Ben ayrılırım güven olmayan insanla hayat olmaz.

Ayrılırım
Kalırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ayrılırım güven olmayan insanla hayat olmaz.

Ben ayrılırım. Ben yaparım, ederim demek o ilişkiyi yaşamadan yapılan yorumlar oluyor sadece. Sevmediği birini insan kolay silip atıyor ama sevdiği biri olunca düzelsin diye gözünün içine bakıyor, idare ediyor. O yüzden beni sevmesini seviyorsam ayrılırım ama seviyorsam idare etmeye çalışıyorum ama devamlı bir tartışıp durduğum, ayrıl barış ilişkisine dönüyor.
Oda zaten sonu olmuyor
😃😃İlişkisine göre değişir o.
Yaşasın git gel ayrıl Barış ilişkilerinden de çok bayır gelmez
Ayrıl barış ilişkisi yaşayıp çok evlenen de var sonunda
O da tercih meselesi ben istemem
Demek ki yeteri kadar sevdiğin biri karşına çıkmamış
Hatta sevgilim olmadı diyebilirim ama büyüktü kayıtlı olarak görmüyorum
Anlamadım amadan sonrasını
Sesi klavye ile yazdığıma da yanlış yazmış yani büyük bir kayıp olarak görmüyorum demek istedim
İnanayım mı bu yaşına kadar hiç sevgilin olmadığına? 😃😂Bunu diyenler genellikle üç, beş kişiyi aynı anda idare eden tipler çıkıyor.
Benim kimseye inandırmak gibi bir derdim yok insanların hayatını bilmeden ön yargılı yorum yapmakla doğru bir şey değil 33 yaşında sevgilisi olmadı diye kimseye inandıracak halim de yok inanıp inanmamak sana kalmış belki hayatta uğraştığım daha başka şeyler var belki bir hastalığım var ne biliyorsun
Kimse zaten tek bir şeyle uğraşmıyor. Ayrıca herkes mükemmel derecede sağlıklı da değil.
Ama tartışmaya gerek yok, iyi geceler.
Tartışacak bir şey yok ki fikir alışverişi yaptık teşekkür ederim iyi geceler
Güven sorunu sevginin baş yapıtlarından saygıdan sonra gelen ikinci gerekçedir.. Ne olursa olsun güven yoksa ilişki göstermeliktir.
Kesinlikle katılıyorum
Rica ediyorum
Ben her türlü güvenirdim.. ama eğer sevdiğim kadın bana güvenmiyorsa bitirirdim ilişkiyi.
Bence de Güven olmayan yerde ilişki olmaz
Eyvallah
Rica ediyorum
Cevap
4Cevap
Bir süre beklerim güven zamanla oluşuan bir şey bu gün tanışdık yarın ayrıldk olmuyo bir az emek vermek lazm sora duruma göre karar veriridm
Haklısın
Kesinlikle kalamazdım
En güzeli
Kalamam
Ayrilirim valla hic cekemem
Kalırım
Güvensizlik olsa dahi mi
Yapmam dediğim her şey oluyor bu da olur bunu biliyorum... Güvensizlik olsa bile
Anladım 🙂
Ayrılırdım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?