+1 yılKendime daha fazla acı vermem ayrılırdım.. Bugün yaşadığım olayı anlatıyım size.. Barışmayı çok istiyordum ve sonunda Eski kız arkadaşımla tekrar barıştık bikaç gün önce.. Bugün buluşcaktık. Sonra arkadaşlarının onlara oturmaya gelceğini söyledi bende üstelemedim tamam dedim.. Gece oldu Bakıyorumda unutulduk bugün dedim. yeni uyandığını söyledi.. Nerdeydin neler yaptın dedim. Bi arkadaşınla dışarıya içmeye gittğini eve geldiğindede uyuduğunu söyledi. Hangi arkadaşın dedim. Bi arkadaş işte diye kestirip attı. Ve sonrasında aramızda geçen diyolog.
+Böyle nasıl anlascaz biz seninle ?
-Böyle derken?
+Gittiği yeri söylemiyorsun haber vermiyorsun kiminle gitiğini söylemiyorsun..
-Neden söyliyim ki?
+Bunları bilmem için bi sebebimiz yoksa görüşmeyelim artık
-Varmı Sebebimiz?
+Anlaşılan Senin için yok..
-Evet
+İyi O zaman
Ve bu ona attığım son mesajdı.. Nekadar sevsemde barışmak istesemde olmayınca olmuyor yani.. Neden böyle düşünen biri için kendimi üzeyim ki dimi yani ?04 Yorumla- +1 yıl
Yani.. Buluştuğumuzda iyi vakit geçirdik ama 1 gün sonra böyle olduk.. Buluşmada yaşananlar yanıma k�r kaldı sanırsam :D
- +1 yıl
Aynen öyle :D
En İyi Cevaplar
+1 yılYapmaz dediklerin aldatılmak gibi şeyler mi ? Bu soru önemli eğer bu tarz şeylerse affedilmez ama birşeyleri yanlış ya da hatalı yapıyorsa ona sabırla doğrusunu gösterip yanında olduğunu hissettirip değiştirmesini sağlayabilirsin. Bağırıp çağırarak değil sevgi ve saygı ile.
02 Yorumla- +1 yıl
Benim sevgilimde benden ayrıldı kimseyle birşey yaşamadan dönerse ben de dönmesini isterim ve kabul ederim ama bir başkasıyla birşey yaşarsa (daha çok yakınlaşmak anlamında) kabul edemem geri dönmesin istemem.
işte ben 1.5 senedir hala bu noktadayım hergün 2-3 yalanını yakalıyorum çok doğalmış gibi devam .. neler yapmadım ki yalanı bıraksın diye sana karışmaya bilirim herşeyi yapabilirsin kişiliğine kalitene yakışmıyo bana açıklama yapma ama yalan da söyleme gibi önerilerime rağmen devam ediyo güven sıfır inkar hat safhada yüzsüzlük diz boyu bırak kızım ne hali varsa görsün diyorum benim miğdesizliğim tutuyor bu seferde ümit ede ede günleri kovalıyoruz tabi dedektif kesildim 1.buçuk senedir fare deliğine saklasa buluyorum gizlediği çarpıttığı inkar ettiği şeyleri kül yutmaz aşkımm benim diye sırıtan yalancı bir sevgili heralde istediğim son şeydi.. ama bilmiyoki böyle giderse bi süre sonra yine yakaladığım bi yalan esnasında cinnet geçirip tek gerçek ölümle tanıştırcak kül yutmaz ben onu... halimden de anlıcağın gibi 49 luk raporu almak istemiyosan en kısa yoldan dön bence sen
12 Yorumla
bende aynı durum içindyim şuan yapmadığı kalmadı aldatmalar yalan dolan akla gelmeyec seyler her defasnda affettım ama sıfır güven bnce zor olsa da bıtır sonu olmaz o ilşknin ilerde ciddi düşnmek ıstersen bu güvenszlık engel olur sana o engeli aşsan da bu sefeer evlendıktn sonra problem olur ozaman da cok gec olurrrr
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılEvet taaa ki içim buz gibi olana kadar devam ederdim, öyle yaptım ve hakkaten buz gibi oldum ve bitti. Güven yoksa geriye pek birşey kalmaz, bunu da zamanla anlayacaksın...
