Yoksa hep garanti yaşayanlardan mısınız?

Yoksa hep garanti yaşayanlardan mısınız?

Her şey bir gün öyle ya da böyle biter.. Ayrılıkla olmasa bile ölümle biter.. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamak ne kadar doğru ya da yarın ölecekmişiz gibi hayatı ertelemeden yaşamak ne kadar yanlış? Bu kısır döngü böyle devam eder.. Bazı şeyleri akışına bırakmak önemli, karar vermekten ziyade..
eğer kesinlikle biteceğini biliyorsam başlamam çünkü bir denksizlik vardır bi uyumsuzluk vardır neden ilişkiye başlayım
ama bitecek diye de aşka başlamamak mantıksız olur çünkü biteceği kesin değil
Hayır tabii ki ben genelde mantıklı davranmayı tercih ederim duygularla davranan insanlar hata yapar hatayı ben insandan üzülür O yüzden hata yapmak yerine mantıklı davranmak en güzeli
Cevap
23Cevap
Evet, iki seçenek var. ya birbirimize bela olacağız ya deli gibi aşık olacağız.. kaybedecek bir şey yok.
Zaten biteceğini ve kavuşamamak adına aşk yaşıyoruz, hangi aşklar bitmemiş hangi aşklar kavuşmak için
Hayır tabi ki de başlamam.. ama zaten biteceğini kimse bilemez bence.. sadece eğer daha önce ayrılıp tekrar barıştılarsa ve bunu sürekli yapıyorlarsa bu artık aşktan çıkmış zaten saplantı takıntı olmuştur.
Daha önce aşık olmamış biri olarak fazla iddialı bir yorumda bulundun ama her neyse 😅
Aşık olanların başarısız olduğunu düşünürsek pek de haksız sayılmam 😅
Yani aşık olan insanlar sırf ayrılıp barışıyor diye hislerini kendin içinde olmadan yorumlayacak mertebeye burada durup profil yazılarını inceleyerek erdiysen başarılarının devamını dilerim
Teşekkür ederim. hayat buradan ibaret değil elbette hepimiz kimsenin bilmediği acıları yaşıyoruz. ve kendimizce de fikrimizi belirtiyoruz. zaten ben kendi düşüncemi söyledim bana göre böyledir başkasına göre farklıdır. beni ilgilendirmez.
Aşk gerçekse bitmez ölüm hariç hiç bir şey ayıramaz. bitmemesi için çabalarsın bir şeyleri yerine oturtursun vs
Seviyorsam başlarım ve sürece bırakırım o ihtimali göze alarak. Zaten her ilişki mı ihtimali taşımıyor mu? "Battı balık yan gider." deyip başlarım.
Ne diyor şarkıda? "Beklenmedik bir anda ayrılık gelip çatsa. Seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana."
https://youtu.be/hSEqTDCtwfo?si=rXK-9KyVvs9eI_4y
Güzelmiş 😊
O kaşar garantici bir insanım ki flortte ciddi güzel bir ilişki istediğimi söylüyorum. Bir çocuktan çok hoşlanıyordum sonra ilişki istemediğini söyledi ben de tekmeyi bastım Yani yol veririm
Klavye azizliği ajakaajak
😅😅
Hep mutlu olun güzel gamzem cok hak ediyorsunuz ❤️ ben başlamazdım
Aşkın içinde de sonunda da hep mutluluk olmuyor maalesef ama teşekkür ederim her kimsen😅
Elimden geldiğince öyle bir hatayı yapmamaya çalışsam da kendimi bir çok defa öyle bir hata yaparken buldum
Normalde yaşadığımız ilişkilerin de bitmeme gibi bir garantisi yok aslında. O anki duygularımın ne kadar ağır basması buna karar verir anca
ben yapamam sanki. sevmek zor ayrılmak daha zor
Hayir istemezdim, yara ve acidan baska birsey katmazdi.
Ege'nin Yaz aşkım isimli şarkısı geldi aklıma
Hayır başlamam
Biticeğini bildiğim bi ilişkiye başlamak istemem
neyin sonsuza kadar sürme garantisi var ki... elbette başlarım
Garanticiyim genelde ama bazen elimde olmayan şeyler olabiliyor.😃
Başlardım acıya dayanıklı hâle geliyosun zaten bir süre sonra
Biteceğini bilsemde kalbim sevdiyse başlardım.
_Aslında mantık olarak başlamam lazım.
peah öleceğini bile bile her gün yeni güne başlıyor insan
Bizzat yaşadım, başlamadım. Belirsizlik ve gariplik beni buna itti.
Kafadan bitik bir ilişkiye start verilmez. Mantığım aktif oluyor bu tarz durumlarda hep
Aklımı daha bu kadar yitirmedim
Hayatın garantisi yok, ama bir ilişkinin garantisi bence olmalı, garantisini veremeyen ikinci elle uğraşmak istemez çünkü bir yere kadar gider sonra arıza başlar yaptıramazsın garantisi yok..😊
Başlarim yeterki onu koklamak öpmek olsun yani işin ucunda zevk olsun
Başlamam birini seveceksen evlenmem laizm onunla xbdnxk
Başlardım. Zaten hayatta hayatın bile garantisi yok.
Başlamam ya kendime saygım var
hayır başlamam
Başlarım tabi, ömür bile biterken şurada
Yaşadık onunda kralını yaşadık
Evet başlardım eğer aşık olmuşsam
Başlamak istemiyorum şu an ilerde nolur bilmiyorum
Buna duygularım karar verir
Bu işler hesap kitapla olmuyor.
Ne hissediorsam onu yaşarım
Benim işime belli olmaz 😃
Başlarım , öyle olmasa lisede evlenmiş olurdum
Her hikaye bir gün biter