Ben mahalleden birinden hoşlanıyordum. fake hesaptan yazdım beyse sonra buluştuk. beni beğendiğini söyledi sonra iki kez buluştuktan sonra herhangi bir şey yaşanmadan cinsellik anlamında muhabbet kesildi. Şimdi mahallede ben bi yere oturuyorum onun arkadaşları buna haber veriyor beş dk sonra o da benim bulunduğum yerin karşısına gelip bakıp gidiyor. bu ne demek? Bu benim hakkımda arkadaşlarına ne söyledi? Ve arkadaşları buna neden haber veriyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Haber alan gelip bakan kendisi. iyi niyetliyse onun yazması gerekmiyor mu
Ben 30 o 35. Ben Fake hesaptan buna yazdım sonra yüzyüze geldik tanıştık beni beğendiğini söyledi. konuşurken cinsellik yaşamak istediğini ima etti ileriki dönemlerde. bende olmaz dedim görüşme kesildi. Aradan iki ay geçti. aramıyor yazmıyor. Sadece ben mahallede bi yere gidince arkadaşları haber veriyor hemen geliyor bakıyor. Bu benim ondan aylar önce hoşlandıgımı arkadaşlarına anlatmış olabilir mi? Arkadaşları beden haber veriyor? Bunun gelme amacı ne?
Hayır. Kendi işi var. Arkadaşlarına benim ondan hoşlandıgımı söylemiş midir? Arkadaşları ne diye haber veriyor ve neden gelip bakıyor? Numaram var yani niye böyle yapıyor anlamadım.
Ama göremez ki. mahallede sevgilimle görünmem. bunu kendisi de biliyor. nereye kadar böyle gitçek. bu durumu arkadaşlarının bilmes bile çok saçma kaç yaşında insanlarız. Beklentisi varsa yazsın bu nedir böyle
Bence yazmamalı. ondan goşlandıgımı başkasına söyleyen ben geldiğimde başkasından haber alan biriyle sevgili olmak mantıklı mı? Kimbilir be anlattı da arkadaşları beni görünce haber veriyor
Peki neden böyle yapıyor numaram var arayabilir? Bu kadar arkadaşını niye karıştırdı. Acaba ben cinsellik yaşadım eski yengeniz falan demiş olabilir mi. o kadar ergen olabilir mi
Aynı mahalledeyiz ve yanımda birini görünce tutar abuk sabuk bişey yapar. Yani arkadaşları haber verince gelip oturduğum cafede bakması sağlıklı bir davranış değil . yanımda birini görünce gelir falan.
Tabiki seviyorum sadece mahallede gördüğüm birinin adını soyadını buldum Fake hesaptan yazdım. tanışmak istedi. tanıştık her şey güzel. şort giyme sadece bana giy dedi. bende niye sana özel şort giyeyim evde deyince ben biraz ters yaptım. o da yazmadı. iki ay geçti. anladığım kadarıyla benim bu konuda hassas olduğumu bile bile yani aynı mahalle ailemin kulağına gelir vs.. Bu bana yazdı diye arkadaşlarına anlattı. sonra arkadaşları beni görünce haber veriyor vs Yani evet seviyorum iki sene hergün onu araştırdım. bulmuşken böyle yapması bu kadar insanı karıştırması bana kendimi kötü hissettirdi. kim bilir ne auydurdu ne anlattı ki arkadaşları haber veriyor. Bu canım bana yazmıyor çıkıp gelip bakıyor ç. çocuk mudur nedir
Evet hoşlanmıştı ama mi kaç buluşmadan sorma bi tartışma yaşadık ve konuşmadık. Bana yazmayan kendisi. Bizim buluştuğumuzu arkadaşlarına mı anlattı neden onlar haber veriyor?
Evet bende olmaz tarzında konuşunca yazmadı. üzerinden iki ay geçti. ben bi yere gittiğimde arkadaşları haber veriyor geliyor bakıyor. amaç ne anlamış deilim. Yani bu arkadaşlarına benim ondan hoşlandığımı yazdığımı söyledi mi?