16 Yorumla- +1 yıl
Değmeyecek, yine aynı şeyi yapacak ve sen yine ona şans vereceksin... Bu işler böyle. Hele ki ilk aşkın ise hiç kaçışı yok, ama ilk aşktan sonra ikinci şansı bile vermeyeceksin merak etme...
- +1 yıl
Haketmiyor aslında ama yaşayarak görelim o halde ;) Allah kolaylık versin ;)
- +1 yıl
Rica ;)
+1 yılYaşun gereği hayat tecrüben az ve duygularınla hareket ediyosun fakat Dünya gerçekler üzerine dönüyor.Yapmam deyip yapıyosa yine yapacak.
Şimdi bir ilişkide sadakat sevgi asıl olmalı bunu uzun ayakta taşıyacak dinamikler yani aşk ve heyecan daim olmasada unutulmamalı.
Vazgeçemem yapamam deme.İçinden geleni yap hataysa hata sakın korkma ama bile bilede yanlışı yapma.
Anladığım kadarıyla yanlış yapıyosun .Üzülen hep sen olursun.02 Yorumla- +1 yıl
hayat hata yaparak yanlışların farkında olarak öğreniliyor.Yardımcı olduysam sevindim.
Bence Yaşattıklarına ragmen ne kadar seversem seveyım asla bır sans daha vermem neden nerden bellı bır daha aynı seylerı yasatmıyacagı bu yuzden kendıme yenı bır hayat kurmayı denerım ne olursa olsun bir ilişkide güven bittiyse sevgının bır anlamı kalmıyor
10 Yorumla
+1 yılGüvenin olmadığı yerde ilişkiden nasıl söz edilebilinir.Hayatı karmaşıklaştıran biziz aslında..Unutma Sevmek asla salaklık değildir.Bitirsen de , şans versen de sonuçta olan oluyor.Ya daha önce verdiğim şansları kullanamadı vicdanım rahat diyerek bitirecek cesareti göstereceksin ya da yaptığım salaklık değil buna değer diyerek devam edeceksin.Sonuçta acıda çeksen mutlu da olsan kararların arkasında kendin olduğunu bileceksin.Güven karşılıklıdır.Tek taraflı iş görmez..
10 Yorumla
+1 yılsevgi güvenle beraber yaşar.aşk ikisindende ayrı.zaten aşk ya sevgiye dönüşüyor ya da bitiyor.sonuç olarak güvensiz sevgi olmayacağına göre,sevgiye dönüşecek bir aşkta olmayacaktır.
10 YorumlaGüven bittiyse ne kaldı ki geriye...insan güvenmediği bir insanla ne kadar yaşayabilir?Belki de bir alışkanlıga dönmüstür..
10 Yorumlagüven bıttıyse bır sans daha ver sonra bır daha zaten sen sans verdıkce göreceksın sevgınde bitmiş hem sevgını hemde zamanından kaybetmıs olacaksın
10 Yorumla
+1 yılBir arkadaşım var 2 yıldır sevgilisi var. Çocuk onu aldattı. Kızda yakalayınca ayrıldılar çocuk peşinden çok koştu. Kızda hala sevdiği için geri döndü. Ama hiç güvenemiyor. Ne yapsa altında bi yalan arıyor. Hala çıkmaya devam ediyorlar.
