+1 yılMerhaba, bir süredir hep aynı durakta bindiğimizi fark ettim. Tanışalım mı benim adım şu şu dersin. Bu bir.
Memnun oldum.. Sen otobüsle ne tarafa doğru gidiyorsun? Bu iki..
.. aa öyle mi ne güzel, aynı mahallede oturuyoruz sanırım, buralımısın? Bu üç..
Bak şimdi gol atıcam bekle.. :D
.. Yaaa öyle mi, bizde oraya çok yakınız. İstersen iş/okul çıkışından sonra bir şeyler içmeye bir yerlere oturalım mı konuşuruz. Bu dört
.. Telefonunu alayım istersen, akşama arayayım konuşalım olur mu?
Vurduuu gol olduuu... Mütiş bir şuut ve 90 dan kaleye, topp ağlara girdii... :D
Biraz aktif ol kızım, girişken ol. Aldın mı çocuğun numarasını bundan sonra bütün kontrol sende. Çocuk sersemledi tamamı. Sen önce davrandın. İpler senin elinde. İpler senin elinde olduktan sonra korkacak hiç bir şey yok. Yapacağın hiç bir şeyi erkeğin oluruna durumuna bırakma. Sen ona değil, o sana uyacak. Diğer kızlar bunu yapamadıkları için her zaman kaybeder. Sen ise hepsinden farklı olduğun için direkt kazanırsın gönlünü. Bu kadar basit.
08 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkürler 😊
Uygulayacağım:)- +1 yıl
Ricalar efendim. Güzel haberlerini bekliyorusss olacak bu iş ☺️
Soran+1 yılİnşallahh😊
- +1 yıl
Tühh, üzüldümm. Güncellemeni gördüm. Ama olsun. En azından denedin ve aylarca içinden hep acaba olur mu olmaz mı diye kalacağına test etmiş oldun. Elinden geleni yaptın. Bence artık rahat olabilirsin. Sen üzerine düşeni yaptın çünkü. Gerisi olur olmaz ona kalmıştı. Bundan sonra kendi yoluna bakabilirsin boş ver tamam mı 🤗
Soran+1 yılYorumun için çok teşekkür ederim😊 boşvermeyi deniyorum şuanlık ama içim rahat denemeseydim de içimde kalırdı
- +1 yıl
Evet kesinliklee 🤗 Sen en iyisini yaptın, boş ver 🤗 Daha iyi karşılık aldığın, senin gibi düşünen birileri mutlaka çıkacak 🤗 Her şey karşılıklı sonuçta 🤗 Her şey karşılığını aldığımız sürece devam etmeli 🤗
Soran+1 yılYorumun için çok teşekkürler😊
- 1 ay
Abi bana da bi tavsiye pls ben de benzer bi durumdayım ama işler biraz karışık 8 aydır falan karşılaşıyoruz, gülümseyen bi çocuk değil bot gibi biraz. Bi de işte 8 aydır karşılaştığımız için "Aaa sürekli karşılaşıyoruz yqa" gibi şeyler için fazla geç gibi. Bi ara ben onu bi etkinliğe çağırmıştım aslında ama cık yok dedi ama sonrasında bana daha sık, daha dolu dolu bakmaya başladı hafiften yaklaşmaya falan başladı napsam bilemiyorum konuşcak bi çocuğa da hiç benzemiyo. Sert, cool böyle zengin falan bi çocuk belli. Bense tesettürlü ve minyon bi kızım.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Aslında ortamı sıcak hale getirmişsiniz, biriniz adım atmalı ama ikiniz de çekingensiniz. Hatta çocuk daha çekingen ama bu iyi, en azından çapkın değil demek lazım. Ben seneler önce aynı şekilde bir hoşlandığım kızla konusabilmek için kırk takla atmıştım. Aynı gün otobüse bindiği yere gittim, ayni saatte orada oldum. Bir bahane arıyordum, otobüsün geç kalmasına herkes söylendi. Ben de organize olup birlikte hareket edip sikayet etmeliyiz filan dedim. Herkes onaylar gibi başını salladı. Sonra ben kızın önündeyim, o zaman da ikarus marka koltuklari yan otobüsler vardi. Ben kız yanima oturabilsin diye arkada 3 kişilik yan koltugun ortasina oturdum. O da mecburen yanima oturdu. Bir bahane ile ona da birlik olup sikayet etmeyi söyledim, onayladi. Ben de o zamanlar kirtasiyelerde esprili kartvizitler vardi, sadece telefon elle yazabildigin, onu verdim. Ayakta herkes bizi izliyor filan. Kiz da aa ne şeker kart dedi, ben de bir anda ben evime geldim dedim indim. Kız da aramadı tabi, benim ultra m a llık hikayemi dinlediniz...🤭
