Benim beraber olduğum biri vardı hatta benim ilk’im oldu kendisi, neyse karmaşık bi olay. O zamanlar da benim kart borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani 10 bin tl atmıştı bana. O zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Neyse aradan aylar geçti ben zaten işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçiştirmişti.
Bugün telefonda tartışma anında bana saydırırken o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan dedi
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri. Sonra ben kredi kartımdan avans çekip atmak istedim iban vermedi, sonra gittim cebe havale yaptım çekmeyecekmiş geri dönecekmiş atma demiş bana bilmem ne
Bugün telefonda tartışma anında bana saydırırken o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan dedi
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri. Sonra ben kredi kartımdan avans çekip atmak istedim iban vermedi, sonra gittim cebe havale yaptım çekmeyecekmiş geri dönecekmiş atma demiş bana bilmem ne
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostum geçen gunde konuştuk demi bu konuyu belli senin kafan karişik hala hislerin var farkli bakis acısı arıyorsun ama gecen gün sana soylediklerimden farklı seyler soylenmiycrk kafan karişik ama tavsiyem birakman yönünde olur