+1 yılsıradan bir tebessümü bile kuyruk sallama olarak anlama eğiliminde çoğu. kızların her hareketine bir anlam yükleyip akıllarında bir şeyler kurup, kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. her erkek çakar az çok mevzuyu yani kaçmaz onlardan hiçbir şey
23 Yorumla
Soran+1 yılPeki anlamamazliktan geliyosa ne anlama gelir? Seviyo mu sevmiyo mu?
- +1 yıl
senden hoşlanıyor olsaydı eğer ilgini karşılıksız bırakmazdı, direkt damlardı yanına cesaret alıp. muhabbet kurmaya çalışırdı en azından
Soran+1 yılHaklisin
En İyi Cevaplar
Kizlar anlar ama erkekler biraz daha safdir kizlardan bence pek anlamiyorlar
611 Yorumla- +1 yıl
saf değil saf gibi görünürler :)
Soran+1 yılBence de saf numarasi yapiyolar ama degiller haklisin @cünyırdevadam
- +1 yıl
:)))
Soran+1 yılPeki anlamamazliktan geliyosa ne anlama gelir? Seviyo mu sevmiyo mu? @cünyırdevadam senden de yorum bekliyorum :))
- +1 yıl
kızların etrafında pervane olmasını ister buda her erkeğin hoşuna gider :))
Soran+1 yılSinirlenmene gerek yok ben sordum diye cevap atiyo :)
Soran+1 yılNormalde sallamiyo duruyo ama konustugunda iyi davraniyor. Bence sevmiyo galiba? @cünyırdevadam senden de yine yorum bekliyorum :)
Soran+1 yılSoru benm sorum. İsteyen istedigi yorumu yapar ben istedigim surece. Baska kimse karisamaz !!!
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapma canimi skma !!! Seni ilgilendirmez benim sorum, sorumun bildirimlerini okumazsin olur biter
Eşşek değilse anlar. Anlamazdan geliyorsa iki sebebi vardır. Ya beğenmiyor. ya da adım atacak özgüveni yok karşıdan bekliyor. Bence bu sorunun içini kemirmesine izin vereceğine sen aç konuyu. Bırakın bu ilk adımı erkekten bekleme safsatasını.
54 Yorumla
- +1 yıl
Yorumu iyi oku onunda cevabını yazdım "Ya beğenmiyor. ya da adım atacak özgüveni yok" . Benim başımdan da geçti benzer şeyler bizim bölümden kızın biri faceden fake hesapla kendini gizleyerek ilan-ı aşk etti kim olduğunu biliyordum hatta kız güzeldi neden olmasın diyordum ama emin olamadığım için gidip konuşmadım. öyle kapandı.
Soran+1 yılNormalde sallamiyo duruyo ama konustugunda iyi davraniyor. Bence sevmiyo galiba?
+1 yılİlişki konusunda tecrübeliyse, anlar. Bu tecrübeden kasıt, birçok kişiyle birlikte olmak değil. Bazen 1 kişi bile yetiyor derin bir tecrübe sahibi olmak için. Buluşup bir şeyler falan içersen bunu anlaman daha kolay olur.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Bu tarz meselelerde cinsiyetin pek bir önemi yok. Bir çok kızın anlayabildiği gibi, bir çok erkek de anlar. Çünkü her iki cins de birinden hoşlandığında neredeyse aynı şaklabanlıkları yapıyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılNormalde sallamiyo duruyo ama konustugunda iyi davraniyor. Bence sevmiyo galiba?
+1 yılErkekler bazen anlar bazen anlayamaz kız cok goz temasi kuruyosa ona bakip bakip arkadaslariyla konusuyosa ve şakalarina guluyosa cogu zaman hoslaniyodur
14 Yorumla
- +1 yıl
Buyuk ihtimal seviyodur cool olma cabasi
- +1 yıl
Olabilor buyuk ihtimal sevmiyodur ozaman
anlamamazlıktan geliyorsa uygun anı kolluyordur konuşmak için arkadaşlarının yanında kendisini gergin hissedebilir =)
02 Yorumla
+1 yılyüzümüze bakarak gülümseyen her kızın bizden hoşlandığına inanırız :)
Sandığın kadar zor değil yani :)))17 Yorumla
- +1 yıl
Bunun tam doğru bir yanıtı olamaz ki!! Birçok seçenek var. Öncelikle kesinlikle ondan hoşlandığını anlıyordur (eğer sen çok ketum ve mesafeli davranmıyorsan)
*Hoşlanıyordur ama çekiniyordur (red edilme fobisi , mesela bende bu var)
*Bir kadın olarak senden hoşlanmıyordur ama arkadaşlığını seviyordur, arkadaşlığını kaybetmemek için anlamamazlığa vuruyordur.
*Senden hoşlanıyordur ama daha çok ilgisini çeken biri vardır, onu kaybetmemek için senden uzak duruyordur.
liste böyle uzar gider
- +1 yıl
bu fikir seni yer bitirir :))
Soran+1 yılPeki sana en yakin gelen olasilik hangisi :))
- +1 yıl
bana en yakın gelen olasılığı boşver, bir cesaret deyip ne varsa eteğinde dök gitsin.
o da seni istiyorsa mutlu mesut gezersin, seni istemiyorsa "nikahına beni çağır sevgilim"i açar damar nasıl yapılırmış eşe dosta gösterirsin :)) - +1 yıl
Kızın yanına kendisi gidiyorsa ona sarılmışsa ümit var mıdır? (Benimle sevgili olursa 5-6 ay sonra farklı illerde üni kazanacağımızı ve bu yuzden ayrılacağımızı düşünüyormuş. Beni üzmek istemiyormuş)
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılevet anlar ama 1 hareketin ile direkt umutları suyada düşebilir
18 Yorumla
- +1 yıl
nerden anladın bunu?
adam belki seni seviyor utanıyor da olabilir sana olan aşkından dolayı
- +1 yıl
bak güzel bir kızsan bir erkek seni kesinlikle arkadaşı olarak görmez söyliym sana
Soran+1 yılGüzelim ama seksi degilm sanirim. Arkadasi olarak goruyo olabilir
- +1 yıl
ne alaka yaa güzelsen tamam illa çok seksi olmana gerek yok yanii
Soran+1 yılBelki de o güzel bulmadi ya da karakterimi begenmedi o da olabilir. Ama ben gayet hanmhanmcik bir kizim, neyimi begenmedi anlayamadm
- +1 yıl
yaniii bırak o düşünsün veya konuş sürekli yaaa bak hareketlerine biraz adım at gelmiyorsa kendisi bilir
Tahmin eder ama emin olamz. çunku kızları anlamak mümkündeğil.
21 Yorumla
Her erkek anlamaz bazılarına açık açık söylemen gerekir... ama senin yazından çıkan diğer bir sonuç, erkekler zeki kızlar gerizekalı der gibi olmuş :):)
15 Yorumla
Soran+1 yılGerizekali degiliz ama erkekler bu konuda daha uyanık sanki
Anlar ablar merak etme ;) kız arıyorsa ilgileniyorsa o mesajı alır zaten. ona göre peşinden gider.
02 Yorumla
2 tip var biri tesadüfen göz göze gelse benden hoşlanıyor kesin der diğeri içine düşsen anlamaz ikisinin de ortak özelliği hiçbir zaman emin olamaz
14 Yorumla
Soran+1 yılYakin davranmiyo normalde sallamiyo duruyo ama konustugunda iyi davraniyo. Sevmiyo gibi geldi bana?
anlar bende benı seven kızı hemen anlarım böyle bakar bakar sen bakınca bakmazmıs gıbı yapar sana dalar gıder sırf sneın ıcın oturmaya misafirliğe gelır sen ne espiri yapsan güler en buz espiriyi yapsan bile senın yanında utanır nazlanır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlarlar. Eğer kızı begenirse hemen adım atarlar, ama begenmezse hic oralı olmazlar anlamamıs gibi rol yaparlar.
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla canım aynı durum bende de var şu an . Senin ki gibi anlamamazlıktan geliyor. Ya gerçekten bir şey hissetmiyor. Ya da zamana bırakıyor adım atmaya korkuyor. Çünkü erkekler duygularından emin olmadığı kızlara adım atıp kendini riske atmaz. Çünkü bizim bazı hemcinslerimiz direk sapık damgası vurdukları için bu yüzden zamana bırak yeşil ışık yak ve bekle.
Soran+1 yılYakin davranmiyo normalde sallamiyo duruyo ama konustugunda iyi davraniyo. Sevmiyo gibi geldi bana?
Cevap sahibi+1 yılBu erkekleri anlamak zor. Bir şeyler hissediyor ama adım atamıyor bence.
Soran+1 yılPeki anlamamazliktan geliyosa ne anlama gelir? Seviyo mu sevmiyo mu sence?
Soran+1 yılPardon yanlis yazdim afedersin :D
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil. :D
çok zor hatta imkansız ancak kız bariz belli etmesi gerekir
34 Yorumla
Ağzından bir tek kelime çıkmasın bakışlarından, mimiklerinden, vücut hareketlerinden anlarım çok belli oluyor zaten
16 Yorumla
Soran+1 yılKendimi geri ceksem iyi olur mu, elden kacirma korkusuyla falan yaklasir mi?
+1 yılEskiden anlarm diyebiliyordm acemiykn ama şu anda aynı séyleri söyleyemiyorm kzlarn ne yapcağı bello olmuyo hoşlanıyo gbi bakar günlerce teklf edersn reddedr bir dha bkmaz falan çok deģişk bir ırk bu kızlr
10 Yorumla
+1 yılSittin sene anlamam yüzüme dese inanmam o derece :D
26 Yorumla
- +1 yıl
O belli olmaz ya... ikisi de olabilir
- +1 yıl
Belki çekingendir. Bu benim de yapacağıö bişe çnkü
Soran+1 yılÖzgüvenli bir insan. O zmn hoslanmiyo galiba?
- +1 yıl
İhtimal dahilinde.
ben anlarım , anlamamazlıktan gelirim niiye böyle yaptığımı da bilmiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılO zmn kendimi geri ceksem, kaybetme korkusuyla yaklasir mi acaba?
Evet erkekler kizlarin ilgisini hisseder ama erkek de onu önce bir arkadasca olarak görür ve ilgi göstermez eger erkekde ilgi duyduğu kizi seviyorsa neden olmasın erkekler de kiza yakınlık gösterir
02 Yorumla
+1 yılanlar ama erkekler bu konuda oldukca utangactır tabi erkegin sevmesi gerekkir bir kızı ondan utanması icin erkek cıktıgı kızdan utanamıyorsa yüzü kızarmıyorsa bilki sevmiyordur bb
13 Yorumla
- +1 yıl
anlamamazlıktan gelip ama senle hala konusup gülüşüyorsa o cocuk senden hoslasıyor olabilir
+1 yılBence Kızlar Anlaması kolay elde etmesi zor varlıklar :D
..04 Yorumla
- +1 yıl
Ya gerçekten anlamamıştır ya da hoşlanmıyordur.
- +1 yıl
Sevmiyo demekki belli.
bir baktın mı şap diye anlarım ;) elini ayağına dolaştırırım kızların sen ne diyosun :D
15 Yorumla
Soran+1 yılNormalde sallamiyo gibi duruyo ama konustugu zaman iyi davraniyo. Bence sevmiyo galiba?
- +1 yıl
cesaret bulamıyordur napsın... ilk adımı sen atsan bir sinyal versen gör bak gerisi gelecek çünkü benimde kaç kere başıma geldi bir kızdan hoslanıyorsun acılıyorsun ters tepiyo kızın götü kalkıyor hesabı bir de seni herkese anlattığı için çevresindeki karizmayı yitirebiliyor bir erkek...
Soran+1 yılDaha napiym ilgimi belli ediyorum. Adam yaklasmiyor bir turlu, normal olarak bile, adamda tık yok. Azcik insan yaklasir di mi? Demek ki sevmiyor, ben unutsam iyi olcak
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo şahsen ben anlayamıyorum , bu konuda bilgi verirsen iyi olur :)
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani :/ ben şahsen benden hoşlanan kızın tavırlarında filan bir değişiklik görmüyorum... mesela x bir kızla benden hoşlanan kızın bana karşı davranışlarında bir fark göremiyorum ben... sen bana bu konuda bir kaç tiyo verirsen sevinirim
Soran+1 yılKız senden hoslaniyosa, bakislarini yakalarsin, caktrmadan bakar, bakislarini yakalarsin. Senin yannda heyecanlanir. Sana ilgi gösterir (bu kıza göre degisir ama genelde ilgi gisterirler.). Cok cekingen bir kizsa sana uzak da davranabilir ama bakislariyla ve heyecaniyla mutlaka belli eder
Cevap sahibi+1 yılbaşka başka gerçekten bu bilgi baya bir işime yarayacak... :)
Soran+1 yılBunlar hoslanan kizin belirtileridir. Zaten hoslanan bir kiz varsa bu belirtilerden %90 anlarsin. Baska spesifik bisey acikcasi ben kiz oldgum halde benm bile aklima gelmiyor. En onemlisi sana bakiyo halde yakalarsin, senn baktigini gorunce gozlerini kacirir. Ama bu durumu en az bir kac kere yakalamalisin, yoksa sadece bir kere yakalaman teshis koydurmaz cunku herhengi bir kiz da tesadufen hic bisey hissetmeden bakiyo olabilir, onun icin en az birkac kez yakalamalisin. Onun disinda senin yannda heyecanlanir. Bunlar genel belirtilerdir. bir de kiza gore degisenler var bunlar; sana karsi ilgili, guleryuzlu olmasidir (genellikle boyle davranirlar ama cok cok utangan bir kizsa tam tersini de yapabilir). Ama bakislar hakknda soyledigm sey anlamanin en garanti yoludur.
Soran+1 yılSen de bana yardm etsen :)) erkek kizin sevgisini anladigi halde anlamamazliktan geliyosa seviyo mudur, sevmiyo mudur?
Cevap sahibi+1 yılöncelikle sonsuz teşekkürler :) bir erkek şahsen ben o kızı anladıysam ve hala harekete geçmediysem o kızla kafa yapılarım uyuşmuyordur bu yüzden bu ilişkiye başlamak istemiyorumdur... kısaca sevmiyordur :)
Soran+1 yılNormalde sallamiyo duruyo ama konustugunda iyi davraniyor.
Cevap sahibi+1 yılo kalp kırmamak içindir , eğer arkadaşlığını sürdürüyor konuşuyor ama hoşlandığını biliyor ve bu konuda harekete geçmiyorsa arkadaş kalmak istiyor sadece
- +1 yıl
Kızın yanına kendisi gidiyorsa, ona sarıldıysa ümit var mıdır
+1 yılAnlar ama tepki vermez istemiyorsa. Kız da istemediğini anlayıp unutur bu kadar basit.
10 Yorumlahiç bir kız anlasılmıyor çünkü doğru mesaj vermeyi bilmiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılEğer seviyorsa anlar, heyecanlanir, umut ışığı görür. Yeniden doğmuş gibi olur.
04 Yorumla
- +1 yıl
Anlayamamazlıktan geliyorsa şahsen ben aynen bunları hissederim ; ondan sıkılmış, artik yanimdan bir gitsede rahatlasam derim, onunla ayni ortama girmekten kaçarım.
- +1 yıl
Bana da öyle geldi. s
Gizli Üye(30-35)+1 yılben anlamıyom l*n siz nasıl anlıyonuz herhalde ben böyle şeyler yaşamadığım içindir :))))
10 YorumlaÖküz değilse anlar ama hoşlanmıyorsa pek tepki vermez.
00 YorumlaGözlerden anlıyoz kanks o kaçamak bakışlar felan daha ortama girer girmez gözleri kaçırmalar :))
07 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasil anladigini bana da söylesen, zahmet olucak sana ama yorum atanlar hep sevmiyo demisler de ondan soruyorum, nasil anladn :))
Soran+1 yıl:((
Biraz akıllı her adam anlar. ama malum memleketim abazalar diyarı öyleside pek yok
07 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüven sahibi bir insan
- +1 yıl
Peki kıza sarılır mı duygularını bildiği halde
Gizli Üye(30-35)+1 yılilgi gösteren bir kız var ama ümitlendirmemek için evet anlamamazlıktan geliyorum ben birşey hissedemiyorum:(
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbence çok anlam yüklüyorsun fazla bağlanma. iyi davranıyorum çünkü beni seven insana kötü davranamam ve kırmak asla istemem ama bazen sevemiyorsun.
- +1 yıl
Peki erkek kızın duygularını bildiği halde vedalaşırken ona sarılır mı yani sadece arkadaşça seven bir erkek bunun ümit vereceğini düşünmez mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes anlar demiş bir anlayamayan gerizekalı benim demek ki ya da gerçekten yoktur ondan :D
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlasa ve sendende hoşlanıyorsa zaten gelir yani ama ya cidden anlamıyodur ya da sevmiyodur.
