+1 yılHahaha.. :D Şunu açıkça derim ve söylerim ki. Bir zamanlar kısa bir süre de olsa konuşabildiğim kimi tanıdıysam hepsi ama hepsi evlendi :D Aşırı derecede kısmet açıyorum :D Hatta bir zamanlar konuştuğum biri vardı. Bana artık hayatında biri olduğunu söylediğinde, onun adına gerçekten çok sevinmiştim. Çünkü o çok iyi biriydi. Ve hayatında biri olması beni çok mutlu etmişti.. :D Oysa benim onun hayatında ki kişi falan sanıyordum :D Böyle çok var. Kimi tanıdıysam evlendi ya. :D Abi biraz bana da bakın olmuyor böyle.. :D Milletin derdini dinliyorum sorunlarını çözmeye çalışıyorum. Ve hoop başkasıyla sevgili olmuşlar.. Ve hop söz, nişan evlilik. :D Ne bahtsızım yaa. Yemin ederim yok olup ölüp kimsesiz gidicem mezarımaaa :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah gönlune göre versin 🥲
Soran+1 yılyeni birini bul insallah onunla hayatini surdurursun
- +1 yıl
@esmeriimbiciim Ay yok bulunmuyor. Ben denedim. Çok denedim. Bu öyle bulunabilen bir şey değilmiş.. O yüzden ben artık kimseyi bulmuyorum. O her kimse beni bulsun yani bir zahmet lütfen :D Duamızı bundan sonra öyle edelim :D Allah eşi olacağım kadının gönlüne göre beni versin :D amin amin hadi inşallah :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan bir buruk oluyor tabii. Geçmişte bunu gördüğüm oldu ama bir yılın, bir buçuk yılın sonunda boşandılar. 😂Yani hep mutlu olsun demiştim. Şaşırdım. 🙄Galiba benim dışımda benden sonra aldı birinin /birilerinin ahını. Yani böyle düşündüm. Yoksa insan ne ara evlendin ne ara boşandın diye düşünüyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılbiraz hizli olmuş bosanmalari
Benimkisi kürt bosanmasinlar allah onlari mutlu bi yastikta kocatsin
Alismaliyim bu surece uzuluyorum ama elden bisey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı böyleymiş senin hakkında demek ki. Böyle düşün. Her şeyde bir hayır vardır, buna inanan biriyim. Yani gönül ilişkileri konu olunca inanıyorum. Bana gelince evet, biraz hızlı oldu. Hatta arkadaşım onda engelli idi. Son bir yıl içinde onun engelini de açmış. Bir şok daha yaşadım. Arkadaşım da onun engelini açmış o açınca.
Soran+1 yılnoldu birlikdemi oldular sonra
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen başkasını seveni sevecek kadar gurursuz değilim.
00 Yorumla
+1 yılGeçmişte sevdiğim bir kız evlenince kalbimde bir şey ölmüş gibi hissetmiştim, hem zordu hem kurtuluş gibiydi
13 Yorumla
Soran+1 yılBenimkiside ayni su an evleniyor baska birisiyle
Benimkiside kurtuluş olcak insallah cunku iyi birisi degil ama yinede kalbim aciyor- +1 yıl
Bir boşluk oluşacak kalbinde , umarım o boşluğu güzel şeylerle doldurursun. Bir de stalk yapma sakın boş yere kendine acı verirsin
Soran+1 yılEvet evlenecek ve stalk cok yapiyorum
Cok saol tavsiyelerin icin insallah unuturum
+1 yılÜzülürüm elbette ama dünyanın sonu değil mutlu olmasını isterim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Böyle bir durumda her insanın tepkisi farklı olabilir ama gerçekten seven bir insan çok üzülebilir çünkü sevdiği bir insanı başka biriyle beraber görmek kalbimizi paramparça eder 💔
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılCanım yanar ama Unutmaya bakarım, hakediyorsa mutlu olsun
