Reddeden kıza onu gerçekten sevdiğimi nasıl ıspatlaya bilirim?

Beni 1.3 sene önce reddetti ama hala ondan vazgeçemedim. Bir süredir konuşmuyoruz otobüste durakta falan karşılaşıyoruz. Beni görünce garip oluyor bende bunu biliyorum ve daha fazla garip davranmaması için alttan alıyorum yani rahatsız etmiyorum. Benim bir kız hesabım var ben olduğumu bilmiyor ordan konuşuyoruz ara sıra.. ya konuyu bana getirdim birgün. Oda bana onun beni sevdiğine emin değildim bir hevesti bence dedi. Yani hemde sevgili istemediğini söyledi şimdi. Şimdi yazmahın ki yalan söylüyor falan. Bunu benim olduğuçu bilmediği hesapta söyledi bana. Bende ne illallah ettiysem jnutamadım yarım kalmış bir hikaye anlayacağınız. Kız bu arda soğuk, etrafında fazla insan olmayan, daha doğrusu etrafına fazla insan almayan birisi. Biraz ağırbaşlı bir kız anlayacağınız. İlk başlarda her şey güzel gidiyordu işte 3-4 ay flörttük konuşuyorduk her gün ya 3 cü ay söhbet baya sardı normaldede günde 3-4 saat konuşup muhabbet ederdik hep. Ya konuşuyoruz gece ben bunun resmini çizdim ve bu arda profesyonel ressamım karakalem. Sonra bitirince bana at dedi. Bende tamam dedim. 2 dk sonra attım baya beğendi. Hatta resmide sonra ona verdim. Bu arda yaşlarda 17 falansı geçen yıl hatta 16.5 falan. Şimdi üni 1 iz. Üniler farklı. Ya o resmi verdiğim günden aonra bana bir garip davranmaya başladı. Sınavada 20 gün kalmış. Ya neyse 1 hafta sonrada senle fazla samimi olduk falan dedi beni gıdıkladı bende açıldım ve reddetti. Elimden geleni yapıyorum halada ypıyprum yapmayada devam edeceğim. İnanması için ne yapa bilirim? Önerileriniz var mı? Özelliklede sün Aşko kuşko. Uzuuun ve mantıklı bir cevap bekliyorum senden. Tabi siZlerdende arkadaşlar. Unutun falan demeyin boşuna)))
Reddeden kıza onu gerçekten sevdiğimi nasıl ıspatlaya bilirim?