Ciddi ilişkisi olan eski iş arkadaşınıza açıldınız. Çünkü size karmaşık sinyaller gönderiyordu, istemiyor gibi de istiyor gibi de yapıyordu. Siz de ondan çok hoşlandığınızı, çok etkilendiğinizi, çok heyecanlandığınızı, çok yükseldiğinizi söylediniz. O da sen özgür bir insansın ama ben özgür değilim biliyorsun dedi. Sizde ben bunları bilmiyor muyum? Sana daha itiraf etmem gereken çok şey var dediniz. Size benim artık bundan sonra ne seninle ne sensiz mutlu olma olasılığım yok dedi. Siz de madem beni istemiyorsun , niye yazıyorsun dediniz. Yapabilsem yapamıyorum dedi.
Bu konuşmalardan ne anlarsınız? Sizce duygusu var mı? İlişkisi olduğu için mi istemiyor? Yoksa gerçekten hiç mi istemiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Size karşı birşeyi var
Duygusu olmasa böyle demez değil mi
Metresim olmayı kabul edersen olir diyor sana. Ben özgürüm sen değilsin. Sensiz de olmaz senli de. Yani gel metres hayatı yaşayalım diyor.
Hayır işte istemiyor , olmaz diyor. Ama bir yandan da senle de sensiz de mutlu olma ihtimalim yok artık diyor. Önceden hep açılmak istediğimde susturuyordu beni. Ben bu sefer pat diye açıldım. Ben açıldıktan sonra dedi senle de sensiz de mutlu olamam diye. Umut vermemiş mi sizce bana
Öyle ya da böyle. Bunları düşünmene gerek yok. Adamın başka bir ilişkisi var neyi düşünüyorsun daha
Offf sorduğum soruya cevap vermeyecekseniz diğer dedikleriniz umrumda değil
Flörtöz bence bu. Ne köy yansın ne kasaba cinsinden. Diğer türlü yoğun bi duygu hissetse diğerinden düşünmeden ayrılırdı
Bana yeşil ışık yakmak değil mi ama bu senle de sensiz de mutlu olma olasılığım yok demesi
Erkeklerin kafası biraz değişik çalışıyor. Elde edene kadar tapıyor sanırsın sonra istediğine ulaşınca ilk yapacağı şey ciddi ilişkisiyle yola devam etmek olur muhtemelen.
Kadınlarda durum nasıl peki? Ciddi ilişkisi olan kadınlar böyle bir durumun içine düşünce eskiyle değil yeniyle mi devam ediyor yoluna
Genelde evet duygusal oldukları için
Kalbim ağrıyor. Ben buna daha fazla arkadaşça davranamam sana , sana çok yükseliyorum, çok etkileniyorum benden uzak dur dedim. Tamam dururum dedi bana en son. Dedikten bir gün sonra bir mesaj attı, önemli bir şey demeyince bende kısa kestim. Orada bitti muhabbet sizce yazar mı bana
Ya ben bu topa girerim güler eğlenir keyif alırım sonra herkes yoluna diye risk alıyorsan yaz. Yoksa hiç bulaşma. Çünkü o bunu istiyor istediğini alana kadar yazar sen izin verdikçe
Yazan hep bendim aslında, en son arkadaşça kalamam ben uzak dur dedim blöf yaptım ya , uzak kalamam senden diye yazar mı diyorum
Size karşı birşeyi var ama evli biri yuva yıkanın yuvası olmaz uzak durun egeR ileride ayrılıp boşanp gelirse bakarsınız şimdi ama uzak durun
Ramazan oruç tutuyor, ne zaman konuşsam tek oruç açıyor , sahursuz oruç tutuyor, hep yanlız , eşin nerde yok, kavga mı ettiniz cevap yok, eşi ile ilgili olumsuz bir cümle yok. Sadece bu ara iyi olmadığını buhranda olduğunu söyledi. Sizce bana bir umut verme yok mu burada? Senle de sensiz de mutlu olma olasılığım yok diyerek
Onu ne dediği mi önemli doğru olan şeyler mi belirsiz ne olduğu biriyle neden uğraşıyorsun boş ver onuqq
Sadece onun ne dediği önemli
ilişkisinin olmuş olması yeterli bi sebep değilmi uzak durman için?