20 Yorumla
+1 yılYaşamadım, kimse bulunmaz hint kumaşı olamaz zaten. Kalbime gömer yoluma giderim
10 Yorumla
+1 yılBeni seçmeyerek doğru bir karar aldığını düşünürdüm. Ben birini seviyorum diye, o insan için doğru biri olduğum kanısına gelmiyor bu, üzgünüm.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin bana evlenmek teklifi etti ben red ettim kendisi iyi biri değil cünku ama onu seviyordum bilmiyorum iste
- +1 yıl
Ben kendi egomu düşünerek söylemedim bunu. Belki o insana iyi gelecek biri olmam demek istedim
Sevinirdim. Diğer türlü hala bekâr olduğunda içimde bi umut olurdu. Evlenirse tamamen kurtulurum. Daha iyi.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bböyle dusunuyorum ama uzuluyorum
Soran+1 yılBidaha yazamicam
Soran+1 yılAyrilip barisiyorduk hep su anda nisanlaniyormus baskasiyla uzuluyorum yinede
Soran+1 yıl23 yasindayim kendisi 26 yasinda
Insallah öyle olur
Bende evlenmek istiyorum hayatimi kurmak istiyorum
Soran+1 yılben bisey yapmicam zaten evlensin mutlu olsun nisanlandi kizla
Evet hayirlisi hakimda
Insallah atlatirim bu sureci
Soran+1 yıl❤️❤️❤️
+1 yılBen eski sevgilimin düğününü izledim canlı yayında ama en çokta canımı yakan şey bana yaşattığı acıların hiçbirini ona yaşatmamış
04 Yorumla
Soran+1 yılcok üzücü be Allah kurtarmış seni simdi unuttun mu
- +1 yıl
Yooo hala peşimi bırakmıyor 😅
Soran+1 yılEvli senimi birakmiyor daha
- +1 yıl
Aynen öyle pislik
+1 yılYaşamadım böyle bir durum ama seviyorsam çok zor Allah kimseye yaşatmasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende yaşiyorum amin
Soran+1 yılUnutabildin mi
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesin beni kıskandırmak için evleniyor çünkü bana aşık
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😭
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılVar yaşadım. Evlendiğini gördüm.
Ardından mutlu olmasını dilemekten başka bişey yapmadım.111 Yorumla
Soran+1 yılüzüldüm benimkiside ayni bu süreci nasil atlataçam😭😭😭
- +1 yıl
Kendine başka meşgaleler bulup aklına onu getirmeyeceksin.
Şu durumda hayatına birini almanı tavsiye etmem. Karşındaki insana zarar verirsin
Soran+1 yılSen evlendinmi sonradan?
Soran+1 yılTesekürler Allah kimseye yaşatmasin
- +1 yıl
Amin.
Belirli zaman sonra insan alışıyor yokluğuna. Başkasını alıyorsun.
Soran+1 yılSözlerin icime su serpti cok saol abla Allah razi olsun
- +1 yıl
Senden de kardeşim..
Kendimiz için müjdelenen hiçbişeyi bilemeyiz.
Belli ki senin için hayırlı biri değildi. Üzülme :)
Soran+1 yılAynen öyle kendisi iyi biri degil nisanlanacak halen kari kiz pesindr sosyal medyada manipulasyonu cok iyi yapiyor bana pismanlik yasatmak istiyor sirf onla evlenmedim diye
Cok saol cidden insallah unuturum bende evlenmek istiyorum iyi birini bulursam insallah- +1 yıl
Allah seni cidden korumuş. Git şükür namazı kıl bacım :)
İnşallah gönlüne göre birini bulursun.
Soran+1 yılCok sağol Allah razi olsun
- +1 yıl
Senden de. :)
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılİçimde bazı şeyler kopar, hayatına devam ediyor ne mutlu ona derim.
00 Yorumla
+1 yılNişan videosunu gördüm
Eski sevgilimdi o kızın yerinde olmak isterdim ama kısmet nasip neyse üzüldük geçti.