Ben Fake hesaptan buna yazdım sonra yüzyüze geldik tanıştık beni beğendiğini söyledi. konuşurken cinsellik yaşamak istediğini ima etti ileriki dönemlerde. bende olmaz dedim görüşme kesildi. Aradan iki ay geçti. aramıyor yazmıyor. Sadece ben mahallede bi yere gidince arkadaşları haber veriyor hemen geliyor bakıyor. Bu benim ondan aylar önce hoşlandıgımı arkadaşlarına anlatmış olabilir mi? Arkadaşları beden haber veriyor? Bunun gelme amacı ne?
Arkadaşlarına cinsel ilişkş yaşadım diye anlattıysa arkadaşları neden haber veriyor ve bu neden geliyor? şu an amaç nedir bir erkek olarak yanıtlar mısınız. Bana kesinlikle yazmıyor iki aydır ama durum bu. Ne yapmaya çalışıyor
Simdi bazi erkekler yapmadiklari seyleri yaptim diyerek hatta abartarak ovune övune anlatirlar tabiki bunu ogrenen arkadaslarida seni gordugu yerde ona haber veriyorlar
E onlar haber veriyorsa bu canım gelmesin. anlamsız değil mi Bana karşı duygusu ya da isteği olsa yazar arar Olmasa da arkadaşları haber verince gelmez anlam veremiyorum bir türlü. Kurtuluş için önerin nedir? Arkadaşlarına abartarak anlattı ise mahalledeki herkes biliyor ya da öğrenecek mi o zaman
Oncelikle Şu an senden istedigini alamadigi icin pesine duşmus ve amaci seninle sadece cinsellik yasamak seni takip ediyor çünkü merak ediyor kimle nerde ne yapiyor diye arkadalarina ben bu kizla sevistim diye anlattiysa yakinda herkes ögrenir ve mahallenin tün erkekleri artik sana farkli bakislar atacak
Aynı mahalledeyiz söylediğin imkansız. Sevgili yaparsam kimse bunları duymaktan hoşlanmaz ilişkimi etkiler mi Hayır arkadaşına anlattıysa babamın kulağına gider mi
Babanin kulagina gitmez meraketme bir sure ortalarda gorunme mahallede takilma yani o ve cevresinden birileri seninle sevgili olsa bile amaclari sadece seks olur oyuzden o cevreden kimseyle sevgili olma
Çok üzüldüm ya bişey yaşasam içim yanmaz. bana ilişkiye başlayınca dışarda şort giyme kıskanırım bana özel giy dedi. bende niye sana özel giyeyim evlenmeden böyle bişey olmaz dedim. biraz çıkıştım. o da bana sen darlanmışssın şort galan dedi üslubuna dikkat et dedim. sonra öylece kapandı kimse kimseyi aramadı. Ama iki aydır gelip mal mal bakıyor rahatsız oluyorum. bir erkek neden böyle bişey yapar ya sadece hoşlandım ondan diye niye mahallede herkes bunu bilsin. arkadaşları be alaka 35 yaşında bu kişi.
