Aşk İlişkileri Birini begendim kagit vermeyi dusunuyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evli degilseniz ya da sevgiliniz yoksa sizinle tanismak isterim ins... Nasıl yazı sizce? Güncellemeler+1 yıl İns yazan yer Instagram adresi yani Güncellemeler+1 yıl Ayy kagidi verdim heyecandan oluyodum az daha Birini begendim kagit vermeyi dusunuyorum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzel parfümde sık yazıya evet tanışalım hayır tanışma yalım yaz kenarına hangisi olursa onu bıraksın 1 0 Yorumla
xmonstery Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Direkt kendisiyle konuşmama sebebin ne 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Pazarci ve bi tek pazarda goruyorum kenara cekip konusma imkanim kesinlikle yok 😄 Yorumla xmonstery +1 yıl Hahahs cok tatlisin ya. Kağıt ver bu şekilde o zaman olur bencee Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim 🥰Tamam sonucu paylasicam ☺️ Yorumla xmonstery +1 yıl Tamam merak ettim ben de yazarsin😄💖💖 Yorumla xmonstery +1 yıl YAAA NOLDU GERİ DÖNÜŞ YAPTI MII Yorumla Soran +1 yıl Evliymis ve istek atti Yorumla xmonstery +1 yıl Oww😬 kötü olmuş Yorumla
MrNoNickname Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl eski usul her zaman çalışır 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hadi insallah 😄 Yorumla MrNoNickname +1 yıl hala kullanıyorum sizin hemcinslerinizde iş görüyor Yorumla Soran +1 yıl Bakalim sizde is gorucekmi 😂 Yorumla MrNoNickname +1 yıl deneyin olup olmadığını söylersiniz Yorumla Soran +1 yıl Spylerim ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Evli ve istek atti Yorumla MrNoNickname +1 yıl aga be üzdü🚬🚬 Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atiyo bana Yorumla MrNoNickname +1 yıl evli oluşu işi bozdu bence olaın fişini çekme vakti geldi Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kesin evli ve, bekarim diyecek 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Cidden evliymis la ama istek atti kabul ettim Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl Hemen şimdi engelle, hemen, yarim perişan olursun Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl Benim adıma bak , ne yazıyor Yorumla Soran +1 yıl Engele gerek yok silerim yeterli yavsicak hali yok ya Yorumla Soran +1 yıl Karisiyla resmi var sonuçta Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl Sen engelle, beni dinle, Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atti la Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl Hemen engelle diyorum bak, aptallık etme, kandiracak seni, mal olma bu kadar Yorumla Soran +1 yıl Ozele gel mesajin ekranini aticam Yorumla
visnesuyuiciyom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl yok artik o ne oyle gorucu usulu gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yalnkz konusabilecegim bi yerde degil kendisi Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Kaç yaşındasın? 0 0 Yorumla
Soru_sormaya_geldin Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. konuş ozaman neden kağit yazıyorsun 0 0 Yorumla
Umudunuyakumutluol Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Evli biriyle olmaz , uzak durun. 0 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ha ha ha dünya tersine dönüyor hızla 😆😃😀 0 0 Yorumla
Sellinmmmi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bence yapma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur bence 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Komik olma 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Valla hoş olur 0 0 Yorumla
Rich_Sanchezs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. İşe yarar taktik 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Güzel parfümde sık yazıya evet tanışalım hayır tanışma yalım yaz kenarına hangisi olursa onu bıraksın
Direkt kendisiyle konuşmama sebebin ne
Pazarci ve bi tek pazarda goruyorum kenara cekip konusma imkanim kesinlikle yok 😄
Hahahs cok tatlisin ya. Kağıt ver bu şekilde o zaman olur bencee
Tesekkur ederim 🥰Tamam sonucu paylasicam ☺️
Tamam merak ettim ben de yazarsin😄💖💖
YAAA NOLDU GERİ DÖNÜŞ YAPTI MII
Evliymis ve istek atti
Oww😬 kötü olmuş
eski usul her zaman çalışır
Hadi insallah 😄
hala kullanıyorum sizin hemcinslerinizde iş görüyor
Bakalim sizde is gorucekmi 😂
deneyin olup olmadığını söylersiniz
Spylerim ☺️