Otobüste karşılaştığım çocukla nasıl konuşabilirim?

Şimdi otobüste bir çocuk var genellikle aynı durakta otobüse biniyoruz birkaç kez konuşma fırsatımız oldu hatta günaydınlaşıyoruz ama maalesef bir adım ileri gidemiyoruz beyefendiyle (hatta sanki bazen bana bir şey demek istiyormuş ama diyemiyormuş gibi hissediyorum) bu arada bu beyefendi nedense ben inerken bana bakıyor ama konuşmaya bir türlü yeltenmiyor hatta geçen gün ben otobüse kılpayı yetişmiştim o yüzden günaydınlaşamadık sonrasında ben inmeden önce çocuğa bakmasam bile onun bana baktığını hissettim döndüm ona bana bakınca hafif gülümsedim o da bana gülümsedi o kadar maalesef ama ben onunla konuşmak istiyorum nasıl konuşabilirim? Acil sizden yardım almam lazım

Şimdiden çok teşekkürler ☺️

Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemem gerekirse zar zor çocukla konuştum (heyecandan) ismini sordum falan filan ama ondan sonra bir anda hergün yanıma oturan çocuk yanıma oturmamaya başladı:/ yani anlayacağınız bu iş başlamadan bitti:'(
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında ismini sorarken de o kadar kibardı ki dedim galiba oluyo bundan sonra konuşacağız instagramını falan isterim diye hesap yaparken bir daha hiç konuşmadık günaydınlaşmamaya başladık ve artık otobüse binerken göz göze gelirken gülümserdi artık sadece 1sn falan bakıp hemen başka yere oturuyor:/
Otobüste karşılaştığım çocukla nasıl konuşabilirim?