Kafayı sıyırdım sıyıracam güzel miyim değil miyim hiçbir fikrim yok bütün yakışıklı erkekler peşimde deli divane olmuşlar yanımdan ayrılmıyorlar asla nefes almama bile izinleri yok biri gidiyor biri geliyor abartmıyorum 8 tane erkekle uğraşıyorum belki daha fazlası bu erkekler beni skmk mi istiyorlar nasıl anlıcam nasıl kurtulurum bunlardan işin tuhaf yanı birbirlerini kıskanıyorlar o daha felaket daha da atağa geçiyorlar yarış atı gibi peşimden geliyorlar
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Her kadinin öyle sadece senin degil. Erkekler bu devirde abaza
Neden böyle hani bakarlardı eskiden ama level atlamışlar bildiğin taciz ediyorlar kafamı çeviriyorum arkamda bitiyor lavaboya gidiyorum peşimden geliyorlar mdössösödö
M. l olduklari için
Bana öyleler ama diğer kızlara öyleler mi bilgim yok aslında bu şekilde yaparak kızların da özgüvenini yükseltiyorlar
Evet kadınlar Dünya güzeli sanıp geziyorlar ortada 🤣 benim icin öyle düşünen kadinlarda abaza davranan erkeklerde beyin yoksunu
Erkekler çok yüz veriyorlar açıkçası amaçları uğruna kadınların peşinde çok koşuyorlar çirkini de güzeli de kendini vazgeçilmez düşünüyor
Farkındayım. 🤣
Yani bana bunu yapan erkekler diğerlerine neler yapıyordur düşünemiyorum bile abartmıyorum 10 aydır peşimde koşan erkekler bunlar
Ben bakacağım varsa bakmam mesela artık çünkü diyorum ki bunlar ne diyorum
Salla boş ver hepsini
Senin onlarla nasıl konuştuğuna ve nasıl göründüğüne bağlı
Hiç konuşmuyorum ki
8 erkekle uğraşıyorum dedin
Profile resmini koy yorum yaparım veya resim at normal resim
bir kiz icin gayet normal şeyler demekki taviz veriyorsun vermek konusunda, bir zahmet bırakta peşinde olsunlar
Nasıl bir taviz veriyor olabilirim çok merak ettim başım önümde geziyorum artık nefeste almayayım erkekleri hafife alıyorsun onların doğasında avcılık var
Hepsine aynı anda ver kurtul bırakırlar peşini
Sen benim yerime ver istersen
S……meye değermisim bi görmek lazım dediğin gibimisin bakmak lazım
Sen * değer misin acaba an gut
27 yasında başörtülü fadimenin hayalleri
Kdksmssmdmdm bu ne ya abi niye kıskandın sen şimdi sen de kudurdun bi
Aynen cok kıskadım
Ciddi düşünen yokmu hiç
Vardır belki bilemiyorum ama hiç tekin tipler değil bu şekilde peşimde kuyruk gibi gezenlerin amacının iyi olduğunu sanmıyorum
Hiç birisini sevdin mi?
Hiçbirini sevmiyorum neyini seveceğim ki hepsi çok yakışıklı ama kesinlikle hiçbir şekilde sevmiyorum
Aaaa normalde başka bir sevgilin oldu mu?
Oldu ama yok şu an
Az çok bilgin var. Ilişkilerinde bir şekilde anlaşıyor olmak ilk sebep. Kötü iyi zamanında birlikte olmak. Yaptığın küçük davranışları bilmesi, mesela hangi renk, hangi müzik! Hangi yemek, hangi film, ne oynamayı seversin, hangi yeri görmek istersin, gördüklerin gibi gibi şeyler konuşurken keyif alıyorsan. Hissedersin... Bunu hediye ya da sözler kullanarak değil, yaşarsın...
Hangisi, hangi kız bana doğru senin gibi tam emin değilim. Ama hissederek ilerliyorum ben. Yolsa sahil dolu mekanlar dolu tatil beldesinde dolu kız var...
Sanırım enerji çok önemli birinin enerjisini seversen ona doğru ilerlersin hızla
Evet. Öyle değil mi? Aslında olan da bu. Tüylerindeki elektriklenmeyi bile hissedersin daha da yaklaştıkça. Kimle konuştuğunu bildiğin gibi kime konuştuğumuzu da bilmek gerek değil mi?
Ters harem animesi gibi, olaya bak 😂😂😂
Tüm m a llar peşinde desen daha doğru olurmuş.
Başka ne işe yaradığını düşünüyorsun?
Başka ne dertleri olacak s2p bırakmaktan başka
Allah kahretsin
Temkinli ol
Az mışlar bence hareketleri öyle duruyor hiç normal değil çünkü ayağıma götme bakıyorlar
Her yerine bakarlar. Biraz taviz versen ortalarına bile alırlar
Güzel hikaye 👍🏻
Hikaye mi cmsöösösms
Aynen
sen ne istiyorsun knk düşüncen ne
Yeme bizii 😄
Bence erkekler çok farklı bir boyutta abazalığa başlamış yemiyorum ben sana söyleyeyim erkeklere bile yavşıyorlar mdmdmdm
E maaleseff abazamız çok. Sonra senin gibi de Türk kızlarımız arşta hissediyor kendini :d
Ben rahatsızım bu durumdan aslında ama tabi özgüvenini yükseltiyorlar bazen kısa süreliğine onun dışında havalı değilim daha çok kendi halindeyim yani arşa çıkmıyorum onların davranışları yüzünden dkdkdmdk
Sağlığını istiyorsan bu kadar fazla kişiyle muhattap olma
Abartma
Yemin ederim abartmıyorum bak
Pekii
veren bir isen evet
bence öyle yani
Ha şunu bileydin
Aynen öyle nxnnx