14 Yorumla
Soran+1 yılYaaa yorumun için sana çook teşekkür ederim💗 aslında bence mallık yapmamışsın kız belki unutmuş olabilir
Soran+1 yılÖyle bir şey olduysa da artık bu iş kısmet yani eğer o senin alın yazın olsaymış döner dolaşır bulurmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen utangaç o utangaç ne anladık bu işten bi arpa boyu yol ilerleyemezsiniz ki hem bazen erkekler artık çekimser oldu sizz kızlar hadi bazı kızlar diyeyim yeşil ışık yaktığınız halde ters köşe yapıyorsunuz ve illa sevgiliniz oluyor varsa sevgiliniz bakmayın sağa sola bakış atmayın yanlış anlaşılıyor sonra ve demem o ki oda şüphe duyabilir ya konuştuğu varsa diye artık bu devirde her şey oluyor bu yüzden senin ona gitmen lazım mesafeli bi şekilde yoksa çok beklersin
05 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için öncelikle çok teşekkür ederim😊
Sence siz erkeklere nasıl yanaşırsak hoşunuza gider yani ben bu çocukla nasıl konuşabilirim?- +1 yıl
Onunla konuşma fırsatı yakalayabiliyorsan neler yapıyorsun günsün hayatta neleri seversin hobilerini sor öyle öyle yakınlık kurarsınız ve illa ortak noktanız vardır en azından arkadaş gibi sohbet etmeye çalışın ki o aşamada hem tanımış olursun baktın gördün ışık var o zaman numaranızı alırsın zamanla samimi oldukça zaten numaralar verilir güven arttıkça daha az konuşmuşsunuz tabii numara istenmez yanlış algı oluşur sakın öyle bişey yapıp onun hakkında yanlış algı oluşturma sadece sohbeti daha çok sıklaştır örneğin 15 dakka bi yolculuğunuz varsa bol bol sohbet etmeye bak kasmadan normal bi şekilde
Soran+1 yılÇook teşekkürler😊
- +1 yıl
Rica ederim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun 😌
Soran+1 yılTeşekkürlerrr😊
Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Ah şu toplu taşıma araçları. Sizlerde olmasanız millet nasıl tanışıp kaynaşacak? Hoşlanıyorsan, ilk adımı o atmıyorsa sen atmalısın. Otobüsün fren yaptığı anda üzerine çullan ay pardon falan de. Şeyyy, otobüs ani fren yaptı da kendimi tutamadım. Bir şeyin yok ya, iyisin değil mi falan de. Ne bileyim gerisi sende işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim eğer otobüs ani fren atarsa bunu deniyeceğim:) ama eğer durakta konuşmak istersem ne diyebilirim sence?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk doktorunuz sahneye çıktı, hazır mısınız? 🌈 Peki, bu durumda ilk kuralımız: Rahat ol! Otobüste birlikteyken küçük bir adım atmanın zamanı geldi. Kahramanımızın yanına oturup, 'Bu otobüs yolculukları hiç bitmiyor, değil mi? Yolculukta en sevdiğin şey ne?' gibi basit ama samimi bir soruyla sohbeti başlatabilirsin. Bu, hem buzları eritecek hem de ona konuşma fırsatı verecek. 👀 Unutma, göz teması ve gülümsemeler çok şey anlatır; sana yakınlık hissettiğini gösterir. Belki bir sonraki adımda, müziği veya kitapları konuşabilirisiniz; ortak ilgi alanlarınızı keşfetmek için süper bir fırsat! Ona en sevdiğin şarkıyı veya okuduğun kitabı önermek gibi. 😉 Son olarak, bir durakta inip bir şeyler içmeyi teklif edebilirsin. Eğlenceli ve cesur ol, cesaret kazanırsın! 🚀💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılÇocuklar taşkınlık çıkartmayın minibüsümde
11 Yorumla
Soran+1 yılAkshksshlsjslsjslsja
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılburada konu açmanız lazım. Geldin baktın orada telaşla Günaydın ya şu numaralı otobüs gelmedi değil mi diye sor o cevap erince iyş bari sen nereye gidiyorsun de o x yere diyecek. Aaaa öyle çalışıyorsun sanırım ne iş yapıyorsun fala filan burdan uzat konuyu...
Otobüse binince yer varsa yanına otur yoksa ayakta beraber devam edin. Konuşurken konuşmanın ortasında bi durak önce ben burada inmem gerek insanı ver ordan devam ederiz de.
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence zaten ortam yeteri kadar kıvama gelmiş Bence ikiniz de şu çekingen tavrınızı bırakıp biraz daha adım atarcasına hareket etmeniz lazım illa ki tekrar karşılaşma durumum var ve bu yüzden bence o yaklaşmıyorsa Sen yaklaş işte yere atıyorum bir şey düşür Mesela işte pardon de mesela Bunlar Gerçi klasik şeylerdir ama olmadı mesela göz göze falan gelmeye çalış zaten göz göze geldiğin zaman illa o sana bir şey diyecektir falan
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk öncelikle yorumun için sana çook teşekkür ederim aslında yere düşürme fikri benim de aklıma geldi ama becerebilir miyim diye düşünmüştüm sonrasında unutmuştum iyi hatırlattın:) bu arada tahminimden daha çok göz göze geliyoruz ama hep ben inerken göz göze geliyoruz ama yarın konuşacağım enn fazla ne olabilir ki tersileyecek hali yok ayrıca zaten benimle konuştuğu zamanlarda da çok kibar davranmıştı
- +1 yıl
Emin ol terslemez sen cesaretini topla şu yere düşürme olayını yap 😊😊
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun içinn💗💗
Yapacağım bu arada😉- +1 yıl
Sen bu arada ne tatlısın öyle 🥰🥰
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı şeyi ben yaşamıştım. Bence çocuğun adım atmasını bekle. Eğer bir süre adım atmazsa vazgeç. Eğer adım atmazsa ya seninle böyle ego tatmin ediyor kızlar beni beğeniyor be havasında seni tam anlamıyla beğenmiyor ya da konuştuğu başka bir kız var. Bire-bir aynı şeyi yaşadığım için yazıyorum ama bendeki kız zekiydi ne yaptı etti benimle tanıştı:)
14 Yorumla
Soran+1 yılEee o zaman adım atmam gerekmez mi sende diyorsun ki benimki adım attı
Cevap sahibi+1 yılEvet kız adım attı bende denemek için denedim. Beni çok cezbetseydi adımı ben atardım öyle düşün :))
Cevap sahibi+1 yılDemiştim 😀
Soran+1 yılDenemek istemiştim çünkü içimde kalacaktı
Mektuplaşın :) yaz kağıda üç beş şey sosyal medyadan devam edin. Sonrası kısmet
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel fikir hahaahahahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidip Yanına Konusucaksin bu kadar Basit Net.
- Ego yapmicaksin
- Buraya o gelip konusucak diye boburlenmiceksin
- Kibirli davranmicaksin
Çıkıcaksin karşısına direk merhaba selam nasılsın diyerek açık açık ne istedigini söyleyeceksin.
Korkanin kaşığı kırılır bak sonra. İnceldigi yerden kopsun. En fazla Red yersin
Ki şu anlattigin hikaye doğruysa
Seni Reddecegini zannetmiyorum05 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için çook teşekkürlerr💗💗
Aslında ilk başta çok utanıyordum ama bu son zamanlarda bende senin gibi düşünüyorum en fazla ne olabilir ki?
Cevap sahibi+1 yılYorumun için çook teşekkürlerr💗💗
**BEN Teşekkür ederim Güzel mesajin için ❤️❤️
Aslında ilk başta çok utanıyordum
**UTANCAK Bir şey yok. 2 ihtimal var ya red eder, ya da güzel şekilde görüşmeye baslarsin. Kasma rahat ol ucunda ölüm yok, ateşle dans etmiyorsun. Sakin Relax 😉
ama bu son zamanlarda bende senin gibi düşünüyorum en fazla ne olabilir ki?