yanlış anlama ama bu düphedüz s. tklük
Ama adam ben açılınca diyor ki, benim artık senle ya da sensiz mutlu olma olasılığım yok. Sizce bana çaktırmadan gel gel yapmak değil mi bu?
ne önemi var?
adamın yaptığı zaten aldatma girişimi, sen ya da bi başkası önemli değil.
adam zaten pezvnkk...
sen niye buna fırsat veriyorsun?
ilişkisi olmasa haklısın ama kendini o kadının yerine koymalısın.
bence kendini bu kadar değersiz görme, başkasının elindekine kalmadın.
daha iyilerinide bulursun.
Bak dostum, bunların evliliği zaten sallantıda. Ramazan şimdi , iftarları hep tek başına yapıyor, sahursuz oruç tutuyor. Eşin nerde diyorum yok. İstediğim anda mesaj arama ses kaydı. Yani evli ama eşi yok yanında. Anlatabildim mi? Yazın boşanıyorlardı benden bağımsız , aileler zorla birleştirdi. Ben zaten kimsenin mutlu evliliğine çomak sokmadım. Aylardır da unutmak için çaba sarf ettim, denedim başkası olmuyor içim istemiyor. O yüzden herkes kimin değerini bilecekse onla mutlu olsun kafasındayım. Mutlu bir arada olan bir evlilik olmadığı için yanlış gelmiyor. Adam da dindar düzgün biri. Kötü biri değil. O kadar olumsuzluğa rağmen bir kere bana eşi ile ilgili olumsuz bir şey söylemedi. Ben başkalarından duydum. Değerini bilmiyorsa eşi burada bilen biri var.
Sadece söylediği şey benle de bensiz de mutsuz olduğunu söylemesi bana hissi olduğunu göstermiyor mu
birincisi, ilk önceki konuşmalarına dayanarak cevap verdim tabiki olayın bu şekilde olması düşüncemi değiştirir.
bilemezdim kusura bakma.
ikincisi adamın dindar olması iyi ya da kötü birisi olduğunu göstermez, bunu bilemessin.
herneyse adamı sen tanıyorsun..
üçüncüsü adam sana senle de sensizde mutsuzum diyırsa senin de bilmediğin üçüncü bir kişi vardır ve kadın olduğun için senden de nemalan ak istiyor ama evlilik hayalleri kurma gibi mesajda veriyor.
ben böyle anladım
Hayır başkası yok, benle de görüşmek filan istemiyor, kaç kere buluşmaya davet ettim, gelmedi yıllardır. Eşi yoktu iftardan sonra kahve içelim bir yerde dedim olmaz dedi. Gelmek istemiyor , öyle olsa yanlız yaşıyorum biliyor koşar gelir
Eşini aldatan biri değil, böyle şeylere de hep saydırıyor , bana aşık mı oldu acaba diye geliyor aklıma da
hmm giderek gizemini arttırıyor olay 😊
kimmiş bu adam bu kadar dürüst...
sana aşık olsa illaki bişekilde birlikte vakit geçirmek istemezmiydi ama.
Kendini tutuyor olamaz mı
Eski iş arkadaşım
elbette kendini tutuyorolabilir ancak bu zor dönemlerinde yalnızlık çekti zamanlarında etkilendiği kadının yanında olmak hatta kendisini de değerli hissettiren kadının yanında olmak için kendini tutmayı bırak koşması gerekir diye düşünüyorum.
negüzel ilgi gösteriyormuşsunuz.
