Sevgilim evlilik sonrası çalışmam için zorluyor?

22 yaşımdayım yıllardır da çalışıyorum ama çok yoruldum sevdiğim işi yapmıyorum üstelik bünyem çok zayıf işten döndüğümde hemen yatıp uyuyorum evlendikten sonra çalışmak istemiyorum çünkü çalışınca çocuğuma eşime vesaire vakit ayıramayacağım yorgun olacağım bunu istemiyorum sevgilimle konuşurken bunu dile getirdim ille de çalışmam gerektiğini aksettiriyor bana fakat ben istemiyorum öyle harcamaları olan bir kız da değilim kendi paramı kazanmama rağmen aileme harcadım veya biriktirdim ama sevgilim sanki geçinemeyecekmişiz gibi konuşuyor kendisi polis evi var ama çalışmak istemiyorum dedim diye bana tavır alıyor bu normal mi anlamadım sürekli kendi isteklerini yaptırmaya çalışıyor bana tesettüre girmemi söylüyor bunu ben de istiyorum evet ama tam şekilde tesettüre girmek istediğimi dile getiriyorum tesettüre girip çalışacakmışım bu şekilde dışarıda bir işte çalışamayacağımı da dile getiriyorum fakat anlamıyor ben ondan bir şey istediğimde ileri bir tarihte olacak şey için hemen karşı çıkıyor ne ayranım dökülsün diyor ne de..
Sevgilim evlilik sonrası çalışmam için zorluyor?