Cevap sahibi+1 yılBen sevmesemde hoşlanmasamda konuştuğum birine kötü davranmam ki oda öyledir ya sen sevsin istiyosun onun hareketlerinden bişey çıkarmak istiyosun belli bence hiç içinde ukte kalmasın sor yapamadıkların için pişman olacağına yap ve en azından denemedim deme
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok biz malız mk hiç bir boku anlamayız bir siz şeytansınız
09 Yorumla
Soran+1 yılErkekler daha iyi anliyo demistim soruda ama bir daha aciklama gerekiyo demek ki sana
Cevap sahibi+1 yılyok başlığa göre cevapladım direk eğer aksi bir durum varsa zaten yazarsın diye hesap etmiştim herşey planladığım gibi gidiyor yani ;)
Soran+1 yılSorunun açıklamasını okumayı herkes akıl edemiyor tabi sen de haklısın ;)
Cevap sahibi+1 yılaa sorunun açıklamasıda okunan birşey miydi? vay mk hiç aklıma gelmemişti bugüne kadar :S belkide ne kadar boş nekadar saçma sapan şeyler yazdıkları içindir ki zaman zaman başlığa göre cevaplayıp zamandan tassarruf etme gereği duyanlardanımdır ;)
Soran+1 yılYorum atmasaydn da bizim de zamanimizi yemeseydn keske bize de bosa gereksiz yorum okutmasaydn daha iyi olurdu ama atmis bulundun bir kere
Cevap sahibi+1 yılböyle bir düşüncen vardıda hiç yorum atmayıp sallamasaydın keşke... ama durum g*t olmama davasına dönünce çırpındın işte anlıyorum... merak ettim bir okuyacam şimdi sorunu hatam varsa özür dileyecem her ne kadar umrunda olmasada ben kendi karakterim gereği yapacam..
Soran+1 yılSen ne diye cirpiniyosun o zmn? Okuma istemiyorum, benm senin yorumuna ihtiyacim yok, hic yazmasaydn keske
Cevap sahibi+1 yılahahahahaha bende işte bu yüzden burdayım yazmasaydın keşke dedirtebilmek için :Dçok eğleniyorum şuanda
Soran+1 yılEglenmeye devam et cunku hala ayni fikirdeyim. Sen ve senin gibiler cevap yazmasa hic keske. Vericek cevabin yok tabi eglenme ayaklarina yat aferin
+1 yılYüreğe seslenılen sesi elbette anlarız :)
04 Yorumla
- +1 yıl
Anlamamazlıktan gelmedin 2 nedeni olabılır. Ya yüreğinde başka bırısı vardır ya da karşı tarafın sevdiğinden tam emin olmak için biraz zamana bırakmasıdır.
- +1 yıl
Anlattığına göre birazcık öyle gibi :)
Anlasam sevgilim olurdu. d
01 Yorumla
+1 yılben hiçbir zaman anlayamadım :)
04 Yorumla
- +1 yıl
belki bulaşmak istemiyordur belki de çekiniyordur
- +1 yıl
hmm o zaman çocuk sadece sıcakkanlı birisi öyle arkadaştan ötesini düşünmüyodur çok büyütme kafanda yani
bir ben anlamıyorum :D
01 Yorumla
+1 yılHayır, anlamıyorum ben. Kim dediyse yalan
00 Yorumlaben artık hiç bir kızı anlayamıyorum :/
00 Yorumla
+1 yılBilmem hiç dikkat etmedim.
00 Yorumlakesinlikle anlar..
03 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyo sanirim, ben unutsam iyi olacak
+1 yılhımannaaaaa bile tabiki anlar :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnlar sanıyorum.
04 Yorumla
- +1 yıl
Anlamamazlıktan geliyorsa ümitlenmemen gerekli o kişiden :):
- +1 yıl
Sevmiyordur bence de. :)
Odunca dilinden anliyorum ben
00 Yorumlaanlar
03 Yorumla
Soran+1 yılSevip de neden anlamamazliktan gelir acaba? Merak ettm sebeplerini
Anlar.
02 Yorumla
anlar
00 Yorumla
+1 yılanlarlar :)
07 Yorumla
- +1 yıl
büyük ihtimal seviyordur ukala biri değilse
- +1 yıl
varsa bu çocuğun fotosunu bir koyabilirmisin :)
- +1 yıl
bence seviyor
Soran+1 yılHala istikrarli bir sekilde seviyo diyosun :) nasil anladin bana da aciklasan :))
- +1 yıl
sen bir fotoğrafını gönder çocuğun emin oluyum :)
+1 yılben anlıyamazdım :(
02 Yorumla
- +1 yıl
sevmiyodur anlamamazlıktan geliyorsa
+1 yılAnlamazlar bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Anlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılİlgilendm ama tık yok adamda :(
Ben anlarım
02 Yorumla
+1 yılAnlıyorum genelde
00 YorumlaAnlıyoruz doğrudur
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl* bile kor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne