Yarın benden statü olarak yüksek biri ile ilk buluşmayı yapıcam biraz stresliyim sizce çok önemli mi?

Arkadaşlar öncelikle ben iki üni mezunuyum kendime ait evim var çalışmıyorum çünkü aile içinde maddi anlamda çalışmamı gerektirecek bir durum yok. Bu tanıştığım adam ise mühendis istanbulun pahalı bir semtinde tek başına yaşayan altında G kasa Mercedes'i olan çevresi akrabaları arkadaş ortamı pilot mühendis cerrah savcı avukat vs vs dolu olan kariyer statü sahibi biri. Benim etrafımda aile içimde bu kadar kariyer statü sahibi insanlar yok. Kültür olarak alt seviyede kalırım diye çekincem var. Sizce bu ilk buluşmada nasıl davranmam lazım bilmiyorum. Hayatımda hep zengin iş güç sahibi adamlar oldu ama bu adamların ailesi kendi halinde yaşayan insanlardı yarın buluşucağım bu adamın ailesi ise kültürlü eğitimli sabancılar gibi diyim işte öyle anlayın arkadaşlar. Çekincemin sebebi maddiyat farkından değil kültür farkından dolayı

Yarın benden statü olarak yüksek biri ile ilk buluşmayı yapıcam biraz stresliyim sizce çok önemli mi?