musun
Bence ilişkiler çok paylaşılmamalı. Nazar değer alooo
Hiç mi paylasilmamali 🙄 en azından biraz belli etmek lazim sonra o bu şu yürüyor
Çok paylaşılmamalı dedim, hiç demedim. Tabii ki ilişkin olduğunu cümle alem bilicek ama her buluşmayı ilan etmeye gerek yok 😀
Sevgiliyi sürekli sosyal medyada stalklamak ciddi bir takıntıya dönüşür hastalık boyutuna ulaşam çok insan var. Fazlasından kaçmak lazım.
garcekten doğru 😅 bana da öyle olmuştu çok zamanın gidiyor sosyal medyada bazen her şeyi silerek bakmıyor bütün gün telefona sevgilim olsada
Garip bir gerçeklik. Halbuki hayatındaki insan yetebilmeli. Yetmediği noktalarda sarılıyoruz demek.
Sevgilim bana ilgi ayırıyorsa , zaman ayırıyorsa istediği kadar kullana bilir hangi çağdayız , aldatan her yerde aldatır.
Ben instagram kullanmiyorum. onun var. Yanlislikla kari kiz ekliyor guya tüm kavgalar ondan kullanilmamali keisnlikle
Doğrusunu yanlışını tayin edecek değilim ama sevgilimin sosyal medyayı ne kadardan çok nasıl kullandığına dikkat ederdim
Nasıl kullandığı önemli ama sevdiği varken sosyal medya ile meşgul olamaz insan diye düşünüyorum.
Ben işi bıraktım sosyal medyamı kapattım aslında öyle olmalı
Bağımlı olmuş çoğu insan, elimden inmesinde ne olursa olsun bir bakayım! mantığında😏😏
Sevgilim olmadığı için bilmiyorum 😂 ne desem boş
Mutlu olmayan insanlar daha çok kullanıyor demek daha doğru olur bence.
Haber ve hobi videoları gibi şeylerse doğrudur, ama flört işi varsa yanlışın başıdır.
Millet sevginin veya sevmenin peşinde değil ki;
Varsa yoksa afiş.
Kullanmıyorum zaten adam akıllı reels izler çıkarım
Neden acaba 🤔 canları mı sıkılıyor sevgili yapınca rutine mi düşüyorlar
bencede bende boş bırakıyorum ama doğru değil
Sevgilisi olmayan ben, bu soruyu boş bırakıyorum.
Genelde sosyal sevgililik durumlari hat safhada. Iliskilerin butununu olusturuyor
Çok kullanıylar çünkü birbirlerine sürekli reels atıyorlar
Ben doğru bulmuyorum
bence yanlis, zaten sevgilisi var sosyal medya da isi ne
sevgilisi olan sosyal medyada daha az zaman geciriri aksine olmayan yanlizliktan daha cok kulanir sosyal medyayi
O yüzden ilişkileri çok kısa sürüyor
Değil bu yüzden boşanan çift sayısı baya fazla
Sevgilimiz yok. Yine aktifiz
demek o yüzden pek kullanmıyorum :D
Bilmem bence bu kişiden kişiye değişir
orada usul ogreniyordur
Ben dogru bulmuyorum
Yok benim ama. cok. kullanirm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?