Kızı nasıl dışarı çağırabilirim?

Merhaba, 12. Sınıf öğrencisiyim fabrikada staj görüyorum ve bu yıl farklı bir şehire taşındım. Staj gördüğüm yerde benim gibi staj gören 12. Sınıf öğrencisi benden 1 yaş küçük bir kız var. Eylül de okullar açıldığında staja başladık eylülden beri kıza bir ilgim var. Bir kaç kez kıza bakarken ben yakalandım. Bir kaç kez de o bana bakarken yakaladım. Kızla konuşmak istiyordum uzun bir süredir ama bu konularda çok iyi değilim ve utangaç olduğum için Haziran ayını yani okulların bitmesini bekliyordum böylelikle ret yersem de staj yerinde rezil olmayacaktım. Neyse çok uzattım asıl konuya geleyim dün kız ile fabrikada karşılaştık kız geldi benimle konuştu. Stajın nasıl geçiyor dedi ondan sonra konu konuyu açtı staj hakkında ve hayat hakkında sohbet ettik öğle arası olduğu için fazla zamanımız yoktu yarım saat kadar sohbet edebildik ve kızın numarasını aldım. Uzun zamandır bir sohbetten bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum ve kızın gözlerine bakarken kayboldum resmen o ana kadar "ilgi" olan şey aşka dönüştü sanırsam kızla sadece Çarşamba günleri görüşme şansımız var çünkü o pazartesi, salı, Çarşamba. ben ise Çarşamba, Perşembe, cuma günleri staja gidiyorum. Önümüzdeki hafta bayram tatili olduğu için görüşemeyeceğiz neyse 2 hafta sonra Çarşamba günü kızı cumartesi veya pazar günü dışarıya davet etme fikri geldi aklıma. Ama kızla 7-8 aydır aynı işletmede sraj görmemize rağmen yeni tanıştığımız için çok mu abes kaçar yoksa yanlış anlaşılırmıyım bilmiyorum hem kıza bunu nasıl teklif etmem gerek onu da bilmiyorum lütfen yardım edin.

Kızı nasıl dışarı çağırabilirim?