İsterse kendini başkalarına karşı korusun ama bana karşı korumasına gerek yok, sırları sırlarımdır. Onun sırrına emanetçi olurum. Ben istiyorum ki birbirimize kartlarımızı daima açık oynayalım, güvenelim 😊 aksi taktirde kopukluklar kaçınılmaz oluyor. İlk başta gizlenebilir ona bir şans verririm, ikinci de açık gelsin ki muhabbetimiz daha güzel olur
İçtenlik, samimiyet ve güven olmalı. İnsanın bir dayanağı olmalı bu hayatta.. İyi ki varsın dediği, yorulduğunda soluklandığı, düştüğünde elinden tutup kaldırdığı, ağladığında omzuna yaslandığı biri olmalı. Öyle ki bazen yalnız hissettiğinde "Ben buradayım" diyen biri olmalı. Bazen hiçbir şey söylemese de birinin sadece yanında olduğunu hissetmek istersin, yalnız olmadığını bilmek istersin..
Ben tabi ki de sadece sevgi ve gerçekten güven arıyorum.. bu ikisi varsa zaten diğer her şey kendiliğinden gelir.. öyle fiziksel ya da yüz güzelliği gibi şeyler umurumda değil. sadakat. anlayış kafa uyumu olmalı
İstanbul Gezilecek Yerler Bu hareketli şehirde Doğu, Batı ile buluşuyor. Topkapı Sarayı ve Ayasofyagibi meşhur yapıları keşfedin ya da hepsini bir arada görmek için bir yürüyüş turuna katılın. Boğaz’da manzaralı bir tekne gezisi de olmazsa olmazlardandır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eskiden; fizik, eğitim, gülüş vs şimdi beni aldın da kör topal olsun fark etmez