Evlenirken para, dügün vb. önemli midir?

Yok seni seviyorum sana ölürüm askim oyy kocamm sonra sukadar altın yoksa gelmem yok ben ne dersem o yok sen üniversite mezunusun ne işin var ticaretle yok neden eski model arabalara biniyorsun şu bu... insan der ki bana kötü davranmayacaksin sadık olacaksın ailene yuvana evlatlarına her zorlukta birbirimizi tamamlayacagiz birbirimize asla yalan söylemeyeceğiz vb konuşulması lazim ama herkes yok koltuk yok kendi evi yok şu işi bu işi...
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler sizi değil siz erkekleri düzüyorsunuz biliyosunuz değil mi? İşinize gelince ben özgür kadınım şu bu erkek çalışsın para versin abazayi gece eglendir parasını ye diye hayal ediyosunuz. Madem okadar meraklısınız elinizi taşa koyun siz de çalışın? Tek derdiniz o kicinizi rahat ettirip bizi sömürgelestirmek başka hiçbir şey değil
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçek sevgi ve aşkın gözü hiçbir şeyi görmez. Gidip evi en luksunden donatip kamyon boyundaki televizyonu iphone 15 * biseyi alıp bozuk suratinizi düzeltmek için makyaja yüzlerce lira harcayarak aşk sevgi olmaz. Gerçekten seven asla bakmaz buna. Tek 1 şeye bakar; helal mi değil mi?
Evlenirken para, dügün vb. önemli midir?