Kimler nereli ve yalnız mısınız şimdi devirde evlilik düşünüyor musunuz.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaşım 24
İzmir/Konak bekarım ve şimdiki devirde sadık, sadakatli birisini bulursam hemen değilde bir zaman müddet sonra evet düşünürüm.
Bekarım evlilik düşünmüyorum tuuturdular komşunun kızı diye hiiiic üzerime alınmıyorum. O evlendi benim için hayat monotonlaşti
19, 20 ye çok zaman kalmadı ben yalnızım evlilik düşünmüyorum ama aşık olursam hala istemez miyim bilmiyorum tabi, ama sevgilim olursa da evlenmek istemezdim diye düşündüm hep felsefi ve siyasi bakış açımla alakalı olarak
Ön yargı işe yaramıyor :)
Evliyim
Ne güzel Allah daim etsin
Amin inşallah Allah razı olsun
Amin inşAllah Allah cümlemizden razı olsun kaç yıllık evlisiniz
14 yılık evliyim 3 çocuğum var
Maşallah ne kadar güzel ya Allah bağışlasın daha da uzun yıllar evliliğiniz sürmesi dileğiyle
İnşallah teşekkür ederim 😊
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim böyle anlatmış olduğunuz için 😊
🙂🙂
Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın ve ben memnun oldum 😊
Yalnız olmaz mıyız beaa
Olabilirsiniz
Evlilik düşünmüyorum.
Neden peki
20 yaşındayım ve yalnızım
yalnızım. düşünmüyorum.
20 değilim erkek arkadaşımla aram kötü 😔
Yaa üzüldüm aranız neden kötü ki? İnşallah en yakın zamanda aranız düzelir umarım mutlu olursunuz
Lezbiyen bi kızdan ahlaksız bi teklif aldım seni çok beğendim falan dedi
Niye böyle bisey yapıyor o kişinin ahlaksız teklifini nasıl reddedemiyor senle sevgiliyken
Hayır teklifi ben aldım
Ee sen ne yaptın? Bu durumu erkek arkadaşın da ogrendi tabi
Küfür edip engelledim kızı ben çok şok olduğum için erkek arkadaşım öğrendi söykedim ona böyle böyle diye ettipim küfürüde yazdım hatta
Ya engelleyip iyi yapmışsın da keşke erkek arkadaşın durumu bilmeseydi o kızın ahlaksızlığı yüzünden kendi ilişkinde aran kötü oldu durduk yere nasıl duzelteceksin aranı ne yapacaksın?
Bilmiyorum aslında benimde suçum yok çünkü nereden bilebilirdim lezbiyen olduğunu
Ya senin suçun yok tabiki ama kızın hal ve hareketlerinden konuşmasından anlayabilirdin veya bu durumu erkek arkadaşına belli etmemeliydin anlatmamaliydin ee şimdi konuşmuyor musunuz erkek arkadaşınla
Kızın hal ve hareketleri normaldi normal tanıştık sadece zaten burcun ne yaşın kaç gibi, sevgilimle gece iyi geceler dedik sadece
Tamam normal konuştunuz ama konu o kızla birden oraya nasıl geldi hiç mi belli etmedi öyle bir kız olduğunu? Sevgilin kırgın belli ki sadece iyi geceler demek ilişkiniz için iyi değil
Etmedi
Özür mü dilesem
Özür dilesen bile kabul edeceğini sanmıyorum
Bilmiyorum ne yapacağımı
Zamana bırak beklemede kal üstüne gitme
Gerçekten çok üzgünüm
Üzgün olduğun cok belli zaten derdini bana açtığın için teşekkür ederim dinlerim seni ve aranizin düzelmesini isterim tabiki
Rica ederim inşallah o da beni anlar
Zamanla anlayacağını düşünüyorum ben eğer aranızda sevgi çok yüksekse
Yeni bsşladı 3 hafta anca oldu
Ee o zaman bu durum biraz sancılı olur daha seni tam tanımadığı için aranizin düzelmesi de uzar ya da konuşmak istemez nerde tanıştınız ki
İnstagram
Daha çok yolun başındasıniz ilişkiniz çok yeni bence zamana bırak eğer konuşmak istemiyorsa da kendi bilir sonuçta sen hatalı değilsin bu olayda üzme kendini derim kıymet bilenin yanında olmak gerekir hele ki şu devirde
Evet öyle bakalım zaman lazım
Aynen hem zaman lazım hemde kendini üzmemen lazım cidden kıymetini bilen çıkar daha hiç canını sıkma Yani hatan yokken sana böyle davranan biri yarın öbür gün iyi gününde kötü gününde yanında hiç olmaz
Bu arada bende bu sitede çok yeniyim umarım iyi bir yerdir burası
Bence çok bulaşma buradaki insanlara
Öylemi dersin zaten konuştuğum biri yok ki henüz bir senle konuşuyorum burada Şu an nasıl bir yer diye üye oldum bugün eğer iyi bir yer değilse silerim
Sil bence ama kaladabilirsin ama kafaya takma burayı burada denenlere
Kötüyse silerim yok kafaya takmam ya denenleri kendi aklımız var sonucta ben sadece nasıl bir yer diye merak ettim diye üye oldum sen ne zamandır buradasın memnun musun burdan?
Kafama takılan soruları soruyorum memnunum genel olarak
Peki kafana takılan soruların insanlarin cevaplarının dikkate alıyor musun? Sen sevmişsin o zaman burayı memnunsan
Mantiğima yatanları alıyorum
En iyisini yapıyorsun ayrıca bu saate kadar burada konuşuyoruz teşekkür ederim bunun için ilk gönderim de konuştuğum oldun :)
Rica ederim :)
Uykun yok demi 😊
Burada insanlar birbirine mesaj da atıyor sanırım
Evet atılıyor
Yok
Atan oluyordur kesin birbirine tanışmak amaçlı yazanlar
Benimde uykum yok
Evet oluyor
Sana da yazan oluyordur o zaman
Oluyorda cevap vermiyorum
En iyisini yapıyorsun işte ülkede sadık kalabilen karakter de bir kız
Teşekkür ederim
Rica ederim olması gereken doğru olan da bu zaten ülkede böyle sadık karaktere sahip insanlara da ihtiyaç var bence
Evet var :)
Kesinlikle öyle böyle insanlar nadir bulunuyor zaten ülkede 😊
Evet😊
Bende sen gibi biriyim 😊
Hissettim 😊
Ya ne güzel böyle hissetmene cok mutlu oldum bende iyi karaktere sahip biri olduğunu hissettim ve bana derdini dökmen güzel oldu derdini sıkılmadan dinledim 😊
Teşekkür ederim benim içinde iyi oldu içim açıldı🙂
Rica ederim valla senin gibi birine en ufak bir faydam olduysa ne mutlu bana her derdini dinler yardımcı olurum tabiki 😊
Teşekkür ederimm😊😊😊
Asıl ben teşekkür ediyorum böyle karaktere sahip biri oldugun için gerçekten kıymetini bilen biri olsun ya hayatında sen böyle mutluluğu hakediyorsun 😊 🙃
İnşallah , umarım senin karşınada iyi senin değerini bilecek biri çıkar
Çok teşekkür ederim bu benim için edilecek en güzel dua ağzına sağlık Amin inşAllah ayrıca birbirimizin yorumuna anında yazıyoruz teşekkür ederim bunun için yorumunu önemsiyorum hemen cevap veriyorum
Rica ederim😊
Benimle dertleşmekten çekinme olur mu derdini dinlerim 😊
Olur takip etmeye başladım zaten seni😊
Yaa öyle mi çok teşekkür ederim mutlu oldum buna hiç farketmemisim yeni kullanmaya başladığım için görmemişim bazı yerleri tam 😊
Evettt😊
Çok iyi yapmışsın bende seni takip edebilir miyim 😊
Evet tabii
Çok sağol teşekkür ederim
37 ve yapayalnizim
29 mersin tek