Bana çok çirkinsin sana kim bakar dedi güldü , çok kırıldım haklımı sizce bana kimse bakmazmııı?

Bana çok çirkinsin sana kim bakar dedi güldü , çok kırıldım haklımı sizce bana kimse bakmazmııı?
abi çirkin değilsin de şu gözlüklerden kurtulmaya bak. tamam gözün bozuk olabilir ama gözlükler insanı çok değiştiriyor. ben bile takmıyorum bozuk gözüm var uzagı göremiyorum. bazen doğal şeyler yaparak keskinleşiyor gözüm onunla idare ediyorum.
Cevap
9Cevap
Normal fiziginiz elbet bakan çıkar. Onu diyen patavatsizmis boş ver
Bu tarz cümleler genelde karşındaki kendisini yetersiz hissetsin özgüveni düşsün diye söylenir doğru olduğu için değil o yüzden gereksiz insaların laflarını takma hayat bunun için fazla kısa sen kendi yolundan sana değer veren insanlarla devam et
Cüzdanın yeterince kalınsa tipinin nasıl olduğunun önemi kalmaz. Erkeğin cüzdanı önemlidir tipi değil.
Knk sktr et koy popon yakışıklı adamsın aq git bide spora başla gör bak neler diyolar “ ya ben şaka yaptım “ gibi şeyler uyduracaklar
Gözlük bütün görünüşünü örtmüş.
aynısını ben de düşündüm. demek ki balık burçları benzer düşüncelere sahip. ben de balığım
Ben de aynı şeyi yaşıyorum. Bize gözlük yakışmıyor. Mecburiyetten takıyoruz.
Bende araba sürerken takıyorum
gozlugu atip biraz degisiklik yaparsan tamam dir
Ne gibi değişiklik
Kirildiysan bir daha konuşma mesela sana böyle diyen bir insanı neden kale alıyorsun ki?
Niye kendi dünya güzeli miymiş
Takılma, çekemedileri bir şey vardır kesin.
O kendine baksın ne çirkinler var gorsen
boş ver onu miktir et
Değil dostum özgüvenin dusmesin
Haklı
Çok haklı tabi
Onun bizzzz
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?