Ama o video da hiç gülmüyordu çok üzenler di o videodaki kız da oda üzüldü bu nası Nişan00 Yorumla
+1 yılBir kız var nişan eden beni perişan eden o kızın sebebininden geçmem bir daha gümüşhaneden
03 Yorumla
Soran+1 yılkomiklik olsun diye mi yazdin
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılTesekürler 🙏🏼
+1 yılAli cabbar şarkısı eşliğinde hüzünlen.
11 Yorumla
Soran+1 yılüzücü be 🥲
Neden ben değil de onu seçti
02 Yorumla
Soran+1 yılben kabul etmedim teklifini kendisi iyi biri değildi red ettim ama baska bidiyle nisanlandini gördumde nedense üzüldüm hoslaniyordm ondan
+1 yılAllah mutlu mesut etsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥲
ne yani beni unutmuş mu diye düşünürüm
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bide varya 8 hafta önce seni seviyorum felan diyip duruyordu simdide nisanlandi
+1 yılNe yapabilir ki insan seven si...
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılYarimi ellere gelin etmişler 😇
02 Yorumla
Soran+1 yıl🥲🥲
- +1 yıl
Hayat kısa üzülmeye değmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Nasip değilmiş der unuturum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNisanlandi defoldu gitti
28 Yorumla
Soran+1 yılicin acimadi mi
Soran+1 yılbenimkiside kötü biri ama hoslaniyordum cok kavgalar ettik en son dedi teklif etti gel bulusalim red ettim Pazartesi ögrendim nisanlaniyormus baska kizla
Soran+1 yılbügün yazacam hayirli olsun diye
Cevap sahibi+1 yılAcimadi beni kandirdi , sadece sevisiyoduk zaten evlencez dedi defalarca anal yapti istedigini aldi defoldi gitti neyseki bakirelige dokunmadi
Soran+1 yılcok kötü olmuş ya Allah kurtarmiş ama sene vermemeliydin
Cevap sahibi+1 yılEtkiledi beni yapacagini yapti defalarca nude de attim anal da yapti video da aldi hersey var
Soran+1 yılseni kulanmış resmen sende kulandirtmisn kendini buada zararli cikan sen oldun
Cevap sahibi+1 yılEvet kandirdi ne derse yaptim , soyundurdu da ellestik de oral anal herseyi yaptirdi kopek
+1 yılTamamen silerdim kalbimden ve aklımdan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey düşünmem. Yoluma bakarım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılHicbise onu sevmeyi bırakırdım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülürüm
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılNasibim değilmiş sevgim biter
00 Yorumla
+1 yılKalp krizi geciririm herhalde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Unuturum direk. Birde onlamı uğraşimm
00 YorumlaÜzücü baya böyle durumlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya insan içi burkuluyor ne yaziki Allah kimseye yaşatmasin zor
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Bitmiş gitmiş bir şey Allah mesut etsin
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet öylede uzulmezmiydin
Soran+1 yılUnutmaliyim bende😪
Soran+1 yıl😪🕊️
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadık kardeşim onu da yaşadık
03 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu peki
Cevap sahibi+1 yılBişey olmadı uzaktan mutluluklarını izledim sadece
Soran+1 yılüzücü 😒🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah tamamina erdirsin derdim
06 Yorumla
Soran+1 yılÜzülmezmisin
- +1 yıl
Amaaan beni sevmeyeni ben niye seveyim üzülüp kahredeyim
Soran+1 yılHaklisin valla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Soran+1 yılCok sağol
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılTek taraflı sevmek mi yoksa karşılıklı mı
027 Yorumla
Soran+1 yılKendisi kürt guneydogulu ben yurt disindayim bana dedi gel bulusalim 14 subata istambulda ben kabul etmedim ve dedi gelmiyorsan ben baska bi kiz bulup evlencem dedi pazartesi ögrendim nisanlaniyormus baska kizla
daha martin başında bana mesaj yazdi sedo dedi buyur dedim yok bisey dedi bende sorun degil yazdim sonra emoji atti bunu😒😒😒
Soran+1 yılyarin dogum gunu yazacam kutlicam bide bakalim diyecek mi bana nisanlandini merak ediyorum
Soran+1 yılBenimle ciddiydi ama iyi biri degil abaza olgun kadin seviyor felan fistan bide fake hesaplari var beni avrupa icin istiyor sandim
- +1 yıl
Buluşalım demeden önce aranız nasıldı
- +1 yıl
Anladım iyi de sen neden böyle biriyle berabersin ki
Soran+1 yılsanaldan 6-7 senedir tanisdik ama hep konusmadik bi ara kusduk 1-2 sene konusmadik sonra 2023 basinda konusmaya basladik baya 2 senedir böyle surdu kavgalar ayrilip barismalar
bilmiyorum onda hoslanmisdim herkes diyor ne buldun kos koca avrupadasin neden o diyorlar ama bilmiyorum iste- +1 yıl
Yani 6.07 senedir tanışıyorsunuz ve hiç görüşmediniz mi buluşmadınız mı
Soran+1 yılO 6-7 sene icerisinde kus oldumuz zamanlar oldu hep o bana yaklasdi sonra nedense 2023 basinda baya baya konusduk kaynasdik
Bulusacakdik gecen yaz nasip olmadi
En son da ocakda dedi gel bulusalim ciddiye binsin iş ama ben guvenemedim iyi birisi degil cok kurnaz fake hesaplari var kari kiz cok takip ediyor beni avrupa icin istiyor diye dusundum hep
Soran+1 yılGecen teyzesinde gördum hikayesinde nisanlaniyormus iste bende uzuluyorum m@l gibi
- +1 yıl
Şimdi düşünüyorum senin dediğin gibi biriyse seninle niye bu kadar uzun süre ilişki yaşamış eğer niyeti ciddiyse iyiyse neden sana demiş buluşmayacaksak ayrılalım başkasını bulurum diye - +1 yıl
Valla çözemedim ama büyük ihtimalle senin dediğin gibi biri ama neden o kadar uzun süre seninle konuşmuş dediğin gibi biri başkasıyla bu kadar uzun süre ilişki yaşamaz Ya da senin düşündüğün gibi yurtdışına çıkmak için senle ilişki yaşamış en sonunda da bakmış olmayacak böyle ayrılmış
Soran+1 yılKarisik bi hikaye Bak 2017 tanisdik instagram yorumlarda sonra özele gecdik tamami
2019 ben konusmayi bitirdim bisey oldu bu cocukdan sogudum koptum ama nefret ediyordum o derecesinde o cocuk beni hic unutmadi instagramda ck kez ismimi degistirim beni hep bi sekilde fake hesaplariyla sordu neyse bu 2023 basina kadar devam etti ama o zaman icerisinde hic iletisime gecmedik sonra ben ona fake yaptim 2023 ocak ayinda sonra seni kandiriyorum ben şu kızım felan dedim itiraf ettim kendimi bi sekilde konusmaya basladik aramizda samimiyet arrtti
sonra konusmaya baslayinca kavgalar çogaldi kari kiz takip etmeleri fake hesaplari vardi
Gurbetci diye bi sayfasi var orada paylasim yapip duruyor kadinlari begeniyor avrupada yasiyan
Yuzune söyledim sen böyle yapiyon diye hep inkar etti hic kabul etmedi
Bende hep 3-4 ay kusup tekrardan yaziyordum bu zamana kadar böyle devam etti kusup yaziyordum hep bazen o bazen ben. Gecende ögrendim nisanlanmis iste baska birini bulmis ama cok cabuk buldu bunu sormak istiyorum yarin
Soran+1 yılEvet ben red edince bakdi bu böule devam edecek baska buldu buyuk ihtimal böyle cunku kusup ayriliyirduk hep arada kavga bide yuzune diyordum sen benimle avrupa icin evlenemk istiyorsun die
Soran+1 yılSen kurtmusun?
- +1 yıl
Kurt musun derken
Soran+1 yılsoruyorum kürt mu türk musun
Soran+1 yılKurtlere benzettim seni
- +1 yıl
He anladım evet kürdüm
Soran+1 yılnerenin kurdusun peki
- +1 yıl
Nasıl yani
Soran+1 yılNerelisin yani
- +1 yıl
Söylemesem olur mu :)
Soran+1 yılhmm peki nasil istiyorsan
Soran+1 yılBeni irkci sanma lütfen
- +1 yıl
Yok yok belli zaten öyle biri değilsin ama özel ya yorumda belirtmek istemem
Soran+1 yılÖzelden dermisin aceba
- +1 yıl
Bak o olabilir :)
+1 yılne düsüneyim ki dügününede giderim
011 Yorumla
Soran+1 yılAbartma
- +1 yıl
davet etse yemin giderim
Soran+1 yıldüğünde göz yaşı dökmek için mi
- +1 yıl
yok mutlu olsun isterim göz yasi asla bir kiz icin dökmem
Soran+1 yılByk konuşma
Asla deme- +1 yıl
ama nede gözyasi dökeyimmi gerci olmadi daha ama dedigin gibi belli olmaz
- +1 yıl
piyasada yoksun ne oldu
Soran+1 yılMorelim bozuk
- +1 yıl
gecmis olsun canim neden ne oldu sevgilin mi seni birakti
Soran+1 yılSağol ben red ettim onunla olamam ya simdide baska birini bulmuş ya da varmiydi daha önce bilmiyorum
- +1 yıl
vardi onu zaten tanimisiti önceden
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkınım bişi olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılSende mi? 😭🥲
- +1 yıl
O acının aynısı tam değil de benzerini dibine kadar yaşadım ve atlattım çok şükür.
Soran+1 yılBen nasil yapacam peki biliyormusun taviseler verirmisin
- +1 yıl
Onunla tamamen bağını kes, onu tamamen görmekten takip etmekten uzak dur, telefon numaranı ve üzüntü yaşadığın ortamı değiştir, yalnız sana iyi gelen ve modunu yükselten insanlarla vakit geçir. Yeni yerler gör, yeni insanlarla tanış. Üzüntü veren film, dizi ve müzik her şeyden uzak dur. Bol bol dışarı çık, bir kursa yazıl yeni şeyler öğren. Bunlar iyi gelecek.
Soran+1 yılTesekürler sosyla medya ne yapmam gerekir peki?
- Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.
m +1 yılTakmam
02 Yorumla
Soran+1 yılKolay degil ama yapacam aynisini
- +1 yıl
Dene 👍
Direk depresyon
01 Yorumla
Soran+1 yıl😒😞
+1 yılAllah mesut etsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılMutluluklar dilerim
00 Yorumla
+1 yılUmursamam
00 Yorumla
+1 yılAnında silerim onu
00 Yorumla
+1 yılAllah beni ararsın derim
00 Yorumla
+1 yılMutlu olsun düsünürüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl@Semincek bi bak..
01 Yorumla- +1 yıl
Etiketler misin?
+1 yılFifi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey düşünmezdim
00 Yorumla
+1 yılkalbim kırılırdı
03 Yorumla
Soran+1 yılBenimde nasil toparladin peki
- +1 yıl
toparlandığımı kim söyledi
Soran+1 yılNasilsin peki bu sureci nasil atlatin
Ağlardım
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılHepsini evlendirdimm
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Şöyle yanii 1 ay sevgilim olan herkes 3 ay içinde evleniyor. Tam bir kismet açıcı olarak çalışıyorum
Soran+1 yılHahah benimde kismetim aç
- +1 yıl
Okeyy itinayla açarım merak etmee. Hemen tanisiirsak Kurban bayramına kadar isteme söz ölür😉
Soran+1 yılSanmiyorum vallaa
+1 yılBaskasi * deridm
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler