Evet belki biraz ilginç bir soru ama merak ediyorum doğrusu bu sorunun cevabını😅 Hoşlandığınız aşık olduğunuz erkeği hep kıyafetleri üstünde olduğu için göremediniz diyelim ve bu kadar kıllı olduğunu birsekilde gördünüz napardınız? Lütfen samimi bir şekilde cevap verin.
Bir erkekten hoşlandınız evlenmeye karar verdiniz sonradan resimlerdeki kadar kıllı olduğunu gördünüz napardınız?
Kadın olsun erkek olsun fark etmez, saç kaş kirpik tamamdır. Erkektede ek olarak sakal bıyık.
Bunlar harici kıl kimseye nokta yakışmaz. Örneğin ben gömlek giyerim harika durur birisi giymiştir kıl fışkırır çok kötü bir görüntü. Bir arkadaşım vardı maymun gibi ve burun kılları bile bugün cımbızla alsa yarın uzar saç sakal burun kılı felan birbirine girerdi çok kötü bir görüntü. Erkek olarak midem bulanırdı.
Orantılı olması lazım ya. Aşırı değil ama bu resimdekiler sırtta biraz fazla gibi sadece. O da bölgesel lazer ile azaltılabilir. Bir de sinek kaydı değil de normal vücut traşı yetiyor erkeklere. Ben şahsen kadın cildi gibi sıfır kıl olanı beğenmiyorum videolarda gerçeği yansıtmıyor pek.
Arkama bakmadan kaçardım Dolunayda kurt adam oluyor gibi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Türkiye toplumunun yarısından fazlası böyle kıllı değil mi zaten? Üstelik kıyafetlerden dolayı kimin bu kadar kıllı olabileceği de belli olmuyor buna ne demeli?
Yav bari sırtında olmasaydı kendin gibi kıllı bir kız bul beraber rahat edin
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Türkiye toplumunun yarısından fazlası böyle kıllı değil mi zaten? Üstelik kıyafetlerden dolayı kimin bu kadar kıllı olabileceği de belli olmuyor buna ne demeli?
Diyelim ki birini gördün aşık oldun boyu posu da yerinde yakışıklı karakterli yeteri kadar zengin her anlamda istediğin gibi biri ama bu şekilde kıllı birisi. Kıllı olduğunu sonradan öğrendiğinde böyle olduğunu gördüğünde vazmı geçeceksin ondan sırf kıllı diye?
Ne bilim ben aile erkeklerinde var. Üstelik ben o kadar da rahatsız olmuyorum. Rahatsız oluyorum ama senin gibi o kadar da aşırı kötülecek kadar değil. Üniversitede n sonra lazere gitmeyi düşünüyorum zaten
Ama bu kıllara rağmen yakışıklı olduğumu söylüyor herkes biliyor musun. Sadece dışardan bakılınca kıllarım görünmüyor. Kıllı halimi gördükleri zaman yine yakışıklı derler mi bilemiyorum 😄 Böyle kıllı isem de tipsiz değilim yani 10 üzerinden 7 olduğum söyleniyor ben de öyle düşünüyorum zaten
Çok seviyorsam ona bir seyler önerirdim, killarini alma ihitmali olup olmadigini falan tartisirdim. Onun disinda olmazsa ve bu sekilde kalicak olsaydi, sanirim devam etmezdim.
Dogrusu insan tiksinirdi ama denerdim. Sonuçta cinsiyet önemsizin ben kendime bakim yapip dikkat ediyorsam karsimdaki kisininde kendine dikkat etmesini beklerim.
Kardesim hem soru soruyorsun hem verdigim cevabi begenmiyorsun. "Yapardin bence ya 😅 " Yapmam diyorum sen beni taniyor musun da kafana göre bir seyler diyorsun. Hayir dedim uzatma.
Hmm demek kızın çok istekli olup olmamasına da bağlı diyorsun. Ya işin ilginç yanı ne biliyor musun bildiğim kadarıyla bizim toplumumuzda kıllı erkek oranı çok çok fazla. Öyleyse diğer kızlar nasıl yapıyor ne yapıyor? Bugüne kadar evlenen kızların yarısından fazlası kocasını bu kadar kıllı olarak görmüştür evlendikten sonra. Şimdi bu kızlar sırf bu kıllı olma olayından dolayı kocalarını bırakıyorlar mı yani? Bu konuda ne dersin
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkekten hoşlandınız evlenmeye karar verdiniz sonradan resimlerdeki kadar kıllı olduğunu gördünüz napardınız?