Yani sana bu konuda verecegim tavsiye şu ya bunu birguzel tersleyip bozacaksin herkesin icinde ya da bu sekilde yapmasina aldirmayip yokmus gibi davranacaksin
Aynı şeyi düşündüm. Hazmediyorum niye millet benim onla bişeyler yaşadığımı düşünsün. Yarın biri çıkıp laf atsa bişey dese bana ne olcak bu canım yüzünden. Ya yaşamadın arkadaşlarına anlattın. arkadaşınla bişey yaşamam da hadi yaşadım kulağına geldi. bu nasıl bir güzel kardeşim affedersin. arkadaşları haber vermesin. bu da gelmesin. beni izleyince ne oluyor ne bekliyor
Peki uydurduklarının kulağıma geleceğini bilmiyor mu. Şimdi arayıp ya ben rahatsız oluyorum arkadaşlarının bana bakmasın ne biçim adamsın desem ne olur
Meraketme kimse senin yuzune birsey diyecek cesareti bulamaz sen sakin kal ve muhatap olma sadece o sana bakarken sert bakislar at rahatsiz oldugunu anlasin
Bu kafada birine sert baksam kız bana ölüyor bitiyor der. açıkçası bir arkadaşıma durumu anlatıp beraber görünmeyi tercih edeceğim ama çocuğa bişey yapar mı diye korkuyorum
Beni hep babamla dışarda görüyor. babamla otururken arkadaşları haber veriyor o geliyor bakıyor falan. Babamdan çekinmeyen başkasından çekinir mi sence Bu yol etkili olur mu
O şimdi saçma sapan anlattı arkadaşlarına beni rezil etti. Bende arkadaşımı getireyim sarılayım bi erkekliğine zeval gelsin😊içim soğusun. Çok teşekkür ederim
Ben Fake hesaptan buna yazdım sonra yüzyüze geldik tanıştık beni beğendiğini söyledi. konuşurken cinsellik yaşamak istediğini ima etti ileriki dönemlerde. bende olmaz dedim görüşme kesildi. Aradan iki ay geçti. aramıyor yazmıyor. Sadece ben mahallede bi yere gidince arkadaşları haber veriyor hemen geliyor bakıyor. Bu benim ondan aylar önce hoşlandıgımı arkadaşlarına anlatmış olabilir mi? Arkadaşları beden haber veriyor? Bunun gelme amacı ne?
Bu durumdan kurtulmak istiyorum. mahallede rahat rahat gezeyim istiyorum. Bu durumu arkadaşlarına anlatması bile çok ergence bunla bişey yaşar mıyım sence.
Ben sadece hoşlandıgımı söyledim o bu durumu arkadaşlarına anlattı ki arkadaşları beni görünce haber veriyor. Umarım katıp katıp anlatmamıştır. Neyse gelip bakmasının ama uzanmasının maksadı ne olabilir
Ya şimdi mesaj atıp küfür etcem yeter ya nasıl kurtulcam abi bi akıl ver. ben bişey yaşamadım ki. yarın mahallede sevgilim olur saçma sapan şeyler yüzünden ilişkim mi bitsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Konuşmuş olabilirler erkekler arasında ileri geri muhabbetler yani bilirsin ya
Ben bişey yaşamadım aöa yaşadım falan dediği için arkadaşlarından haber veriyor olabilir mi
Ayıptır sorması yaşlar kac
Ben 30 o 35.
Ben Fake hesaptan buna yazdım sonra yüzyüze geldik tanıştık beni beğendiğini söyledi. konuşurken cinsellik yaşamak istediğini ima etti ileriki dönemlerde. bende olmaz dedim görüşme kesildi.
Aradan iki ay geçti. aramıyor yazmıyor.
Sadece ben mahallede bi yere gidince arkadaşları haber veriyor hemen geliyor bakıyor.
Bu benim ondan aylar önce hoşlandıgımı arkadaşlarına anlatmış olabilir mi?
Arkadaşları beden haber veriyor?
Bunun gelme amacı ne?
Calismiyor mu 5dk sonra atlayıp geliyor
Hayır.
Kendi işi var.
Arkadaşlarına benim ondan hoşlandıgımı söylemiş midir?
Arkadaşları ne diye haber veriyor ve neden gelip bakıyor?
Numaram var yani niye böyle yapıyor anlamadım.
Herseyi anlatmıştır
Peki ben şimdi buna ne desem bu durum son bulur. rahatsız oluyorum
Yaninda başkasını görürse son bulur
Ama göremez ki. mahallede sevgilimle görünmem. bunu kendisi de biliyor. nereye kadar böyle gitçek. bu durumu arkadaşlarının bilmes bile çok saçma kaç yaşında insanlarız.
Beklentisi varsa yazsın bu nedir böyle
Tamam söylerim kızı oyalama yazacaksan yaz derim yoksa kaparlar
Bence yazmamalı. ondan goşlandıgımı başkasına söyleyen ben geldiğimde başkasından haber alan biriyle sevgili olmak mantıklı mı?
Kimbilir be anlattı da arkadaşları beni görünce haber veriyor
Kötü bisey söylese çıkıp gelmez
Umarım öyledir. biri bakınca kafamda kurmaya başladım abartıp anlatmışmıdır diye
Farklı bisi olsa niye çıkıp gelsin
Peki neden böyle yapıyor numaram var arayabilir?
Bu kadar arkadaşını niye karıştırdı.
Acaba ben cinsellik yaşadım eski yengeniz falan demiş olabilir mi. o kadar ergen olabilir mi
Olabilir erkekler her daim çocuk gibidir
Kafayı yicem ya niye geliyor o zaman canım mı bu.
Ya lütfen kurtar beni bu durumdan.
şu an yanımda başka birini görse bu sefer de başka bişey der.
Ne dedigi önemli mi sen kurtulmak istiyorum dedin koluna tak birini gorsun yeter
Aynı mahalledeyiz ve yanımda birini görünce tutar abuk sabuk bişey yapar.
Yani arkadaşları haber verince gelip oturduğum cafede bakması sağlıklı bir davranış değil . yanımda birini görünce gelir falan.
şu an bu hareketi yani gelip bakıp yazmamasının nedenini bulsam sonuca dair yorum yapalım çözüm bulayım da nedenini bilmiyorum
O zaman sen bunu seviyorsun
Tabiki seviyorum sadece mahallede gördüğüm birinin adını soyadını buldum Fake hesaptan yazdım. tanışmak istedi. tanıştık her şey güzel. şort giyme sadece bana giy dedi. bende niye sana özel şort giyeyim evde deyince ben biraz ters yaptım. o da yazmadı. iki ay geçti. anladığım kadarıyla benim bu konuda hassas olduğumu bile bile yani aynı mahalle ailemin kulağına gelir vs..
Bu bana yazdı diye arkadaşlarına anlattı. sonra arkadaşları beni görünce haber veriyor vs
Yani evet seviyorum iki sene hergün onu araştırdım. bulmuşken böyle yapması bu kadar insanı karıştırması bana kendimi kötü hissettirdi. kim bilir ne auydurdu ne anlattı ki arkadaşları haber veriyor.
Bu canım bana yazmıyor çıkıp gelip bakıyor ç. çocuk mudur nedir
Sen neden yazmayı düşünmedin
Son yazdığım mesaja dönmeyen kendisi.
Ve herseyi arkadaşlarına anlatan birine ben artık istesem de yazmam
Aşkta gurur olmaz
hoşlanmış senden işte
Evet hoşlanmıştı ama mi kaç buluşmadan sorma bi tartışma yaşadık ve konuşmadık.
Bana yazmayan kendisi.
Bizim buluştuğumuzu arkadaşlarına mı anlattı neden onlar haber veriyor?
bişiler mi yaşamak istedi
Evet bende olmaz tarzında konuşunca yazmadı. üzerinden iki ay geçti. ben bi yere gittiğimde arkadaşları haber veriyor geliyor bakıyor. amaç ne anlamış deilim.
Yani bu arkadaşlarına benim ondan hoşlandığımı yazdığımı söyledi mi?
unutamamış seni
Ben Fake hesaptan buna yazdım sonra yüzyüze geldik tanıştık beni beğendiğini söyledi. konuşurken cinsellik yaşamak istediğini ima etti ileriki dönemlerde. bende olmaz dedim görüşme kesildi.
Sadece ben mahallede bi yere gidince arkadaşları haber veriyor hemen geliyor bakıyor.
Bunun gelme amacı ne?
amacını nerden bileyim kızım fkfkfk belli ki hala istiyor
Arkadaşlarına ondan hoşlandıgımı söyledi mi sence arkadaşları buna ne diye haber veriyor?
Sanirim seni reklam etmis
Rica etsem tüm soru yanıtlarımı okuyup yanıt verir misin lütfen
Birde kurtuluş için öneri bekliyorum
Arkadaşlarina anlatmis iste kimbilir belkide abartarak anlatti sen cinael iliskiye tamam demedigin icin aklinca aseni takibe aldi
Arkadaşlarına cinsel ilişkş yaşadım diye anlattıysa arkadaşları neden haber veriyor ve bu neden geliyor?
şu an amaç nedir bir erkek olarak yanıtlar mısınız.
Bana kesinlikle yazmıyor iki aydır ama durum bu.
Ne yapmaya çalışıyor
Neden beni takibe aldı
Simdi bazi erkekler yapmadiklari seyleri yaptim diyerek hatta abartarak ovune övune anlatirlar tabiki bunu ogrenen arkadaslarida seni gordugu yerde ona haber veriyorlar
E onlar haber veriyorsa bu canım gelmesin. anlamsız değil mi
Bana karşı duygusu ya da isteği olsa yazar arar
Olmasa da arkadaşları haber verince gelmez anlam veremiyorum bir türlü.
Kurtuluş için önerin nedir?
Arkadaşlarına abartarak anlattı ise mahalledeki herkes biliyor ya da öğrenecek mi o zaman
Oncelikle Şu an senden istedigini alamadigi icin pesine duşmus ve amaci seninle sadece cinsellik yasamak seni takip ediyor çünkü merak ediyor kimle nerde ne yapiyor diye arkadalarina ben bu kizla sevistim diye anlattiysa yakinda herkes ögrenir ve mahallenin tün erkekleri artik sana farkli bakislar atacak
Peki çözüm öneri nedir.
Ya ara ağzına tükür ama arkadaşlarına arama kaydını gösterip ne der kimbilir
Birisiyle görünsem göründüğüm kişiye rahatsızlık verir mi
Kurtulmak istiyorsan o ve cevresinden uzak yerlerde takil ya da baska bir sevgili yap kendine onunla dolaş zamanla vazgecicektir
Ama sana tavsiyem onu taniyan hiç kimseyle sevgili olma
Aynı mahalledeyiz söylediğin imkansız.
Sevgili yaparsam kimse bunları duymaktan hoşlanmaz ilişkimi etkiler mi
Hayır arkadaşına anlattıysa babamın kulağına gider mi
Mahallede beni başkasıyla görürse yine gelir bu manyak ergen resmen
Babanin kulagina gitmez meraketme bir sure ortalarda gorunme mahallede takilma yani o ve cevresinden birileri seninle sevgili olsa bile amaclari sadece seks olur oyuzden o cevreden kimseyle sevgili olma
Çok üzüldüm ya bişey yaşasam içim yanmaz. bana ilişkiye başlayınca dışarda şort giyme kıskanırım bana özel giy dedi. bende niye sana özel giyeyim evlenmeden böyle bişey olmaz dedim. biraz çıkıştım. o da bana sen darlanmışssın şort galan dedi üslubuna dikkat et dedim. sonra öylece kapandı kimse kimseyi aramadı.
Ama iki aydır gelip mal mal bakıyor rahatsız oluyorum. bir erkek neden böyle bişey yapar ya sadece hoşlandım ondan diye niye mahallede herkes bunu bilsin. arkadaşları be alaka 35 yaşında bu kişi.
Arkadaşları arıyor gelip karşıdan bakıyor. rahatsız oluyorum. sevgili istemiyorum duygu beslediğim biri yok nereye kadar sürecek bu
Sen iyi ki bu adamla sevgili olup birseyler yasamamissin yoksa bu adamla evleniomez
Yani sana bu konuda verecegim tavsiye şu ya bunu birguzel tersleyip bozacaksin herkesin icinde ya da bu sekilde yapmasina aldirmayip yokmus gibi davranacaksin
Aynı şeyi düşündüm.
Hazmediyorum niye millet benim onla bişeyler yaşadığımı düşünsün.
Yarın biri çıkıp laf atsa bişey dese bana ne olcak bu canım yüzünden.
Ya yaşamadın arkadaşlarına anlattın. arkadaşınla bişey yaşamam da hadi yaşadım kulağına geldi. bu nasıl bir güzel kardeşim affedersin. arkadaşları haber vermesin. bu da gelmesin. beni izleyince ne oluyor ne bekliyor
Yanıma gelse ağzının payını veriririm de karşıdan bakıyor. bulunduğum mekana gelmiyor
Guya sana kendini gosyeriyor ve ilk sen yazmissinya ona oyuzden seni ona asik zannediyor aklinca senin ona gidecegini dusunuyor
Peki uydurduklarının kulağıma geleceğini bilmiyor mu.