İstemiyor o zaman öyle mi? Ben farklı ilçedeyim, kahveye gel benim ilçeye dedim, eşi giderken benim olduğum ilçeye gelmesini yasaklamış, uygun olmaz dedi. Eskiden biliyordu iş arkadaşı olarak konuştuğumuzu. Hatta bir ara 3müz buluşacaktık. Sonra istemiyor senle görüşmeyi dedi. Şimdi de senin olduğun ilçeye gelmemi istemiyor dedi. Sizce eşi durumu farkedip ondan yasaklamış olabilir mi
evet olabilir ama eşi gitti diyorsun?
kafamı karıştırıyorsun
eşi nereye gitti
bunlar ne ayak
niye boşanacak
boşanacaksa eşinin sözüne niye bakıyor.
ozaman bu adam eşimi seviyor ve ayrılmak istemiyor, onun için de senden uzakta duruyor.
sözlerin kopuk ve yeterince tatmin edici olmadığı için sağlıklı fikir yürütemiyorum
Çalışmaya gitti diyor, şu an boşanmaktan bahsetmedi, yazın vardı boşanma mevzusu, gizemli ki , ben de tam ne dönüyor bilmiyorum , bana mesala hoşlandığımı itiraf edince alkolü bırakıp düzgün bir hayata geçme durumun var mı dış baskı olmadan dedi. Neden soruyorsun dedim merak ettim soramam mı hakkım yok mu dedi
valla ne diyim ilginç bir adammış.
ama yalnız yaşadığını söylüyorsun, alkol de kullanıyormuşsun ve bu durum ileride ilişkinizi zehirli hale getirebilir.
bu tip insanlar genelde keskin dönüşlere sahiptir, sen ise esnek ve özgürlüğü tatmışsın bikere.
onun için hayatını değiştirsen bile bir süre sonra ilişki monotonlaşır ve fedakarlıklar başa kalkmaya dönüşür.
sürekli geçmişini yüzüne vurabilir.
belkide gayet normaldir ama o hep seni günahkar olarak bilir..
Bana sanki dine yönelirim, alkol sigara bırakırım gibi bir söz verseydim işin rengi değişecek gibi geldi. Ama yalan söylemek istemedim. Ne kadar kaliteli bir insan olursa olsun alkol alan bir insana saygı duyamıyorum, kadın erkek arasındaki ilişkide en önemli şey saygıdır dedi
dediğim gibi onu sevmeni anlıyorum ama ileride inan ana çok ciddi sorunlar yaşarsın bu konuyla alakalı, sevgin nefrete dönüşür, boşuna zamanını ve hayallerini harcama.
belki seni üzerek konuşuyorum ama hayatın gerçekleri var ve biz bu gerçekleri gözönünde bulundurmazssak kendimizi koruyoamayız.
Bana gece mesajlaşırken ne dedi biliyor musun? Bizim bu yaptığımız seninle konuşmamız rezillik dedi. Bir insan bile duysa yüzüne bakamam reziliz dedi. Midem bulanıyor kalbini kırmak istemiyorum dedi. Ne istiyorsun benden geldin kafamı karıştırdın yine dedi. Bende seni her gördüğümde heyecan hissediyorum sende hisset istiyorum bu heyecanı beraber yaşayalım istiyorum dedim. Ben istemiyorum bunu dedi, saçma sapan konuşuyorsun sus dedi. Bende beni susturunca biz bunları konuşmayınca ne değişiyor dedim. Sen beni hayal ederek eşinle oluyorsun ben kendi kendime seni hayal ediyorum dedim. Değişiyor mu bu dedim. Hayır öyle bir şey yok demedi. İnsanlar eylemlerinden sorumludur düşüncelerinden değil dedi. Ama midem bulanıyor dedi bu muhabbetin üstüne. Kalbini kırıcam sus dedi. Sana güvenmiyorum inanmıyorum bu mesajları da sil dedi. Senden de başka bir şey istemiyorum dedi. Bence beni çok fena istiyor. Ama yediremiyor kendine. Gelecek o bana. Hem de yana yana.
bence daha güzel şeylerhakediyorsun
adam sana o kadarkötü şeyler söylemiş niye ısrarla onu şımartıyorsun ki.
adamı hayalettiğini falan söylüyorsun.
bir erkeğin duyabileceği en güzel sözleri söylemişsin ama o sana rezil falan demiş midem bulanıyor demiş.
bence bu sözleri haketmemişsin.
Bir erkek bir kadına seni hayal ediyorum dese bu en güzel sözler mi peki sizce?
Zaten ertesi günü ben ona seni artık pohpohlamıcam, arkadaşça da davranamam bundan sonra istediğim gibi konuşmak istiyorum, senden çok etkileniyorum , çok yükseliyorum , sen beni kaldıramazsın benden uzak dur dedim. Kendimden bende yoruldum, zor olacak benim için ama senden uzak dururum demiş. Neden zor olacak dedim, cevap vermedi
ya boş beleş bir adammış anladığım kadarıyla...
kadınon hoşuna gidip gitmemesi kadının erkek hakkındaki düşüncelerine bağlıdır tabiki.
ama en azından sen ondan güzel şeyler duymayı haketmiştin anladığım kadarıyla.
Bir de dedi ki ikimizden olabilecek en en en iyi ihtimalde bile ikimizde kirli oluyoruz, ki ben öyle bir ihtimal olacağını da sanmıyorum dedi. Bu senle evlensek bile yasak bir iş yaptığımız zaten evlenmicez demek değil mi bu
bu adam seni hiç sevmiyorki zaten hakta etmiyor.
kirli mirli derken iyice saçmalıyor.
bence harcadığın zamana değmez
tadını çıkar yalnızlığın
Onun ilişkisi var ya , onun için diyor kirli diye
niye ümit veriyor öyleyse sana
hem niye bu samimiyet?
senin niyetin zaten belli, buna ramen seninle niye görüşüyor kirliyse?
Bir hafta sevgili gibi konuştuk gece gündüz. O gün kirli muhabbetini yaptı. Bende dedim madem ben senin gözünde bu kadar kötü biriyim neden konuşuyorsun benimle? Ona da robot muyum ben? Bu kadar tutabiliyorum kendimi ah yapabilsem yapamadım demiş. Ne çekiyor seni bana dedim. Konuşmak istemiyorum dedi
adam bariz dikmek istiyor ama cesaret edemiyor, neyini anlamafın.
seni sevdiği falan yok.
sadece arzuluyor seni ama cesaret edemiyor, ya da kendine güvenemiyor
Sende istiyorsun beni dedim. Saçmalama sus artık normal değil bu durumumuz sus dedi
tamam işte
sen konuştukça adam daha çok azmış, ama kendisine güveni yok belliki
Ne konuda güvenmiyor sizce? Hiç istemese beni benle muhatap olmaması lazım değil mi?
istiyor sizi ama evlenecek birisi olarak değilde eğlenmek için istiyor.
onun evlilik kriterlerini karşılamıyorsun...
seni becerememekten bi şekilde tatmin edememekten korkuyor ya da çekiniyor.
belki şeyi kalkmıyor belki performans sorunu var.
belkide başka bişey, ama sana ciddi duygularla bakmadığı kesin.
Dün mesaj attı. Dualarım ve sevgim hep seninle: ama ikimizin arasındaki şey doğru değil, birbirimizden değişmemizi beklememizde doğru değil. Ben zor zamanlardan geçtim, geçiyorum. Bana kızma. Ben sana kızgın ya da kırgın değilim, hayat tecrübesi oldun: lütfen hayati bir durum olmadıkça bir daha hiç bir şekilde iletişime geçmeleyelim diye
tamam işte
forsatı vermiş
kurtul bu adamdan
O benden kurtuldu
kendini çok küçümsüyorsun
cikaramadik bişi
adam ben açılınca diyor ki, benim artık senle ya da sensiz mutlu olma olasılığım yok. Sizce bana çaktırmadan gel gel yapmak değil mi bu?