**ÖLÜM Dışında, Ciddi saglik sorunu dışında hayatta hiç bir şey seni korkutmasin ve üzmesin. İnsanız aldatilabiliriz, reddedilebiliriz, ulan en fazla bir insan için en fazla assagilayici şey bir erkek ya da kadın için bu olabilir. O yüzden konusacaksan konuş, adım atacaksan adim at. Hayat ucuz hesaplar yapmak için çok kısa. Cemal Sureyyanin dedigi gibi
Hayat kısa kuşlar uçuyor
Geri vites atanin kaşığı kırılsın. Rahat ol Kendine güven
Soran+1 yılGerçekten çooook teşekkürler yorumun için💗💗
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek
Şansın rast gelsin ❤️❤️
Olumsuz Red bir cevap alirsan da ; Arkana dön ve devam et. Teşekkür ederim kendine iyi bak diyerek devam et. Bir daha seninle duygusal şekilde yaklasana kadar görmezden gel, iletişimi kes, stalck yapma, yolda görürsen yüzüne de bakma görmezden gel ve no contach yap. Naçizane...
Soran+1 yılTamamdırr
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Her sabah trafikte işe gitmenin zorluğu vs bir konuyla gir sonra ne iş yapıyorsun diye devam et, arkasından yaptığı işle ilgili yorumlar yap sorular sor. O da aynı şeyi yapacaktır. Sonrasında arkası gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için çok teşekkürler😊
Soran+1 yılSağoll
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılEmpati kurman lazım, yüz yüze gelince sorular sor, merak et. Mizacın belki soğuk olabilir yaklaşmakta çekinebilir. Dediklerimi yap, açılır.
12 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkürler😊
- +1 yıl
Rica ederim.
Yeni tecrübeyle sabit hemcinsin olarak yazıyorum. Erkekler çekingen değillerdir istediği kadın karşıısnda. Seni kaybetmekten korku yaşamıyorsa sakın adım atma. Sen otobüse biniyorsun ve ertesi gün binmeyebilirsin bunun korkusunu yaşamıyorsa sal gitsin. O adım atsın.
Ben pişman oldum sen olma...05 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için sana çoook teşekkür ederim💗💗
Soran+1 yılYorumun için çook teşekkür ederim yüzümü gülümsettiğin için ayrıca teşekkür ederim💗💗
Soran+1 yıl💗💗
+1 yılbir süre böyle gitsin illa ki bir yerden konu açılır. 1 sene boyunca okula giderken gördüğüm çocukla son 1-2 hafta falan konuşmaya başladık biz
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa bence zaten illaki konuşacak ama ne bileyim ya ben biraz sabırsızım😅
+1 yılYolculuk nereye hemşerim desene otobüse binince. Onu da mı biz soyleyelim...
12 Yorumla
Soran+1 yılHslahskajajagjajs güzelmişş
Yorumun için teşekkürler😊- +1 yıl
Heh. Ben teşekkür ederim:)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen adım atma belli ki ilgisi var illa açılacak sana sadece bekle;)
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bu kadar emin olabiliyorsun ya off keşke bende emin olsam😢
- +1 yıl
Bakışlarından anlarsın ya
Soran+1 yılYa bakışları evet farklı ama erkekleri anlamıyorum belki de her kıza öyle bakıyor:/ ama ben sadece bana öyle baktığını düşünmek istiyorum
- +1 yıl
Ya belli bi bakışları var hemen anlıyosun aslında
Soran+1 yılEvet aslında bugünlerde günaydın diyoruz evet ama ben ondan önce iniyorum ben inerken göz göze geliyoruz ve gülümsüyoruz sence tahmini me zaman konuşur😅
- +1 yıl
O da fırsat kolluyodur bence sen ilk adımı atma
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler yorumun için💗💗
(Umarım en kısa zamanda adım atar)- +1 yıl
Rica ederim ne demek umarım istediğin gibi olur 😊
Soran+1 yıl💗💗
- +1 yıl
💖💖
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok masum çok tatlı. Çocuk yerinede beyfendi diyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😊💗
- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılGit açıl en fazla sevgili olursun korkma adam yemiyoruz
01 Yorumla
Ya direkt sosyal medya hesabını işte ordan muhabbet aç.