Şimdi arayıp ya ben rahatsız oluyorum arkadaşlarının bana bakmasın ne biçim adamsın desem ne olur
Heh iste tamda karsidan bakarken herkesin icinde rezil edeceksinki birdaha yapamayacak
Arada yol var ve sana bakmıyorum der 😅
O bakmiyorum desede birsey degismez kalabalik ortamda olursa zaten rezil olur akli basina gelir
2 buçuk ay oldu bitmiyor.
Yarın arkadaşı bişey derse mecbur muyum ben bunu yaşamaya ya
Meraketme kimse senin yuzune birsey diyecek cesareti bulamaz sen sakin kal ve muhatap olma sadece o sana bakarken sert bakislar at rahatsiz oldugunu anlasin
Bu kafada birine sert baksam kız bana ölüyor bitiyor der. açıkçası bir arkadaşıma durumu anlatıp beraber görünmeyi tercih edeceğim ama çocuğa bişey yapar mı diye korkuyorum
Önemli olan çevrenin ona aşık olduğumu onla cinsellik yasadıgımı düşünmemesi. o yüzden biriyle görmeleri daha doğru gibi geliyor. sence
Yani biriyle gorsunler tabiki daha iyi olur ama onum ve cevresinin tanidigi biri olmasin
Beni hep babamla dışarda görüyor. babamla otururken arkadaşları haber veriyor o geliyor bakıyor falan.
Babamdan çekinmeyen başkasından çekinir mi sence
Bu yol etkili olur mu
Olur meraketme
Çok teşekkür ederim. arkadaşımı bulup bişey yapmaz dimi.
Onu da takibe almasın 😅
Yok ya yapmaz
O şimdi saçma sapan anlattı arkadaşlarına beni rezil etti.
Bende arkadaşımı getireyim sarılayım bi erkekliğine zeval gelsin😊içim soğusun.
Çok teşekkür ederim
Aynen oyle yap kafayi yesin
Bişeyler olmadı mı dozunda
O ne demek?
Gayet sarih
Bunun gelme amacı ne?
Beklentisi devam
E o yazsın niye bekliyor.
Sence arkadaşlarına ondan hoşlandıgımı söylemişimdir neden haber veriyorlar
Cinsel beklentisi var
Arkadaşlarına söyledi yani öyle mi
Kısmen veya tamamen olabilir
Peki madem. ne yapsam bu durum son bulur.
Çok ergence bir davranış ve aynı mahalle olunca ben rahatsız oluyorum
Arkadaşları haber veriyor geliyor bakıyor bu nedir ya
Bi yakınlık olmasını istiyor musun
Cinsellik anlamında hayır
Ozaman koy mesafe
Bu durumdan kurtulmak istiyorum. mahallede rahat rahat gezeyim istiyorum.
Bu durumu arkadaşlarına anlatması bile çok ergence bunla bişey yaşar mıyım sence.
O beklentiye girmiş demekki ergence ve bence yaşama da koy mesafeni
Ben sadece hoşlandıgımı söyledim o bu durumu arkadaşlarına anlattı ki arkadaşları beni görünce haber veriyor.
Umarım katıp katıp anlatmamıştır.
Neyse gelip bakmasının ama uzanmasının maksadı ne olabilir
Kim bilir neler anlattı, 😂 dilim varmıyor o tipler anlatır hemde neler
Bişey yaşamadım ki yşasam içim yanmaz.
Neyse ya bunun arkadaşları neden haber veriyor ve bu neden gelip bakıyor
Neler anlatıyordur emin ol 😇
Ya şimdi mesaj atıp küfür etcem yeter ya nasıl kurtulcam abi bi akıl ver. ben bişey yaşamadım ki. yarın mahallede sevgilim olur saçma sapan şeyler yüzünden ilişkim mi bitsin
Burdan demiim bişi tkop et istersen konusuruz
Meraketme biraz sabret mesaj falan yazma sakın sadece o yokmuş gibi davran simdilik