04 Yorumla- +1 yıl
Bütün erkekler aldatır. 2 yıllık sevgiliim var, hiç bir zaman beni aldatmaz demedim. Her erkek , en azından göz ile aldatır. Biz kızlar bile yakışıklı erkek gördüğümüz zaman dibimiz düşüyor. Sevgililerimiz bunu yapsa ağızlarına sıçarız. Amma velakin zaten yapıyorlar. Biz görmesekte, bilmesekte.
- +1 yıl
Varsa öyleleri elleri öpülesi. Çok nadirler. Ama gerçekten çoğu erkek aldatır.
devam etme uzun bi ilişkiyse yaşanan zamanıda çöpe atamıyosundur alışmışndr falan ama etme ilerde daha çok pişman olursun..Sevgin btmemiş gibi gelebilir affedersinde ama unutamazsın ilerde daha kötü olur uyarym...
02 Yorumla
+1 yılSaplantılı bir durum alternatifsiz yada zor durumdasın diyecem ama yaşın için bunu diyemiyorum . Güven bittiyse bişey olmaz ilişki bitmiş hayata dön derim . şiddetli aşk yaşayanlardansın bunun zararınıda sen görürsün
01 Yorumlatüm yapmaz dediklerimi yaptı diyorsun.yani güveninin sıfırlamış ve sen onu tanıyamamışsın demekki ki yapmaz diye düşünmüşşsün. güven yoksa nasıl yürüyecek bu iş? mantıklı düşün.yada dene bakalım ne olcak.
10 YorumlaKimse için değmez! Hep boş sözler, hep hikaye..
Kendini kimse için üzme şu üç günlük hayatta.. Sev ama ezdirme! ~10 Yorumla
+1 yılGüven neden bittigini tespit ederim ve onarabilir bir Sorunsa onarmaya bakarim iliskimi.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. sevmek eyleminin ikinci bir kişiye ihtiyaçduymadığını çözdüğün an problemlerim biter gerisi de zamana kalmış
09 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçinde hala her şeyin düzeleceğine dair bi umut var demektir. Bence devam et. Sonunda her şeyin düzeleceğine inan. İmkansız değil sonuçta.
10 Yorumlabende aynısını yasadım guvenmedım bırdaha ama ayrılmadım ayrılırsam daha cok uzulurdum cunku
10 Yorumla
+1 yılson bir şans verirdim ama güven gittiyse bir kere bir daha eskisi gibi olması çoooook zor.
10 Yorumla
+1 yıleninde sonunda ayrılık olacak ha bügün üzülmüs ha sonra simdiden bitir gitsin
yoksa daha kötü olacak hem senin hem onun için00 YorumlaGüven bitmişse her şey bitmiştir. Çoğu zaman kalbi değil aklı kullanmak gerek aşk meşk işlerinde..
02 Yorumla
+1 yılZamana bırakmak en iyisi, güvenin peşinden aynı istikamete gideceksiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılunutmak zorundasın inan güven olmayınca yürümüyo insan kendisini daha çok yıpratıyo zor bi dönem olucak ama geçicek elbet bende yasadım biliyorm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayni durumdaydim canim cocuk oldugu icin beraberiz. ama guvenden sonra iliskide bitiyor. olan sana oluyor uzulen yine sen oluyorsun.
01 Yorumlabir ilişkide güven var derler ama aslında bir ilişkide güven asla olmamıştır biten de sadece açık verip karşı tarafa yakalandıktan sonra çıkan kavgadan sonra kendini tatmin etme yorumudur:)
00 YorumlaEĞER GÖZLERİNLE ALDATILĞINI GÖRMEZSEN MAL GİBİ ÇOCUGUN PEŞİNDEN GİDERSİN
01 Yorumla
+1 yılHiç şans vermez, bitirirdim. Zaten şans verdiğin için bütün yapmaz dediklerini yaptı. Güven yoksa hiçbirşey yoktur.
00 Yorumla
+1 yılSeni kendine çok pis bağlamış derim her istediğini yaptırabilir o duruma getirmiş gibi duruyor ''bence''
06 Yorumla- +1 yıl
Sevgi bitmiş olabilir ama duygularını paylasacak birini arıyordur o da sensindir ayrılsın yine geri döner sana kimseyi daha iyisini bulamadığı müddetce çünkü üzülerek söylüyorum bunu bende yaptım karşımdakini sevmediğim halde zorladım hep kendimi sonunda hep ayrıldım yine barısalım dedım yıne barıstık falan fılan en sonunda asla dedım benden uzak dur
- +1 yıl
bu uzmanlarında önerdiği bişey bilmem doğru bilmem yalan bak şimdi; Birbirinizle face msn twitter vs şeylerin şifrelerini paylaşın mesajlarına girin rahatlıkla gerçek sevgi varsa saklama olmaz ama anlayış olması lazım öncelikle kıskançlığı abartmamak lazım ortada bişey yokken anlatabildim mi ?
- +1 yıl
ya konuşun halledin beni niye uğraştırıyosunuz :D sende niye sordun bu soruyu git yat ya !
şimdi artık sen de, ben gibisin...
bitirmesini bekliyorum sen de öyle yap.01 YorumlaDevam ederdim ozaman dostum, bi şans dah verîrdim :)
04 Yorumla
+1 yılyapcak bişy yok..aynısı bnaada oldu..ve şuan ayrıyız ikimzde mal gbi seviyorum fkt barışamıyorz ..sdece untmaya çalışyruz..yollarmızı değiştik .
02 Yorumla- +1 yıl
öyle..fkat hayt devam edyor ..
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı ben... hala ilişkiyi kurtarmaya çalışıyorum... benimki güvenden ziyade kendisiyle ilgili olan şeyler...
00 Yorumla
+1 yılgüvenmediğimle olmam, birlikteysem güvenirim
güvenmiyorsam sifon00 Yorumla
+1 yılgüven bittiyse ilişkine son ver bu şekilde ilişkiden hayır gelmez
00 YorumlaGüven bittiyse tereddütsüz herşey biter kendi düşüncem .
00 Yorumla
+1 yılilerde canımın yanmasını minimuma indirmek için en kısa zamanda ayrılırdım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılseviyorsun belli fakat kendinede saygın olsun...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgiyi boşver ötekini kabul etmişsin gerisi mühim değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüveni falan boşver ilişkiyi boşver yanlızım ben yanlız takıl ağla üzül . boşver ilişkiyi .. yapayanlızım .
00 Yorumla
+1 yılaradaki güven problemini halletmeye çalışırım
10 Yorumlagüvenin olmadığı yerde ilişki olmaz bence...
02 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum çok zor bence.. benim güvenimi eski kız arkadaşım yaptığı hatalardan dolayı kaybetmişti.. 3 kere şans verdim ona.. 3.de yolu gösterdim.. çünkü ona inanasım gelmiyordu ve ben böyle bir ilişkiyi devam ettiremezdim. o nedenle beklenen oldu ve ayrıldık.. inan ki seni hakeden birileri vardır bu dünyada.. pek te zorlama bence..
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey olacağına varır.Üzülmeye değmez.
00 Yorumla o aşkta güven yoksa ilişkı zor yürür
00 Yorumla
+1 yılgüven ortamı oluştururdum.
02 Yorumla- +1 yıl
aynen yapmalı
+1 yılakıllı davranıp terkederdim :D
00 YorumlaGüven bittiyse ona ilişki denmez.
00 Yorumla
+1 yılsonucta seviyormuşum dayanırım herseye
01 Yorumla
+1 yılsalaksın derim
04 Yorumla- +1 yıl
umursama onu da görsün hint kuması mu bu
- +1 yıl
Deme öyle yazık .
ah ben neler çektim bu durumdan bitirmelisin bence
00 Yorumlaarkama bakmadan gidicen acısada öldürmez :)
00 Yorumlaönemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişirdik bazen...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler