Neden hoşlandığım kızlar sürekli arkadaş olarak görüyor?

Biriyle tanışıyorum konuşuyorum daha tanışmanın başında arkadaş gözüyle baktıklarını söylüyorlar. Bakmayan bile tanıdıkça arkadaş olmak istiyor. Kendimi övmek için demiyorum gayet kibar sohbeti muhabbeti olan sadık ince düşünceli iyi aile terbiyesi almış biriyim ama ne zaman biri girse hayatıma ve benim "iyi" biri olduğumu anlasa hemen arkadaş kalma çabasına giriyor. "şu an ilişki düşünmüyorum, Eski sevgilimi unutamadım, yan yattı çamura battı vs." İşin ilginç yanı beni reddettikten kısa süre sonra ilişkilerinin olması ve bu kişilerin benden hemen hemen her konuda geride kişiler olması beni daha da meraklandırıyor. Ben sorunu kendimde görürdüm ama son zamanlarda bende de bir problem olmadığını söylüyor arkadaşlarım gayet ilgili gayet medeni yaklaşım sergiliyorum. Günümüz erkekleri gibi kötü düşünceler beslemiyorum veya ciddi düşünmeme gibi bir durumum da yok. Neden böyle oluyor? Kızlar neden onları gerçekten mutlu etmek için her şeyini ortaya koyabilecek potansiyele birini görünce onu istemez?

Güncellemeler
+1 yıl
Yok ya olmuyor
Neden hoşlandığım kızlar sürekli arkadaş olarak görüyor?