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için çook teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDirek diyeceğin yolculuk nereye desen konu mevzu oradan açılır zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılNereye gittiğini az çok biliyorum bir keresinde konuştuğumuzda vapurla gittiğini söylemişti
- +1 yıl
Artık iletişim kurup devamını getirmek o kişi ile senin elinde ama oda isterse tabi
Soran+1 yılİsteyeceğini maalesef sanmıyorum:/
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ekmek arasına çikolata sürüp uzat eğer ki alıp yerse tamam yoksa üstüne füze de atsan işe yaramaz 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahhaha mantıklıymış teşekkürlerr yorumun için💗💗
Gizli Üye(18-24)+1 yılonun adım atmasını bekleme bence sana kapıyı açmış sen ona adım at kibar bi şekilde numara ya da Instagram isteyebilirsin ya evet der ya hayır belirsizlikten iyidir ama bak kibarca 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için çook teşekkürler💗💗
Cevap sahibi+1 yılne demek umarım yardımı olur 🩷
+1 yılGünaydın naber her gün karşılaşıyoruz falan diyebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSence naber tarzı bir şey dedikten sonra devamı gelir mi sanki böyle bir anda eee sordum da ne oldu dicekmişim gibi hissediyorum:/ ya soru öyle havada kalırsa?
+1 yılİletişim kur yani kastım konuşmaya çalış her fırsatta bişey mi diyecektin felan de baktığında
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kızsın niye bu kadar kasıyorsun? Git gir mevzuya o dünden razıdır zaten
01 Yorumla
Soran+1 yıl😅
Belki sevgilisi vardır uzak dur bence kim olduğu ne olduğu belli değil sana kötü bir niyetle bakıyor belki ele verme kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında öyle düşünmemiştim ama ilk başta arkadaşça yaklaşmak istemiştim duruma göre konuşunca akıyorsa konuşurum gibi düşünmüştüm
Sevgilisi olduğunu düşünmüyorum çünkü konuştuğumuzda çok samimi davranıştır ama bu demek oluyor ki sevgilisi olmadığı anlamına da gelmez olabilir ama ona bakarsan ilk defa yaklaştığımız her kişinin kız erkek farketmez sevgilisi olma ihtimali yok mudur yani az da olsa biriyle tanışmaya değmez mi böyle düşünürsek hiç biriyle kontağa giremeyiz ne de olsa?
Sosyal medya hesabını biliyorsan ordan ekle adını da bilmiyorsan yanında bı arkadasini götür o ismini sorsun senin cesaretin varsa sen sor
029 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında adını sormak istiyorum muhtemelen yarın konuşma açabilirsem sormayı düşünüyorum
(Aslında ondan bekledim adımı sormasını çünkü her gün günaydın diyoruz daha önce konuşmuşluğumuz var ama tık olmayınca ben belki yaparım dedim ama bilmiyorum henüz:/)
Soran+1 yıl17 lise sondayım çocukta okuyor muhtemelen
Soran+1 yılYa benim bindiğim otobüse hiçbir arkadaşım binmiyor:(
Soran+1 yılİlk başta cesaret edemiyordum ama şimdi cesaret edebilirim gibi hissediyorum çünkü aslına bakarsan birkaç kere konuştuğum birinin adını merak etmem doğal değil mi (bu arada benim çekinme sebebim beni tersler mi bir de yanlış anlar mıydı)
Soran+1 yılDoğru diyorsun bazen çok kafamda kurabiliyorum maalesef
Soran+1 yılEvet ya:/
Soran+1 yılKonuşacağım
Çok teşekkürler💗💗
+1 yılboş ver direk git instagramını iste gerisi gelir zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun içinn💗
+1 yılGideceksin yanıma merhaba acaba numaranı alabilirmiyin veya vaktin varsa kahve içelim mi
017 Yorumla
Soran+1 yılYaa cidden çok az konuştuğum çocuğun pat diye numarasını alabileceğimi zannetmiyorum ya🥲
- +1 yıl
Niye isteyince seni mi *
Soran+1 yılEfendim anlayamadım kusura bakma
Soran+1 yılYa daha doğru düzgün konuşmadım ki tamam beğendim çocuğu ama belki konuşunca olmayacak ben birazcık daha konuştuktan sonra o adımı atmak istiyorum sence atıyorum yarın ne yapmalıyım?
- +1 yıl
O zaman git tanış awk
Soran+1 yılİşte sorun o ne diyecem de konuşma devam edecek sorun o zaten o yüzden yazdım buraya
- +1 yıl
Ne dersen der konuşma akar gider
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler:)
- +1 yıl
Beni öp öyle git
- +1 yıl
harun abi naber ya :D
Soran+1 yıl@visneliturta34 ?
- +1 yıl
Bu ne
Soran+1 yılBilmiyorum valla
Soran+1 yılYok kullanmıyorum
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılYani var ama aktif değilim
- +1 yıl
Neresi aktig
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ekrem nasıl kazandı ama de hdgdhhdheh devamı gelir
05 Yorumla
Soran+1 yılhajahahahahaha iyiymiş
Soran+1 yılDenerim teşekkürler
Soran+1 yılapsnkskajsjshsksh
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılEkrem İmaro dan yardım iste
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi ya nasıl aklıma gelmedi teşekkürler
herkese aşık oluyorsunuz yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılBen çocuğa aşık olmadım aşık olmak birisini görmekle olmaz bence o kişiyi tanıdığında konuştuğunda olabilecek bir şey benim fikrimce Ben çocuğu beğendim ve onunla bir iletişim kurmak istediğimi farkettim bu kadar
+1 yılKonusunca buyusu bozulur boş ver oyle kalsin 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen bende öyle düşünüyorum aslında
Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Seviyorsan git konuş bence
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılYanına yaklaşarak tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılOrası zaten kesinn ben onun dikkatini çekerek konuşmak için yazmıştım teşekkürler yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Sana bir şey sorabilir miyim diyebilirsin yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle şeyler kısmet ya.
Kısmette varsa bı küçük büyük olay olur oradan sohbet başlar01 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için çook teşekkürler💗💗
+1 yılTekrar otobüse binerek
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten otobüse neredeyse hergün biniyorum olay şu çocukla az da olsa konuştum ama bu işi sıklaştırmak
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalabalık bir zamanda binin ayakta yan yana temas halinde bulunun
13 Yorumla
Soran+1 yılBiz ikinci durakta bindiğimiz için ikimiz de oturuyoruz
Cevap sahibi+1 yılHm anladım, keşke kalabalık olsaydı hatta sana yer falan verseydi ben yaşadım çok güzel bir andı
Soran+1 yılYaaa keşkeee
Büyük harflerle konuşursan daha etkileyici olur
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılNeyi mesela örnek verebilir misin
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Biz erkekler otobuste konussak dayak yeriz mk
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz peki bir kız sizinle birkaç kez konuşsa her sabah günaydınlaşsanız o kızdan sonraki adımda ne beklersiniz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaz çıkarıp suçu ona at
111 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkürler:)
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim, sen trolsün sandım. Yoksa böyle saçma bir şey yazmazdım. Çocukla aynı yerde inip onu takip et, yüzüne bakmaya çalış sürekli. Sevgilisi yoksa o sana yürür bence.
Benim yorumumu siler misin lütfen ☺️
Çocukla hayırlı bir şekilde tanışman için dua edeceğim 🥰🤲🏻
Soran+1 yılÇocuk benden çok sonra iniyormuş birkaç kez konuşma fırsatımız olduğunda söyledi okula yetişmem gerekmese onu takip ederdim ama maalesef otobüste bir şeyler yapmam lazım:/
Soran+1 yılBu arada problem değil yorumun beni güldürdü (bir de platformda yeniyim mesajını nasıl silmem gerektiğini bilmiyorum maalesef)
Cevap sahibi+1 yılO zaman: "bir şey konuşmak istiyorum ama uzun sürebilir, numaranı verir misin?" diyip sonra mesajlaşarak yürü, kahve içmeye davet et 😃
Cevap sahibi+1 yılGülmene sevindim 🤣💕 hep gül
Soran+1 yılÖyle bir şey yapabileceğimi hiiç sanmıyorum yapabilseydim çocuğun instagramını isterdim😅
Cevap sahibi+1 yılMesajımın sağındaki 3 noktaya tıklayıp
Bunu görmek istemiyorum
Kısmına bascan.
Tabi mesajım silindikten sonra buraya bir daha yorum atamam jfjdjdj
Cevap sahibi+1 yılZaman yoksa fake instani kağıda yaz, çocuğun çantaya at hahaha
Soran+1 yılÇok iyiymiş hahahhahah
Cevap sahibi+1 yıl🙄😃
Gizli Üye(18-24)+1 yılSelam ver açık açık söyle
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılutanma tlf numarasını iste
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica
+1 yılmerhaba diyebilirsin
01 Yorumla
Numarasını iste hayır demiycektir eminim
01 Yorumla
+1 yılZamana birak denk gelir belki
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bıraktım zaten yani sanırım😅
+1 yılDirek numaranı ver
01 Yorumla
+1 yılKucağına otur
02 Yorumla
Soran+1 yılAklıma gelmedi değil hsjahajjsgajahha
- +1 yıl
Ahahahahah
E sen konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten konuşmaya çalışıyorum bir kaç kez konuştuktan sonra o konuşur diye bekledim fakat o konuşmayınca Ben konuşmaya karar verdim
+1 yılGit acil
13 Yorumla
Soran+1 yılNereye gideyim?
- +1 yıl
Cocuga dòk icini
Soran+1 yılTamamdır denerimm
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılAkbilim bitti de
010 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şeyi pat diye sorabilir miyim bilmiyorum ya ben onunla küçük başlangıçlar yapmak istiyorum aslında günaydından sonra nasılsın demeyi düşündüm fakat ondan sonra konuşma yarım kalacak gibi hissediyorum:/
- +1 yıl
Hayır işte anlamadın, misal ''Afedersiniz akbiliniz varmıydı '' gibi bi giriş ile başlar tanışma
Soran+1 yılYa aslında arkadaşım da bunu önerdi ama cidden yapabileceğimi sanmıyorum o anda başkası da ben veririm diyebilir çünkü bizim bindiğimiz durak çok kalabalık oluyor
Soran+1 yılBaşka bir şey önerebilme şansın var mı acaba?
Bu arada yorumun için çok teşekkür ederim:)- +1 yıl
Otobüs durağında otobüs bekliyormusunuz beraber? biraz daha detay lazım önermem için
Soran+1 yılOtobüs durağında beraber bekliyoruz çoğu zaman (bu aralar olmasa da) yan yana oturuyoruz genelde ben inerken bana bakıyor ben ona baktığımda gülümsüyoruz falan (geçenlerde konuşma açılır diye bileklik taktırdım ama konuşma başlamadı)
- +1 yıl
Buralarda bildiğiniz bi terzi dükkanı var mı? ya da işte ona benzer bi yer, adres sorma işi normal görüşür hani. Sonra konu konuyu açar
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için😊
- +1 yıl
Rica ederim ne demek, en azından günaydın gibi bi giriş yapmaktan iyidir.
Soran+1 yılZaten çocukla günaydınlaşıyoruz ki ben ekstra konuşmak için sormuştum
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşamazsn
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Öyle
Soran+1 yılNedeni yok çünkü senin için
- +1 yıl
Sebebi yok
Soran+1 yılKonuşurum diyorum bende
- +1 yıl
Tamam
Ağzını kullanarak
12 Yorumla
Soran+1 yılNası aklıma gelmedi ya teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılOtobüste
01 Yorumla
Soran+1 yılOtobüste?
+1 yılAdres sorabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için dikkate alacağım💗💗
+1 yılzor valla ya
02 Yorumla
Soran+1 yılZor olabilir ama denemekten zarar gelmez
- +1 yıl
tabiki gelmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılselam vererek
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIett otobusumu
05 Yorumla
Soran+1 yılEfendim anlayamadım?
Cevap sahibi+1 yılYani iett otobustemi bakismalar
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYani kadikoy hattı falanmı?
Cevap sahibi+1 yılKnk
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat